Gott nytt år!


Idag har jag gjort saker precis hela tiden. När jag kom hem från Anton gjorde jag mig i ordning lite snabbt och sen tog jag en buss in till stan med Emma och Jennie och sedan vidare hem till Jennie där vi sminkade oss. Har varit hemma sedan kvart i 6 ungefär och har sen dess hunnit ätit och lockat håret och sådär. Nu är Anton här och om drygt en halvtimme så kommer hans mamma och hämtar oss.

Tänkte mest önska er ett riktigt gott nytt år!



Dåligt ljus, dålig redigering och en dålig Alexandra. Jaja, här är facelook och outfit.





Fransk manikyr


Sitter just nu och väntar på att mina naglar ska torka, fixat fransk manikyr och det blev fail. Jag är trött och på dåligt humör och snart ska mamma skjutsa iväg mig till Anton så får han dras med mig och mitt humör hela kvällen.

Imorgon blire full rulle hela dagen men vi hörs nog någon gång under dagen i alla fall.





Blablabla


Stått och försökt kommit på hur jag ska sminka mig imorgon, och mest för att jag ville testa nya mascaran som är grymt bra. Dock har mitt höger öga fått fnatt så det kliar och blir gärna rött och rinner, så nu är jag mest svart överallt.

Dagen idag har flugit iväg och jag har ingenting att göra nu. Tänkte börja med en lista som jag kopierade från någons blogg, men jag tidinställde det för att kunna börja med det 1 januari förra veckan så det kan jag inte börja med än. Och det är världens sämsta ljus för att fota. Så nu har jag tråkigt. Får hålla tummarna för att Anton kommer hem från stan snart och tills dess får jag fördriva tid med Desperate Housewives, inte helt fel faktiskt.





Ny design!



Ja, här är nya designen! :)
Jag blev nöjd och jag hoppas ni gillar den. Dock tror jag inte mailformulärsaken i menyn funkar, inte riktigt förstått mig på den än.. Haha. Men ja :)





Big love




The only men who truly understands a woman,
is Ben & Jerry





Ett snabbt hej



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Mysig julbild!

Slänger in ett inlägg lite snabbt bara för att visa att jag lever. Trots att jag inte mått särskilt bra idag så har dagen varit helt okej och den lär bli bättre eftersom Anton är på ingång. Fick med mig 2 jeans, 2 bh:ar och en mascara med mig hem och har även pengar kvar.

Imorgon ska jag krya på mig lite för på frdag är det ju nyår och det kommer bli awesome! Fest hos Henny och innan ska jag träffa Emma och Jennie och vi ska göra oss fina och sedan drar jag och världens bästa pojkvän dit. en vi hörs nog imorgon någon gång.





Godisbehov? Ja något


Sitter just nu i min mysiga morgonrock och har precis duschat och ska snart få i mig lite mat och sedan börja fixa nya designen. Den blir väldigt enkel, men jag vill bara ha något nytt så.

Blev en mysig kväll igår och trots att jag intalade mig själv att se till att inte äta något mer onyttigt på grund av allt kladd jag tryckte i mig under julen så skjutsade mamma iväg mig och anton till bron för att köpa en fet godispåse för att mätta mitt ännu fetare godisbehov. Reslutat? Magont. Sedan kollade vi i alla fall på film och bara degade. Nu ska jag ta och fixa i ordning mig.





Smakprov



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Här är en bild tagen med mitt nya, fina och helt underbara objektiv. Jag älskar det och hoppas på att kunna få fota lite porträtt bilder i veckan om min syster har tid för mig någon gång. Jag har ideér till en ny design också, så det blir bra.

Jag har nyss varit ute och fotat lite, och så pussade jag min fina pojkvän hejdå för någon halvtimme sen och nu tänkte jag duscha och lite sådär.





Mellandagsrea


Sitter just nu och trycker i mig brända popcorn framför Desperate Housewives. Jag är huuur trött som helst efter att ha stått i kilomterlånga köer och trängts bland folk. Död rygg på det också kan ju inte bli bättre. Veronica och jag delade på en pizza och jag fick i alla fall med mig 2 tröjor, 3 trosor, en halsduk och en tjocktröja hem och plånboken är inte tom än så på onsdag blir det att köpa jeans och mascara.

Nu ska jag vila min rygg tills Anton kommer. Puss och hej.





