hemlighetsfull




Sara och Tomas kom och plockade upp mig vid 6
och sedan kollade vi in ett ställe här ute på landet innan vi drog oss in mot staden för att se hur vi ska ta och göra den 16e. Jag är nog mer nervös än vad de är och med det sagt tror jag att nästan ni allihoppa förstår vad jag pratar om. Efter att ha knallat runt i Nyköping i en timme åkte vi hit igen och fikade innan mamma och jag vinkade hejdå. Nu hamnade jag här och har redigerat lite bilder från kvällen och tänkte inte göra ett jävla dugg ikväll.



behind the fence #2



Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/800 och ISO 100




hej och hejdå igen




Precis hemkommen och nu har jag suttit och svarat på lite kommentarer,
ni är underbara! Fått med mig ett par jeans hem och tre par trosor och that's it. Hittar aldrig något nu för tiden. Dock inte haft särskilt mycket skoskav vilket typ är det enda positiva hittills, jag är så sjukt trött och tänkte ut och lägga mig i solen några timmar innan Sara hämtar upp mig vid 6 för att kolla läget inför den 16e. Jag börjar redan bli nervös.

Bjuder på två dagens tagna med min mobilkamera, hörs sen!




godnatt och sådär




Tänkte sänga in ett godnatt-inlägg innan jag lägger mig och sover några timmar. Dock försvann min trötthet så vet inte riktigt hur det ska gå med att somna nu. Märkte nyss att jag blivit ganska solbränd idag, bevis på sista bilden. Tummen upp på det. Ska upp klockan åtta imorgon och ber till Gud att mina skoskav åtminstone är bättre så jag slipper lida mig igenom hela morgondagen.



jordgubbar





Nyss suttit ute i solen och ätit jordgubbar med mamma och Veronica,
dock gillade inte min hals det lika mycket som min mage. Kramade Joel hejdå för ett tag sedan och sedan haltade jag mig illbaka hem från busshållsplatsen och tänkte nu försöka plåstra om mina stackars skoskav så att jag kan ta mig till stan imorgon. Blir att gå upp väääldigt tidigt så jag måste lägga mig tidigt ikväll, känns ändå som att det är en ganska bra idé eftersom att jag är så sjukt trött.



fruktfrukost





Jag somnade rätt sent inatt och vaknade först sju imorse,
sedan nio och sedan väckte mamma mig vid halv ett. Jag hann sola i en timme och få i mig lite frukt till frukost innan Joel kom hit för ca en timme sedan. Nu sitter vi här och är sociala och ska hitta på något annat.



pink in summer





Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100




behind the fence


Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/1000 och ISO 100


Hello! Är just hemkommen efter att ha tillbringat några timmar med Pontus. Vi gick runt igenom hela Svalsta och snackade skit innan vi satte oss ner och pratade lite till. Han skjutsade nyss hem mig på hans moppe och aldrig mer säger jag bara. Nu blir det pizza med Anton, hörs ikväll!



overgreen




Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100




mina nya älsklingar




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/2500 / ISO 100

Ser ni? Mörkblåa converse! Jag är i himlen. Tack vare Joel. Igen. Han kom ju hit igår och som om inte det vore tillräckligt bra så hade han köpt dessa, bara för att jag nämnt att jag velat haft sånna. Han är världens absolut bästa och sååå bra och allt sånt och tusen miljoner tack igen!!!



gammalt vårtecken


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100

Hej och godmorgon! Slänger in två bilder jag hittade i arkivet. Hunnit sola i en timme sedan jag vaknade och nu tänkte jag hoppa in i duschen innan jag ska iväg och träffa Pontus. Så vi hörs sen!



långpromenad



Fotade med HTC Wildfire + Camera Effects

Var ute och gick i en timme och hann med ca 7,5 km.
Känner mig ganska duktig och det var skönt att tänka på annat lite. fick doc sjukt ont i hälen efteråt eftersom att jag gick i dåliga skor, och jag yog endast med mobilkameran så tyvärr blev det inga bilder förutom dessa. Skulle dödat för ett fisheyeobjektiv när jag var och gick, skulle blivit sjukt bra bilder. Funderar på om jag ska spara ihop till det eller om jag bara ska införskaffa mig ett filter, hmmm.



måndagssnack




Inte haft någon lust att blogga idag alls faktiskt,
men det har hänt en del ändå och det såg så tomt ut här så.. hej igen! Måndag idag och jag tillbringade första timmarna i solen och kom in med en del färg faktiskt. Joel kom hit vid fyra och gjorde min dag lite mindre värdelös och sedan drog han vid 6 igen.

Nu tänkte jag se första Criminal Minds avsnittet på andra säsongen eftersom det sista på första slutade mitt i allt de spännande. Blev tokig! Så Anton har fixat det (och resten av andra säsongen också (& Tack igen, du är bäst!)) så det ska jag roa mig med innan jag dejtar kudden.



fotopromenad



Fotade med iPhone 3GS + Instagram

Gick ut på en liten fotopromenad med Anton och innan det råkade jag ladda ner Instagram-appen på hans iPhone så var ju tvungen att testa, fina är vi. Nu ska vi ta och hitta på något annat, så vi hörs ikväll.



filmmys och yrsel




Lusten att blogga är inte sådär jätte stor nu för tiden,
och dagen idag har jag tillbringat med Anton. Vi har kollat på filmen över som var lite halvskum men ganska bra ändå. Ny vecka imorgon och jag har nästan inget alls planerat. Den 30e på torsdag då jag först ska in till stan och efter lite ändrade planer blir jag upphämtad för att sedan kolla läget inför den 16e juli och sedan blir det även ännu ett datum inbokat efter det. Annars ska jag lägga tid på att sova för det gör jag alldeles för dåligt nu för tiden.

Nu ska jag vara lite social och försöka få min yrsel att försvinna. Pussen!




midsommarfirande




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100

Midsommarafton igår och innan jag drog mig in till stan åt jag middag med familj + moster och hennes man.
Fick även en stor korg som Linda (min moster) gjort av hönsnät fullt med en massa godis och även en fet chipspåse, helt okej faktiskt.

Nu ska jag ta och redigera lite bilder och sedan ska jag nog hoppa i säng faktiskt.



shining beauty #5



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM + Relfexskärm Silver
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/25 och ISO 100


Slänger in ett snabbt hej och tänkt sammanfatta gårdagen lite, tillbringade första timmarna hos Kajsa med henne, Joel och Petter innan vi drog oss vidare till Karl. Skulle sedan iväg på en annan fest men det blev inte riktigt så för min del eftersom jag råkade få rätt mycket vatten i fel strupe och inte kunde andas alls. Så Petter bar hem mig till Kajsa där Joel och jag var tills bussen gick och jag blev lite bättre efter någon timme. Är lagom död idag och det gör ont när jag tar djupa andetag, vill helst att det ska bli imorgon faktiskt.



a yellowgreen sundown



Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100


Godmorgon, eller godmiddag!
Sitter just nu och plattar håret och tänkte få i mig någon form av frukost. Joel kommer hit vid fyra och sen ska vi till Karl vid 9 och det är allt jag vet. Glad mindsommar på er och sådär!



torsdagskväll




Blev ändringar i dagens planer och jag träffade aldrig Isabell,
men snart jag ska gå och möta Joel och sedan får vi väl se vad vi hittar på. Tänkte mest bara säga hej och sådär, så hej :)



black and white





Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/1000 och ISO 100




tröttis




Och som vanligt kommer mitt första inlägg upp såhär dags.
Jag har sovit 11½ timme inatt och känner mig långt ifrån utvilad, men har fått en del gjort idag i alla fall. Duschat, ätit lite nudlar, bäddat rent i sängen och kollat på Criminal Minds. Tänkte dammsuga lite snabbt också eftersom jag på något sätt lyckats få det jätte dammigt på en dag och sedan får jag se om jag ska träffa Isabell en snabbis. Annars kommer Joel hit ikväll och imorgon är det midsommar som jag inte har lust med någonstans över huvud taget, så får se om jag stannar hemma. Vet inte ens vart jag ska egentligen.

Nu ska jag fixa lite och så hörs vi ikväll, pusshej!



shining beauty #4




Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/15 och ISO 100


Hittade dessa bilder när jag gick igenom mina fotomappar
och insåg att det fortfarande fanns några bilder som blev bra och som jag inte redigerat. Här har ni två av dem och så kommer två bilder till dyka upp. Hur fin är hon inte?!

Nu ska jag se lite Criminal Minds, äta glass och sedan ska jag bara sova!



skisser för sommaren #2




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/2000 / ISO 100




avlider



Bjuder på en landskapsbild som är kopplad till 30e juni då det här stället ska användas.. hihi!

Blev lite kaos igår kväll så hann aldrig blogga när Anton åkte
eftersom jag själv drog iväg till Oscar och umgicks med honom, Joel och Karl hela kvällen. Sovit sammanlagt 50 minuter och är så jävla död så det finns inte. Vart en himla massa problem med bussar men till slut kom Joel och jag hit vid nio och han drog 1½ timme seanre och sedan dess har jag legat död i min säng.

Mamma är småsur och vägrar låta mig sova mer
och efter att hon har dragit bort täcket och höjt volymen på tv:n så man blir döv och gått ut med kontrollerna så gav jag faktiskt upp. Så jag har varit lite duktig och dammsugat mitt rum och även dammat av lite. Ikväll och imorgon ska jag inte göra något alls och tack Gud för det!



skisser för sommaren




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100




Visste du?




Jag har väldigt svårt för att vara ensam.
Jag tror det beror på att jag vant mig så mycket med att alltid ha någon där, och när jag väl ska sova och innan det så hamnar alltid mina tankar på de saker jag egentligen ska ignorera vilket förvärrar hela situationen. Dessutom är jag mörkrädd och tycker inte om att sova ensam över huvud taget.

Jag åker nästan inga karuseller över huvud taget.
För det första är jag sjukt höjdrädd, och för det andra har jag hur lätt som helst att må illa och bli yr. Så höga berg- och dalbanor eller karuseller som snurrar snabbt och mycket är inte riktigt min grej, jag är livrädd verkligen. Jag håller mig hellre till sockervadden om det är så.

Jag äter inte smör.
Det är nog det absolut äckligaste som finns och jag får kväljningar av att bara tänka på det. Jag kan äta det på knäckebröd men på mukt bröd går det inte alls. Jag är väldigt petig med pålägg över huvud taget, måste till exempel alltid ha så tunna ostskivor som möjligt för att det inte ska bli för mycket och komma ut ur munnen igen. Haha, nejmen smör klarar jag inte av faktiskt.



godmorgon




Eller godmiddag. Alltid jag som lyckas vända på dygnen
, eller ligga kvar i sängen så att halva dagen redan hinner flyga förbi. Idag var ju planerna att städa men jag får se hur det blir med det, har gått och blivit väääldigt fotosugen och hoppas på att kunna knäppa några bilder trots vädret. När Anton slutat ska jag nog träffa honom och sedan får vi väl se vad vi hittar på.

Behöver in till stan någon dag snart också för att köpa hårfärg och nya jeans,
så ska nog försöka kolla om mamma har tid i veckan. Midsommar på fredag också som fortfarande är ganska oklar för min del. Vi hörs senare!



sunset guy #3




Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/1250 och ISO 100


Slänger in några bilder på Anton och säger hej och godkväll och sådär. Nyss kramat Joel hejdå och sitter just nu och diskuterar livet med Isabell (som förövrigt är världsbäst) samtidigt som jag ska ta och läsa en massa bloggar och även redigera en del bilder.