Tröttis




Godmorgon! Anton och jag somnade halv tre inatt..
Verkar som att det börjar bli en dålig vana för min del. Känner mig som världens bästa flickvän som håller honom vaken... Verkligen. Vi vaknade vid halv 11 av att mamma ringde och sa att hon skulle hätma mig en halvtimme senare, så nu är jag hemma och ska snart in till stan med Veronica. Hoppas jag kommer hem med ett par jeans och lite annat skit. Vi hörs senare.



Filmdags


Sitter nu hos min fina pojkvän och vi blev nyss hit skjutsade av mamma. Tänkte råna honom på hans 2,3 kg ballerinakakor han fick av mig i julklap, hihi! Vi bakade pizza förut och så har jag även förgiftat honom för nu tycker han om Desperate Housewives (han gör det även fast han inte erkänner det, lovar).

Nu ska vi se The Town och imorgon blir det en sväng in till stan med Veronica.





Juldagen




Sitter just nu och trycker i mig korv med bröd som också är min frukost och lite försenad lunch.
Jag har hunnit duscha och lockat håret i åratal med mammas nya locktång som är asbra sedan halv tolv och så är jag nu inne på mitt andra Desperate Housewives avsnitt för idag. Love it.

Sen kommer Anton och jag har bestämt att det enda vi ska göra idag är att sova.



Julklappaaar




Morgonrock, tishirt, tofflor, mysiga typ sockor, tre kollegieblock, miljontals toffsar, hårnålar, mineralpuder, Desperate Housewives säsonger, FRIDA-premunation, någon FRIDA-skänhetsbok och tre vita tavelramar.



+ Canon EF 50mm f/1.4 USM (<3!) och en reflexskärm guld-vit (ligger i den svarta saken som kartongen står på, höhö) + 2500:- från farmor, farfar, mormor och morfar. Glad tjej? JA!





Trött, sliten & överlycklig


Gud vad jag varit bra på att blogga idag. Den enda dagen jag kanske inte ens borde bloggat alls på, hehe. Precis öppnat alla julklappar och jag är ööööverlycklig, mest för att ett Canon EF 50mm f/1.4 USM äntligen är mitt!
Dessutom fick jag en behövlig reflexskärm, dock fick jag fel trots att mamma och pappa beställde rätt (guld istället för silver) och den var kanske liiite för liten än vad jag hoppades på, men det är helt klart en bra början.
Och har Veronica och jag fått Desperate Housewives säsong 2-5!!!!!!! Alltså lycka! Hoppas ni haft en bra kväll allesammans, ett inlägg med vad jag fått kommer trilla in lite senare :)


Dagens outfit ser ut såhär. Och eftersom min jakt efter en tubkjol misslyckats är det faktiskt ett vanligt linne jag har på mig. Ett vanligt rött baslinne på det och sedan systers kofta över.


Bjuder på en trött, sliten men grymt glad flicka!





Mätta magar





Hello!
Har precis tryckt i mig en massa god julmat och nu är jag mer än mätt. Spelade Scene It med mamma, pappa och Veronica förut och sjöng även Lips med Veronica och så slumrade jag till framför Kalle Anka medan pappa kunde alla replikerna utan till. Nu väntar julklappsöppning!



GOD JUL!


Jag är mitt uppe i att göra mig iordning faktiskt, gör egentligen allt så långsamt som möjligt eftersom jag hatar att bara vänta in maten och julklapparna.. Fick i alla fall en urmysig morgonrock imorse och även FRIDA-premunation eftersom mid ovetande mamma inte visste om jag ville ha en fototidning istället.. Liksom, hallå?! Haha :)

Tänkte bara önska er alla en god jul och så får ni ha en grymt bra julafton! :D Kommer bilder och allt sånt senare när jag fått chansen att ta kort i lagom bra ljus, hejs!





Mini-Jul






Igårkväll kom min fina pojkvän och spenderade natten här.
Vi mördade simmar på sims och kollade på tv tills klockan blev två. Vaknade helt döda vid 10 och efter att han drog runt ett duschade jag och hann sova lite innan han kom tillbaka för att ha mini-jul! :) Jag fick ett halsband med tro, hopp och kärlek-symboler som jag letat efter huuur länge som helst och vet ni vad jag ska göra nu? Njutaaa hela kvällen av första säsongen av Desperate Housewives som han också köpt till mig! Han är bäst! <3

Känns förövrigt inte som att det är julafton imorgon, och min julklapp till er blir bättre bloggning, lovar!