Jag är jätte trött och jätte yr och tänkte ta och kolla på en film efter det och sedan ska jag sova. Imorgon blir det som sagt städning och sedan kanske jag ska träffa Anton en stund. Han har fixat första säsongen av Criminal Minds till mig så håller tummarna på att jag kan få det imorgon, hihi!



sunset behind the grass #4


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100




those three wonderful words




Vet inte riktigt vad jag gjort idag,
men timmarna har ändån bara flugit förbi. Nu inväntar jag Joel och ska snart gå och möta honom hade jag tänkt, ikväll ska jag se ytterligare en massa filmer och imorgon ska jag damma mitt rum så det slipper se ut som att dammråttorna tagit över. Vi hörs kanske ikväll, pusshej!



svar på tal - spegelvända bilder


Fick denna fråga på blogresponse som jag tänkte visa med bilder hur lätt det faktiskt är.

Du börjar med att öppna bilden du vill använda dig av, och eftersom du alltså ska använda två sådana bilder så måste storleken vara hälften så stor som den egentligen ska vara. Mina bilder på bloggen laddar jag upp i 700 pixlar, så bilden jag nu börjar med i Photoshop är 350 pixlar.

Sedan klickar du på Bild > Storlek på arbetsyta.. och då får du upp en bild som ser ut som den här:



Nu är det bredden på bilden vi ska utöka. Ni ser rutan i mitten med pilarna om sig? Om ni klickar på pilarna så ser ni att "den gråa rutan" flyttar på sig, vill säga att pilarna nu visar åt vilket håll bilden kommer utökas. Alltså kommer antalet pixlar jag nu lägger till på bredden komma på höger sida. Så jag skriver in 350 pixlar och klickar sedan på "OK".

Nu markerar ni bilden ni vill vända, och sedan kopierar den (Ctrl+C). Sedan klistrar ni in den (Ctrl+V) och klickar sedan uppe i fältet på Redigera > Omforma fritt. Då ser ni att ni nu kan dra bilden hur ni vill.



Om ni placerar bilden ni har markerat över "orginalet", och sedan drar långsidan åt det hållet du vill ha bilden, om ni gjort som jag gör så drar ni alltså bilden åt höger. Då vänds bilden automatiskt och blir spegelvänd:



Och sedan har ni reslutatet:



Var svårt att förklara märkte jag när jag väl höll på, haha. Men jag hoppas ni förstår :)



en himla massa filmtittande




Hade en sjukt händelselös gårkväll, så till slut poppade jag popcorn och kollade på Red Riding Hood som jag trodde skulle vara bättre, och sedan kollade jag på Dear John och grät floder. Gick upp ur sängen först nu, men vaknade vid 12. Kollade nyss på Limitless som jag tyckte var ganska bra men lite halvkonstig. Nu tänkte jag duscha och försöka ta tag i mig själv lite grann.



svar på tal - bokeh




Jag har skrivit ett inlägg om hur man får till bokeh på sina bilder, och det kan du läsa om här. Jag hoppas det är till så stor hjälp som möjligt för jag kan inte förklara det på något annat sätt, och hör av dig om du har frågor :)






sunset guy #2



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/640 och ISO 100


Det här är nog den bästa porträttbilden jag tagit och min favoritbild av.. alla bilder. Verkligen. Anton är sjukt snygg och bakgrunden är sjukt bra och jag fick till och med till motljuset. Sååå bra. Vet dock inte om jag gillar den bäst i färg eller svartvit, tror det lutar lite åt den svartvita faktiskt. Nu ska i alla fall jag se på Gossip Girl och sedan sova för det behöver jag.



halvdöd söndag




Det blev en helt okej gårkväll med mycket trevligt folk,
och det här var typ enda bilden som togs så Pontus får pryda detta inlägg. Dock kom jag hem med ett dåligt humör och lite för mycket tankar i huvudet runt halv elva. Efter många om och men var Oscar världens bästa och kom och hämtade mig på moppen så vid ett satt jag hos honom med han och Joel och ägde dem på både CoD och Fifa. Somnade fem imorse och sovit till och från hela morgonen, förmiddagen och eftermiddagen. Mamma hämtade mig för ett tag sedan och nu har jag precis ätit lite och ska inte göra ett jävla dugg.



Visste du?




Jag äter bara marsipanen på prinsesstårtan.
Jag hatar sylt, och grädde och tårtbottenbrödsaken går inte alls ihop. Så jag äter bara marsipanen. Faktiskt så köpte mamma en liten prinsesstårta häromdagen, Veronica tog en bit så fick jag resten. Jag åt parsipanen och ställde tillbaka tårtan i kylen sen, haha!

Frukost är det absolut värsta jag vet.
Egentligen är det värst innan skolan, för jag kan verkligen inte äta så tidigt på morgonen. Jag måste ha ca en halvtimme på mig för att ibland ens få i mig en macka. Jag har hur lätt som helst att få kväljningar och jag har så svårt för att äta, och jag måste verkligen få i mig något på morgonen för att jag inte ska dö innan lunch. På loven hoppar jag över frukosten totalt. Jag hatar det.

Jag är allergiskt mot kärnfrukter.
Vill säga, typ.. alla frukter. Ändå är frukt något av det bästa jag vet, och ibland kan jag bli hur sugen på äpplen som helst. Dock trotsar jag min allergi många gånger och resultatet blir kilande hals, näsa och haka. Haha, ja, haka. Konstigt något börjar det klia där.



lördagssnack




Hej och förlåt, men jag hade ingen lust att blogga igår alls.
Jag hade inte tid till det heller eftersom Joel kom när jag precis vaknade typ och sedan tog Anton och jag en buss och åt pizza, köpte godis och drog sedan hem hit och kollade på gossip Girl.

Idag är det lördag och jag ska förmodligen in till stan och grilla med en jävla massa folk,
var och när är fortfarande lite olklart men Joel trillar in hit vid halv fem i alla fall. Ska försöka uppdatera så bra som möjligt idag. Jag har två frågor jag ska försöka svara på och så har jag även lite annat i tankarna som inte riktigt blir av, men det kommer. Vi hörs, puss på er!



sunset behind the grass #3



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/2500 / ISO 100




tacos





Är på världens sämsta humör och har därav ingen lust att blogga alls egentligen.
Kom hem för några timmar sedan efter att ha planerat och planerat och planerat lite till inför den 30 juni och 16 juli! Kommer bli såå kul. Och sedan jag kom hem har jag inte gjort ett jävla skit, förutom nyss då jag och mamma slängde ihop till lite tacos. Nu ska jag och mamma åka iväg med soppor och även kolla in en annan grej. Tack och hej!



upp och iväääg




Nu sätter mamma och jag oss i bilen och drar iväg till Stenkulla!
Vet inte hur länge jag blir borta men ska försöka slänga in lite bilder och annat skit ikväll, så kika in lite senare.



städning





Har planerat att ta tag i min garderob till katastrof,
och igårkväll blev det gjort. Vid halv elva satte jag igång att dra ut precis allting och så rensade jag och organiserade upp allting jätte bra, så nu borde jag hitta. Hängde till och med linnen, tishirtar, långärmade, skjortor och stickat för sig, så nu fan måste jag se till att jag åtminstone hittar hädanefter.



green and black and white




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/500 / ISO 100

Godmorgon! Jag ställde klockan på tjugo i elva idag eftersom att jag ska ut och jobba om ett tag. Känns ganska bra att inte sova bort hela dagen ändå. Mamma har bakat bullar och jag tror nog en eller två slinker ner vilket också får bli min frukost, hehe. Vi hörs senare!



nyslingad




Varit urusel på att blogga idag trots att jag varit hemma,
men mamma slingade mitt hår vilket tog en jävla massa tid och så har jag suttit fast vid sims hela dagen, hehe. Men ja, slingat mitt hår, som ni ser på bilden (+ tröjan är ny), och jag blev förvånad över att det blev bra! Äntligen slipper jag min tråkiga hårfärg och får ljusare slingor som inte blir orangea.

Nu ska jag ta och fixa i mitt rum innan jag kollar lite på Gossip Girl.
Imorgon blir det jobb och sedan iväg, och jag vet inte riktigt om jag ska berätta för er än om vad jag ska göra, hihi! Det ska bli sååååå kul och det kommer bli en sååååå bra erfarenhet för mig i framtiden!



sunset guy



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/100 och ISO 100




hej onsdag




Somnade ett, vaknade två, somade igen vid halv tre och gick upp halv åtta.
Idag är jag död. Tog mig till NUM imorse och sedan knallade mamma och jag runt på stan utan någon som helst tur med att hitta ett par jeans som jag gillade. Fick däremot med mig en tröja, mascara och en ny laddare hem.

Sov några timmar när vi kom innanför dörren
och jag skjuter upp jobbet tills imorgon. Hörs sen!



grillkväll i hamnen











Hemkommen efter en fin kväll med folket på bilderna
och med en massa failad grillning, ogrillad korv och mycket skratt. Hällt ut cola över hela bryggan och ätit äckligt, blött godis och haft det allmänt bra. Nu ska jag hoppa i säng eftersom jag ska upp vid halv åtta imorgon, kommer vara så jävla död och sova så jävla gott imorgon kväll. Längtar redan. Pusshej!



sunset behind the grass #2



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/3200 / ISO 100




hejdååå




Nu ska vi gå till bussen, vi kanske hörs ikväll. Hejs!





hej och godmorgon




Klockan är tio i tre och jag har varit vaken i en och en halv timme.
Jag blev väckt vid halv två av mamma, så jag har sovit bort hela dagen. Hann inte mer än vakna förrän Kajsa smsade och frågade om jag ville hänga med på en grillkväll, och vem tackar nej till det? Så nu har jag precis sminkat mig och ska fixa håret och vid 5 trillar Joel förmodligen in och sedan beger vi oss mot hamnen.

Min mobil är kaos också, eller snarare min laddare.
Den funkar inte och jag blev så jävla arg igår att jag nästan började gråta. Så jag slängde mobilen på golvet och där har den fått ligga. Jag använder mammas nutills jag inhandlar en ny jävla laddare. Det blir min tredje. Jag är så kass verkligen. Imorgon måste jag upp en massa många timmar tidigare än idag, ska vara på NUM vid 9 och efter det blir det stan och när jag kommer hem ska jag jobba minsann. Ska hinna med en massa imorgon.



hej mitt gula sommarland





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100

Såhär gult är det utanför mitt hus, eller det var för några veckor sedan. Det enda positiva med hundra åkrar är just att man ibland kan fota det som växer. Suttit och spelat sims typ hela dagen, helt underbart. Det ska jag sysselsätta mig med i sommar. För en timme sedan kom pappa och frågade om jag ville tjäna pengar redan nu, så jag har gjort rent terassen med högtryckstvätten och är 100 kr rikare och en hand fattigare. Eftersom jag höll ner... saken, i 40 minuter, så kan jag typ inte röra handen nu.

Jag är hur trött som helst
och den här dagen har verkligen flugit förbi. Ska nog försöka se klart Gossip Girl ikväll och imorgon ska jag... typ.. spela Sims. Hehe.



headers genom tiderna


Tänkte att det vore kul att se hur mina headers sett ut under detta år, eftersom jag faktiskt bloggat på den här bloggen sedan i juli förra året. Hittade också alla gamla headers jag hade på min förra där jag bloggade från janurari 2009, men vet inte när jag använde dem och så, men dessa fixade jag ihop i alla fall.