Typ hej


Idag vill jag bara gräva ner mig i min säng tills det blir julafton. Och det är allt jag har att säga.



Liksom isolerad


Detta inlägg är lösenordskyddat.



Klantig? Ja!


Jag har lyckats bränna mig på min plattång. Jag tappade den och smatidigt skulle jag försöka ta upp den och då råkade jag sätta hela mitt finger på det varma. Lyckat? Jadå.

21 december idag. Och det är julafton på fredag! Dok går tiden alldeles för sakta. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Igår vaknade jag med någon röd fläck på min fot och jag kan knappt gå ibland och måste halta fram, jätte läskigt. Vet inte alls vad som hänt. Jaja, vi hörs :)





Simsnörd?





Fick något väldigt ryck igår och började spela The Sims
på Veronicas dator och det är i stort sett det jag gjort idag. Haha. Ska be pappa fixa det på min dator när han hittar skivan, hehe.
Just nu mår jag faktiskt inte sådär jätte bra, mår illa och är konstig i huvudet. Nu ska jag läsa bloggar och så länge bjuder jag på lite jul-bilder med konstig färg pågrund av blog.ses kassa bildkvalité.



Julklappsinslagning


Suttit sedan halv fem och slagit in julklappar. Antons stora paket tog år att försöka slå in eftersom vanligt inslagningspapper inte räckte, haha! I alla fall, nu är allt klappat och klart :) Just nu rullar Gossip Girl på tv:n men jag har missat en halvtimme eftersom det tydligen började halv 7. Jaja, nu ska jag fortsätta glo på tv hela kvällen och sen ska jag njuuuuta av jullov imorgon! :)











Julbak och helt död!


Är mitt uppe i en massa pepparkaks-bak! Nu luktar det pepparkakor överallt och det är sååå mysigt!
Anton och jag bakade chokladrutor igår, och sedan kollade vi på Robinson då Erik vann, jag tyckte Mats skulle vinna faktiskt. Sedan kollade vi på Mission Impossible 3 som gick och sedan somnade vi kanske runt ett/halv två och har seriöst inte orkat röra på oss på heeela dagen. Halvsovit och bara glott på tv tills han drog för en timme sen kanske.

Nu bakar jag som sagt, och sedan ska jag pynta apelsiner med nejlikor och slå in alla julklappar! :)





Svar på tal - Koda design


Fråga från: Sara - f o t o b l o g g
Nu blir jag lite smått ävis på er där du bor(var de nu ä?). Själv får vi inte jullov förräns på ONSDAG, vilket känns som en evighet! Men det var inte därdör jag kommeterade utan för att fråga om du skulle kunna hjälpa mej, ge tips eller liknande på bra saker man bör tänka/göra när man kodar. Nu menar jag kodar upp själva grunderna till en design, som jag tror du förstår:) Låter det som det är något du kan göra, eller har du inte lust?

För det försa beror mitt tidiga jullov på min grymma skola! :) Vi som inte har IG i något eller vi som inte har något att jobba upp oss i eller inte har några uppgifter kvar fick sluta igår. De andra som har något av det ovanstående att göra slutar däremot på tisdag. Hehe.

Och när det gäller att koda en egen design så är mitt första tips att testa dig fram! Skapa en testblogg och utgå därifran och försök få fram egna idéer. Innan du väl gör det är det viktigt att du vet vad du ändrar och framförallt VART i kodmallen du ändrar det. Det är väldigt lätt att göra fel och kanske glömma ett </div> någonstans vilket kan göra att hela bloggen förändras. Det är också viktigt att du vet vad det är du ändrar och vart i kodmallen du ändrar det, det är nog första steget för att kunna börja helt enkelt.

Hoppas du fick svar på frågan! :)





3 saker du inte visste




Jag kan inte skala apelsiner.
Helt seriöst, det tar 30 minter för mig att skala en jävla apelsin och då är det kladdigt överallt. Det är omöjligt för mig och Simon och Anton har faktiskt bevis, haha!

Jag är beroende av klockan. Jag har kommit på att att jag har väldigt svårt att gå någonstans utan att ha en klocka med mig, typ som på mobilen. När min mobil dog i torsdags var det jätte jobbigt att inte veta vad klockan var! Haha.