Dock är det ju bara headern, så där det är vitt/svart på vissa har det funnits länkar, och det har även funnits länkar i headern och sådär. Men ja, jag tror ni fattar. Chansar dessutom på månaderna men tror det ska vara ganska rätt ändå.



Juli 2010
Denna var alltså min första och en uppgradering på den headern jag använde sist på min förra blogg. Det var även länkar högst upp till höger och sedan neråt på häger kortsida på headern och jag kommer ihåg att jag tyckte det var hur snyggt som helst!



Juli/Augusti 2010
Gick från småbilder till en helbild då det även var länkar längs långsidan överst på headern, även de var i samma stil som den innan så det här var också en slags uppgradering då bara headern ändrades.



Augusti 2010
Har för mig att denna design dök upp i augusti någon gång då jag gick tillbaka till småbilder men ändå med ett nytt koncept. Kommer ihåg att jag tyckte den såg somrig och färgglad ut men hade dock inte kvar den så pass länge eftersom hösten var på ingång.



September 2010
Ångrade mig, som vanligt, ganska snabbt och slängde ihop denna header som jag blev mycket nöjd med vad jag minns och jag tycker fortfarande idén att blanda ihop bilderna var ganska smart. Dock måste jag varit hög när jag redigerade eller något, sjukt mycket nivåer. Blev i alla fall ett annat koncept och hela designen ändrades.



Oktober 2010
Här kom höstdesignen ni älskade och som jag blev sjukt nöjd med. Har hundra olika verisioner och har ett minne av att jag också hade en del länkar nertill i headern efter ett tag. En uppgradering av förra designen, men lite höstigare.



November 2010
Det började dra sig mot vinter och jag slöngde ihop den här som kom upp samtidigt som jag bytter från www.alexphotos.blogg.se till www.alexandraeriksson.se. Här var det också en del länkar i headern och matchande länkar i menyn plus en flashig bakgrund och reslutatet var jag nöjd med. gick alltså från höst till vinter med ett storsteg.



December 2010
Snön hade lagt sig både på marken och i min header, och jag kommer ihåg att jag var nöjd med hela idén och tyckte det var kul att så många av er också gillade den. Här tryckte jag också in lite länkar nertill i vänster men dock tröttnade jag nog på snön och därav försvann denna design vid när 2011 knackade på dörren.



Januari 2011
Nytt år och ny design tänkte jag och slängde ihop denna som gick i samma färg som den i november. Jag gillade den här och fick fortfarande med vinterkänslan utan all överdriven snö och även här var det länkar längs långsidan upptill och likaså i menyn. Det här var nog den designen som fick stanna kvar längst också.



Mars 2011
Mot våren kändes det dags att uppdatera lite och här kom bloggen i samma färg som i december, och jag kommer ihåg att det var här det började bli komplicerat med dubbellänkar i headern. Hade runda där i vita rutan och även bilder nertill som var klickbara.


Mars 2011
Tröttnade på förra desigen ganska snabbt, snön började försvinna och jag kände för ett helt nytt koncept på bloggen. Det var här jag började med scriptet att tona fram olika bilder i headern och jag kände mig huuur bra som helst som lyckades trots alla motgångar. Dök upp en massa länkar längs med långsidan upptill här med och jag kände helt enkelt för något lite mer stilrent.



April 2011
Körde på att gå tillbaka till uppdelad header och meny, vårade till hela bloggen med ljusa färger och även här dök det upp länkar i headern och bilderna ändrades fortfarande.



Maj 2011
Och här är designen jag har nu (dock ny header). Som varit den snyggaste hittills enligt mig och som jag behövt mest jobb till. Jag tycker den är snygg och ser proffsig ut och jag är helnöjd!

Tänker hädanefter se till att spara bilder på hela designerna så att ni får se hur de kommande ser ut lite bättre än bara headers. Jag tycker i alla fall det kan vara kul att se om kanske ett halvår igen och sedan är det ju också ett lite roligare inlägg :)



jag är så jävla bra




Mina betyg dök upp på Adela förut och här har ni dem, 5 VG och 5 MVG!!!
Känner mig hur bra som helst som lyckats höja mig i princip allting under vårterminen trots min hemska frånvaro och mitt mående. På de det står Ej def. är de ämnen vi inte haft, vet inte ens varför de står där. Men jaja, jag är så jävla bra! :)

Kom nyss hem efter att ha varit och handlat med mamma och pappa,
jag fick med mig en glass och även en söt förvaringslåda som var behövlig till min bokhylla och nu håller jag på att ändra bilderna i headern så det lär väl dyka upp snart. Ska dessutom måla vår terass för 100:-/h den här veckan så jag lär bli ca 300-400 kr rikare, känns lagom bra.



sunshine #4



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/250 och ISO 100


Godmorgon världen! Idag är det måndag och jag har ingenting planerat. De flesta börjar ju jobba idag och här sitter jag utan något sommarjobb. I alla fall så ska jag redigera en hel del bilder så jag får det gjort, och sen ska jag även fixa ihop en liten portfolio hade jag tänkt.

På onsdag ska jag till stan med mamma, och då ska jag få med mig ett par jeans hem. På torsdagskväll ska jag iväg på ett litet möte, eller vad man ska kalla det än så länge, inför den 26e juni, vilket i alla fall ska bli sjuuukt kul och det berättar jag mer om lite längre fram! :)



sunset behind the grass






Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/3000 / ISO 100




mums i mängder





Idag är det en speciell dag som tillbringats med Anton.
Min allergi har dock varit kaos och mina ögon gör ont och kilar och även min hals. Mitt chokladsug har varit på maxnivå så mamma skjutsade iväg mig och Anton til Willys då vi köpte med oss lite gottigheter för att mätta mitt stackars gottissug och mamma köpte även en behvölig nässpray till mig.