Jag dricker någon smörja för att få i mig vitaminer. Jag har vitaminbrist och dricker därför en smörja (eller ja, en brustablett i vatten) för att få i mig 13 vitaminer och 10 mineraler tror jag att det är. Eller alltså, jag brukar slarva med den.. Men ja.



Just thoguhts


Detta inlägg är lösenordskyddat.






De senaste dagarna typ




I torsdags funkade inte blogg.se och igår hade jag fullt upp precis heeeeeeeela dagen.
Joel, Emma, Oscar och Pontus följde med hem hit i torsdags och jag hade faktiskt en massa att blogga om när de åkte, men blogg.se krångalde.

Igår var det julavslutning i skolan och vi fick jullbord på Sunlight och efter det slutade vi då jag hängde jag på Joel, Emma och Oscar hem till Oscar och glodde på film. Sedan tog jag en buss hem, gjorde mig iordning, åkte buss igen och knallade sedan till Slakthuset med Emma och Jennie och kvällen var väldigt lyckad! Daniel Adams-Ray är g r y m! Vid 12 hämtade pappa oss och sedan följde Anton med hit och vi somnade vid halv tre kanske.

Nyss pussat honom hejdå efter en vääääldigt slö förmiddag. Men det behövdes med tanke på min både hals och döda rygg sen igår, hehe.



Ibland är jag grym


Igår mådde jag inte bra alls, varken psykist eller fysiskt så jag la inte ens en tanke på att blogga. Idag känns det lite bättre och jag sitter just nu i skolan och har precis skrivit klart övningen om satsdelar som ska lämnas in.
Igår skrev jag ett dåligt datorkunskapsprov och en ännu sämre matteprov, eller det kändes så. Men överlycklig blev jag när jag fick tillbaka provresultaten som var över mina förväntningar, VG på matteprovet (OMG!! Mitt första dessutom) och MVG på datorkunskapen. Ibland är jag grym!

Torsdag idag i alla fall vilket innebär pannkaka till lunch och jullov imorgon!!!



Svar på tal - Designer?


Fråga från emma:
när du ska göra en bloggdesign hur börjar du då?
andvänder du dig av en design som redan finns och gör om den,eller hur gör du?

Jag utgår nästan alltid från nya idéer när jag börjar med en design, så länge inte personen jag gör designen åt vill ha den liknande någon annans. Jag kan tycka det kan vara lite tråkigt och göra en design som liknar någon annans egentligen, men sedan är det också så att jag från inspiration från olika designer men brukar alltid försöka göra om det så mycket som möjligt i just det jag gillar för att få designen så egen som möjligt.

Och jag brukar börja med headern och sedan utgå från färgerna och strukturen i den till bakgrunden, bilder i menyn och stilen på hela bloggen :)



Värdelöst


Jag kunde inte blogga något mer igår, när jag kom hem låg jag ihopkurad i en soffa exakt hela kvällen med tårar i ögonen för att magen och huvudet gjorde så fruktansvärt ont. Sov bort i princip hela kvällen också och därav blev det inget plugg alls.

Utan förbättring under hela kvällen plus en hel del tankar i huvudet så bestämde jag mig för att vara hemma idag, och när jag vaknade snurrade hela huvudet. Jag tänker inte bli sjuk alls och jag ska plugga som tusan idag och ta mig till skolan imorgon oavsett vad.

Så, nu vet ni mitt tillstånd. Jag ska i alla fall försöka svara på en fråga senare men jag måste ta tag i allt pluggande. På tal om ingenting så ska jag slänga min idiot till mobil i backen och så ska jag trampa sönder den och sedan kasta skiten. Hejdå.





Luciasjungande


Jag överlevde det lilla lilla luciatånget utan att brinna upp eller svimma. Skratta råkade jag däremot göra ett antal gånger. Och tappa bort mig i texten. Dessutom hördes jag nog knappt. Fegis som jag är. Pinsamt var det i alla fall, hela grejen.

Men ja, vi börjar vid 10 igen och då är det media. När jag kommer hem ska jag dyka ner i plugg och sen hörs vi väl :)



Hemsk huvudvärk




Precis plattat håret och har lidit av en hemsk huvudvärk hela dagen. Får hoppas på att alevdonen börjar visa resultat snart. Trots mitt huvud så ska jag nu plugga och vänta på att Anton ska höra av sig.

Ikväll ska jag se Gossip Girl och jag ska nog sova redan klockan åtta så trött som jag är!



Luciasjungande


Sitter just nu och försöker trycka in texten på luciasångerna tills imorgon. Vore ju bra om man kunde dem en aning i alla fall så att man inte ser helt lost ut. Gårkvällen var mysig, och vid nio gick vi och ,ötte Veronica som var i bergshammar och vi somnade kanske runt ett någon gång.

Anton dorg hem tidigt och jag tog fram datorkunskapen framför en film och försökte plugga, dock gick det inge vidare. Nu ska jag fortsätta med lite allt möjligt och senare ska jag träffa världens finaste igen.






Världens finaste pojkvän


Stod i morgonrock och blött hår när det ringde på dörren och Anton stod utanför. Jag sprang in och klädde på mig och när han kommer in har han med sig en ros! Hur gullig är han inte? Världens finaste. Åh vad glad jag blev.

Nu ska jag i alla fall blåsa håret och sen ska jag pussa på världens bästa pojkvän hela kvällen!





Dags att sätta igång




Anton och jag kollade på Idolfinalen igår och självklart vann Jay :) Sedan kollade vi även på Inception som han inte hade sett, det är nog världens bästa film. Verkligen en av mina favoritfilmer. Vi somnade kanske runt halv ett/ett och han drog för en timme sen ungefär.

Tänkte nu hoppa in i duschen, sen plugga och sen när Anton kommer hem träffa honom. Vi har förövrigt 6 månader imorgon, hihi! :)



Lösenordskyddade inlägg


Hello! Har suttit ett tag och klurat på hur man löseordsskyddar vissa inlägg och därmed kan skriva in löseordet just i inlägget och sådär. Tror jag hittade en lösning och det är mest därför jag lägger upp det här för att testa lite. Nu i början kommer jag nog inte ge någon lösenordet, beroende på hur personlig jag är, men sånt kan alltid ändra sig beroende på hur intresserade vissa är av vad som sker i mitt huvud ibland. Vi får se hur det blir med det i alla fall, ville bara säga det och testa så att det funkar :)






Home sweet home


Mitt internet hade verkligen ingen lust att funka igår kväll, jag tänkte faktiskt blogga flera gånger. Fredag idag och det är sjukt skönt. Skoldagen i sig har varit väldigt bra, och Jessica och Isabell är nog världens sjukaste människor! Eller... Isabell tar nog hem den titeln för sig själv, haha!

Nu är jag hemma och har fått med mig yttligare en julklapp till mamma, senare ska jag träffa Anton och sen får vi väl se vad vi hittar på. Jag vill i alla fall se Idol finalen, hihi. Nu ska jag hjälpa Joel med hans tusen uppgifter som han ligger efter med, snäll vän jag är. Pusshej!





Frosty christmas tree



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
@ f/2.5 - s1/125 - ISO 100





Huvudvärk och lite att göra




Hemkommen för inte så länge sedan och har sedan dess hunnit smälla i mig ett kakfat tillsammans med min syster. Fick med mig en julklapp till mamma hem och nu sitter jag med huvudvärk och lucialåtar på spotify som jag försöker lära mig texten till och ska sätta igång med lite plugg hade jag tänkt.
Trevlig kväll? Näe.



Godmorgon och sådär


Trots att morgonen kanske inte var den bästa, och att jag har lite mycket i huvudet, så ska jag ändå försöka vara på bra humör. Sitter just nu i skolan och ska ha svenska och gå igenom satsdelar och sådär och resten av dagen består av engelska och samhäll och sen förmodligen luciaövning och sen ner på stan då jag förhoppningsvis får Anton med mig.

Så länge får ni en tråkig och gammal bild. Puss och hej.





Allmänt skitsnack


Egentligen har jag lite att göra, men jag är på dåligt humör och mår inte särskilt bra plus att min mage inte ger sig trots samarin. Blöh. Skoltrött är jag också men som plåster på såren är det ju faktiskt pannkaka imorgon, och dessutom slutar vi lagom tidigt. Då är det förmodligen luciaträning och sedan måste jag till stan och köpa mammas julklapp. Jobbigt. Sedan måste jag plugga och det ska jag även göra hela helgen, då jag även ska ha lejonkungen-marathon med Anton. Tror jag :)





A lot of me II



FOTO & REDIGERING: SYSTER VERONICA / MODELL: JAG
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/2.5 - s1/80 - ISO 100





A change


Som ni förmodligen ser (om inte, klicka F5) så är den nya designen uppe. Den får ni som ett förlåt för mitt kassa bloggande, eller nåt. Just nu sitter jag ihopkurad och bönar och ber till gud att han ska vara lite gullig och ta mitt hemska magonda ifrån mig, typ.