Han drog för ett tag sedan och nu sitter jag här med värdens magont
och tänkte se något Gossip Girl avsnitt innan jag faktiskt ska gå och sova. Jag är så sjukt trött och har somnat en massa gånger under dagen. Illa!



svar på tal - fjärrutlösare







För det första, tack så himla mycket! Jag blir så otroligt glad över era kommentarer om att jag fotar bra och att jag inspirerar er, det får mig vilja fortsätta och ge er hur mycket bilder som helst!

Och till din fråga, så är det alltså denna jag använder mig av, fjärrutlösare JJC.
Jag fick den i födelsedagspresent och pappa kommer varken ihåg pris eller vart den är köpt, men jag tror det är lätt att googla faktiskt. Jag rekomenderar den absolut och det är verkligen något som är användbart! Dock är batterierna man får med hur kassa som helst, och de tar slut rätt snabbt, och jag har för mig att likadana batterier är lite dyrare men håller i minst ett år, så det är värt det. Något jag tipsar om i alla fall, och som passar till Canon :)



kissekatt



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/400 / ISO 100




tjejkväll






Hej och förlåt, tänkte blogga redan imorse när jag kom hem
men pappa har jobbat hela dagen och var tvungen att låna något ur min dator så det gick liksom inte. Kom i alla fall hem till Isabell vid kvart i fem och en kvart senare stod vi plus Henny och hackade grönsaker och stekte köttfärs och efter det åt vi oss mätta på tacos innan vi snackade en massa skitsnack, åt alldeles för mycket gottigheter (like always) och kollade på en bunt filmer. När Henny åkte vid 12 så tillbringade jag och Isabell de tre kommande timmarna med en massa snack innan vi somnade i hennes säng till blixtar och dunder.

Nu är Anton här och vi hörs lite senare med vad vi har hittat på idag. Hejs!



sunshine #3



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/200 och ISO 100




godmorgon... lördag?




Det värsta med att ha sommarlov är att jag alltid blandar ihop alla dagar. Jag trodde det var söndag idag, men icke. Gårdagen var trevlig och jag mötte upp Isabell, Henny och Emma och vi stod och kollade på kortegen och jag blev såååå taggad på att ta studenten nu! Sedan mötte Isabell, jag och Isabell upp Frida och efter att ha vinkat Henny hejdå tog vi oss en varsin pommes på Mc Donald's innan jag tog bussen hem med Anton hit.

Vaknade efter 11½ timmars sömn vid halv ett och nu kollar jag på Gossip Girl och ska förbereda mig inför en kväll och natt hos Isabell med Henny. Kalasbra! Vi hörs när vi hörs och jag kan nästa lova att det blir bättre bloggning nästa vecka.



partey och studentdags




Drog in till stan som sagt igår och mötte Max och Pontus och vi tog oss vidare till vallarna och mötte ett helt gäng med folk.
Kvällen blev lyckad trots civilpoliser överallt och lite drygt folk. Vi började kvällen på vallarna, sedan blev det fest vid hållet och sedan drog vi därifrån och knallade till klockberget och hade det trevligt. Träffat en massa nytt och gammalt folk vilket var hur kul som helst, och idag mår jag faktiskt helt okej.

Nu ska jag in till stan igen för att kolla studentkortegen med Isabell, Henny och Frida. Hörs ikväll!



hörde jag sommarlov?




Igår slängde jag på mig kläderna på bilderna över och tog mig till skolan för lite tacosätande, musikuppträdanden, det kortaste innan-sommarlovet-tal av min rektor och till sist en liten frågesport i klassen, och efter det tog jag sommarlov! Kramade mina kära klasskamrater hejdå innan jag, Isabell och Jessica firade in sommarlovet med snurrans favorit i hamnen. Sååå bra!

Drog mig vidare till Kajsa efter det eftersom jag inte hann hem innan jag skulle iväg igen,
och efter ett tag knallade hon, jag och Fanny ner till stan och träffade sedan Joel, Oscar, Isabell, Elina, Frida och Pernilla på bt och tillbringade kvällen på vallarna där vi grillade då även Frida kom och sedan tog vi oss vidare till hamnen.

Nu ska jag böra göra i ordning eftersom jag ska in till stan om tre timmar och fira in sommarlovet lite till med en massa folk. Vi hörs när vi hörs!



summergirl #5


Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.6, slutartid 1/4000 och ISO 100




en tankeställare


Att man ska vara sig själv och inte ändra på sig för någon annans skull är en sak som vi alla försöker gå efter. Och jag håller verkligen med om att man inte ska försöka vara som någon annan, hur avundsjuk man än är. Vi alla är unika och det är våra brister som gör oss till människor.

Det finns två uttryck jag länge gått efter men på senare tid börjat fundera lite över. "Om du inte vill ha mig som jag är, är det inte mig du vill ha" och "Om du inte kan hantera mig när jag är som värst, förtjänar du mig inte när jag är som bäst". Man ska inte behöva ändra på sig för någon annan person, men med lite eftertanke så kan faktiskt alla behöva ändra på sig själva för att få det funka mellan två personer. Att vi tjafsar och bråkar med varandra har med att göra att vi är så pass olika och tycker olika om saker och ting, men när man efter ett tag märker att ju mer man försvarar sina åsikter, desto större blir problemen. Det vi människor ha svårt med när det kommer till konflikter är att se våra egna fel, och hur vi kanske beter oss enligt andra. Vissa saker jag säger kanske kommer ut på fel sätt trots att jag menar det på ett annat, och det finns olika sidor på allt.

Att se sina egna misstag är något man verkligen måste lära sig.
Det är så himla viktigt att ibland stanna upp och tänka sig för, hur svårt det än är, och man kanske måste ställa sig frågan "Är det värt det?" när vissa saker väl sker. Det är så lätt att ångra sig och vilja ta tillbaka saker i efterhand, och när man inser att det inte sker någon förändring så kanske man trots att måste ändra på sig för att få det funka. Att säga "Jag är ju som jag är" betyder inte att du har rätt, det betyder att du själv inte inser att du också kan göra fel.

Med andra ord,
tänk efter när du inser att du börjar förlora de som egentligen betyder mest för dig. Tänk efter och fundera över på om du faktiskt borde ta och ändra på dig för att få saker och ting att fungera. Förändringar krävs för att det ska bli resultat, och ibland kanske du själv behöver en tankeställare när du börjar inse att det bara går neråt.

Så, det finns ett uttryck jag hittat sanning i.
"Apologizing does not always mean that you're wrong and the other person is right, it sometimes means that you value your relationship more than your ego". Ha det i minnet, och ändra på dig när det faktiskt kan vara värt det.




sista skoldagen, check!




Nu är jag hemkommen efter en trevlig dag och är helt slut.
Sov fem timmar inatt vilket har drabbat mig enormt hela dagen. Hade utvärdering i skolan innan vi lekte lekar och åt glass och fick sluta, då knallade jag ner till stan med Elina och Frida och sedan mötte jag Kajsa. Vi hämtade hennes mobil och drog sedan hem till henne och solade och snackade en massa skit.

Nu har jag precis ätit och ska hoppa in i duschen
och försöka rädda mina stackars förstörda ben inför morgondagen. Det är nänmligen avslutning för min del! Efter det blir det förmodligen glass i hamnen med några från klassen och mot kvällen blir det även grillning med en del brudar. Hur bra?



godisgris




Bjuder på en oseriös bild på mig eftersom försöket att fota godiset inte gick så bra.
Mamma skjutsade alltså iväg mig till bron och jag köpte en massa godis som ligger ganska så bra i min mage just nu. Annars har jag tillbringat de senaste timmarna med att kolla på Gossip Girl, Anton har fixat första och andra säsongen till mig :) Jag kliar myggbett som en jävla idiot och mina ben är helt förstörda och röda och svullna, det gör skitont och jag fattar inte att man kan vara allergisk mot myggbett. Det är sjukt.

För övrigt är allt ganska så bra, börjar 10 imorgon och lär sluta lagom tidigt.
Då ska jag tärffa Kajsa en sväng, på onsdag är det avslutning och på eftermiddagen/kvällen blir det grillning med en del tjejer från klassen och torsdagskvällen är ganska oklar, men utång med härligt folk blir det minsann! Resten av lovet ska jag fan inte göra ett skit och det känns så jävla bra.



by the roadside





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100




plingelipling




Suttit och tryckt in ackorden i mitt huvud och lyckats hitta på ett ungefär hur refrängen spelas, och måste säga att jag är förvånad över hur bra det gått. Tänkte ta och se lite Gossip Girl nu som omväxling och sätta mig och spela om några timmar igen för att se om något fastnat. Hejs!



a bluegreen sundown



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/100 / ISO 100




green and white summernight




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100

Godmorgon! Jag somnade vid ett inatt
och vaknade vid tjugo i elva av att mamma pratade i telefon utanför mitt fönster. Hon skriker verkligen när hon pratar så jag blev ganska sur. Drog mig upp en timme senare och nu sitter jag här och ska alldeles strax börja få in ackorden till uppspelningen imorgon. Känner mig så jävla körd verkligen. Kommer nog upp lite inlägg under dagen i alla fall, så kika in lite senare.



godnattinlägg




Hej och godnatt lär jag väl få börja detta inlägg med samtidigt som jag bjuder på en sliten dagens.
Vet inte ens varför jag är vaken nu, min kropp och mitt huvud börjar svika mig rätt rejält men jag har ingen lust att sova. Kom nyss in efter att ha följt Anton hem en bit och nu hamnade jag här med magont. Imorgon ska jag tillbringa heeela dagen med att plinga på mitt keyboard för att få in ackorden till uppspelningen på tisdag. Kommer gå så jävla kasst.

Nu ska jag se på tv innan jag dejtar kudden. Puss!




un chat noir et blanc



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartdi 1/4000 / ISO 100




pigg och sådär




Kom hem för några timmar sedan med minst 20 svullna myggbett, världens huvudvärk och en förstörd hals, på det fick jag en utskällning tack vare gårdagens lite mindre roliga händelse. Vi åkte alltså till Gnesta och gick på marknaden, åkte karuseller, åt sockervadd och käkade pizza innan i drog oss vidare till Stjärnhov där vi badade och spelade brännboll och hade en trevlig kväll. Jag badade! vilket är helt otroligt för att vara jag. Det blev en lyckad kväll trots att jag knappt kan sitta/ligga på rumpan och lite väl mycket i huvudet på grund av allt tjejsnack.

Som sagt så sover man ju inte särskilt bra sånna här tillfällen,
så jag har varit lagom död idag. Sa hejdå till Anton för ett tag sedan som kommer tillbaka om ett tag. Tänkte mest bara säga hej så att ni vet att jag lever och sådär.



sunshine #2



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/200 och ISO 100


Anton drog hem vid 6 och då hoppade jag in i duschen och åt lite, han kom tillbaka för inte så länge sedan och vi kom nyss in efter att ha varit ute och gått och jag har fotat :) Blev sjukt bra bilder verkligen, tack vare kvällssolen. Dock blev min allergi ganska kaos av att ligga i gräs och fota blommor så det känns lite som att jag kommer dö snart. Nu ska jag redigera lite och sedan lär väl bilderna komma upp här någon gång, så länge får ni två bilder på Anton ifrån igår.

Jag kommer nog inte blogga imorgon alls,
för jag ska iväg till Gnesta med en massa folk och på kvällen blir det fest. Sedan får vi väl se hur pass pigg jag är på söndag.



svar på tal - bättre bildkvalité




Fick alltså denna fråga och tänkte visa er hur jag sprara mina bilder för att få den bästa kvalitén på dem när jag lägger ut dem på bloggen. Det är busenkelt och något som jag tror många kommer kunna ha användning för.

Först och främst så redigerar du bilden som du vill ha den. Sedan måste du ändra storleken på bilden, och ett tips är ju då att ändra den till den bredden som passar för din blogg. Jag laddar upp mina bilder i 700 px på bloggen, så jag ändrar bredden på mina bilder till 700 px.

Istället för att spara bilden som du förmodligen brukar (Arkiv > Spara som...) så klickar du på Arkiv > Spara för webb och enheter...



Sedan kommer det upp en ruta som ser ut såhär:


Nu ser du hur din bild kommer se ut på bloggen. Som du ser bland flikarna längst upp så visas bilden nu som "Optimerad". Om du klickar på "Orginal" så ser du hur bilden skulle se ut om du skulle sparat den som en vanlig jpeg-bild.


Här ser ni hur skillnaden mellan bilderna blir. Bättre va? :)



nytt i garderoben



Vitt och ljusorange linne Gina Tricot 49:-/st


Röd och ljusblå tishirt Cubus 2 för 149:-


Svart och vitt linne med tryck Cubus 79:-/st




soligt väder och en massa kläder




Ställde klockan på halv elva imorse för att hinna med allting innan jag och Anton skulle till stan,
hur bra gick det? Jag somnade om till halv tolv och hann därmed inte blogga. Vi tog bussen in vid ett med Simon i alla fall, och sedan gick vi runt och till slut hade jag med mig 6 tröjor med mig hem. Anton betalade två av dem + fika, hur gullig? Nu ligger han och sover medan jag sitter här och har svarat på en fråga, och nu ska jag börja redigera bilderna med mina inköp på. Så det lär komma upp lite inlägg här idag :)



Visste du?




Jag hatar att beställa/betala när man är på stan och fikar/äter.
Jag vet inte varför men jag bara hatar det. När jag fikar eller äter med Veronica är det alltid hon som får beställa medans jag sitter och väntar.

Jag gör allting i exakt ordning på morgonen innan jag ska till skolan,
och jag skulle nog aldrig kunna ändra på det utan att det skulle bli helt fel. Jag vaknar, klär på mig, sminkar mig, äter frukost och sedan fixar jag håret.

Jag är beroende av min mobil. På riktigt.
Jag får alltid panik när jag inte vet var den är och jag  får panik om jag är borta och inser att jag inte har något batteri kvar. Är expert på att glömma min laddare hos folk när jag väl har med den, så då får jag panik när jag kommer hem och vet att jag inte kan använda mobilen.



nyinköpt



Mörka jeanshorts H&M 249:- / Blommig jumpsuit H&M 199:-


Svart bikiniunderdel Åhléns 99:- / Ljuslila bh Twilfit 299:-




godmorgon söndag!




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/800 / ISO 100

Somnade halv fyra inatt, yay. Helt död trots att jag sovit 8 timmar.
Igår sov jag 10 och var nära på att somna flera gånger om dagen, det är inte särskilt normalt. Fick inte heller in mer musik på iPoden så ska försöka klura med det, sedan tänkte jag också fota mina inköp och vid 4 kommer Joel hit.

Nu måste jag nog få något i magen, vi hörs!




sunshine



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Anton Hansen
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100


Nyss kommit hem efter att ha följt killen på bilden en bit hem, och nu sitter jag och ska åter igen försöka få iTunes att samarbeta med min iPod. Anton kom ju hit med en massa musik som jag kopierade och sen drog han ut usbkabeln innan det var klart så då avbröts allting trots att all musik fortfarande låg i en mapp på datorn. Och nu hittar inte ens iTunes min iPod och jag blir så sjukt arg. Har sjukt ont i magen och är yr och hungrig och tänkte ta något att äta innan jag sover några timmar.



kulglass







Som sagt tog vi en tripp upp till brn och köpte kulglass, stannade först till hos Anton då han slängde i sig lite mat innan vi slängde iväg sammanlagt 60 spänn på god glass. Nu har jag ont i både rygg, ben och fötter och ska snart väcka Anton som somnat i min säng. Han har med sig sin hårddisk med en massa bra musik så nu ska jag få liv i min iPod hade jag tänkt.



onsdagskväll





Fina vi är va? Pappa har köpt nya batterier till min fjärrutlösare så var ju tvungen att se om det var det som var problemet, vilket det var. Snygga är vi i alla fall. Jag har nyss fått i mig lite korv med bröd och nu ska vi ta en promenad på 4 km för att köpa lite glass. Kameran hänger med så jag slänger nog upp lite bilder sen.



en massa inköp




Förlåt för kassa cambilder men har inte riktigt tid att fota seriöst nu, dessutom vet jag inte vart mitt minneskort är och jag ska snart iväg och träffa Anton. Men ni får dessa bilder i alla fall och jumpsuiten är ny och följde med mig hem idag. Den är mysig och söt och somrig. Fick ett par shorts till avslutningen som är hur snygga som helst av mamma, och även en bh. Jeans hittade jag aldrig men fick däremot en behövlig bikinunderdel. Ska nog dra in till stan på fredag och få med mig lite linnen och toppar hem, det är något som behövs.

Nu ska jag fixa i mitt rum innan jag träffar Anton. Vi hörs ikväll!



mot staden




Godmorgon! Sitter här helt dödstrött och ska snart ta mig in till stan med mamma, känner mig som världens zombie. Somnade vid halv tolv och har vaknat femtio gånger nu under morgonen. Nu ska jag slänga i mig en banan och sedan drar vi nog. Kommer hem runt tre antar jag, om inte tidigare, så vi hörs nog då :)



A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life