Vanlig måndag och tisdag men idag var det minsann ingen vanlig onsdag. Slutade innan lunch eftersom de skulle fixa värmen på skolan, och jag kände mig grymt bra som jobbade klart kapitel 2 på matten och har därmed bara hemuppgifter + blanade övningar kvar till provet nästa onsdag, då jag även har datorkunskapsprov som jag även idag hann sammanfatta ner på ett papper.

En himla massa julklappshandlande efter skolan med mamma, bara mammas kvar och lite till pappas. Sedan fick jag en mysig pojkvän med mig hem, och jag är mer än lyckligt lottad ska jag säga er. Han är bäst och står ut med mig i alla lägen, förlåt för att jag är ett pain in the ass men ibland har jag dåliga dagar... (eller veckor..) Jag älskar dig Anton <3


Du är min andra halva, fast den bättre av oss..





A black and white winter





 Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
@ f/2.5 - s1/250 - ISO 100





Färglära




Hello! Sitter just nu och har media och vi har tidigare gått igenom färglära och nu håller jag på med en uppgift om det. Lite svårt faktiskt. Jag är sjukt trött och hungrig och maten var inte alls god..

Skulle sprungit ner på stan med Veronica efter skolan, men jag glömde mina pengar hemma. Så nu vet jag inte riktigt hur det blir med det. Vi hörs nog senare i alla fall, om jag orkar vill säga.



Okej, nu säger jag godnatt






Nu: Gossip Girl!


Suttit och fixat med designen som börjar bli klar. Inte så mycket nytt i och för sig, men den känns vintrigare i alla fall och jag gillar färgerna. Lite mycket jag kanske, men jag måste ta några bilder med mig och kameran innan det ändras på det. Jaja, inte riktigt klart än så den kanske kommer upp i veckan i alla fall.

Och med detta sagt säger jag godnatt och lägger mig framför tv:n och kollar på Gossip Girl!





Mätt och belåten




Nyss smällt i mig en massa köttfärssås och spagetti och nu är jag mer än mätt.
Ska sätta mig och fortsätta med religionfrågorna som jag började med för inte så länge sedan. Sen ska jag hoppa in i duschen och så blir det Gossip Girl vid 7. Här var det planerat. På tal om ingenting så är jag väldigt trött och ska sova tidigt, dock blir det aldrig så.

Det är lov snart! Två veckor kvar bara. Helt sjukt hur snabbt den här terminen har gått alltså. Jag som tyckte hela 9:an gick snabbt men jämfört med den här terminen är det ingenting. Känns i alla fall helt awesome med lov den 17e, och så är det ju jul snart! Jag måste köpa julklappar också.



A lot of me





FOTO & REDIGERING: SYSTER VERONICA / MODELL: JAG
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/2.5 - s1/80 - ISO 100





Söndagmorgon


God morgon! Anton och jag vaknade runt halv tio och en timme senare kom han in med frukost på sängen! :) Vi har inte gjort något alls den här morgonen, bara myst en massa och haft det allmänt bra.

Sen när jag kommer hem ska jag läsa igenom religionen och ta och svara på frågorna, sen har jag även lust att börja leka med en ny design. Hehe. Anyway, vi hörs sen! :)





Sistah


 


FOTO & REDIGERING: JAG / MODELL: SYSTER VERONICA
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/2.5 - s1/250 - ISO 100

Alltså denna flickas utseende!





Freeze II



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
@ f/2.5 - s1/160 - ISO 100


Just nu sitter jag hos Anton och jag antar att vi snart ska ut en sväng. Jag har tagit med mig kameran så jag ska försöka knäpa några fina bilder :) Senare ska vi se på Shooter som går på 4an vid halv tio och sen får vi se vad kvällen i övrigt bjuder på.



A big me



 FOTO & REDIGERING: SYSTER VERONICA / MODELL: JAG
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/2.5 - s1/50 - ISO 100

Precis smällt i mig lite tacos och har nu redigerat en massa bilder på mig själv. Ibland blir resultatet över mina förväntningar faktiskt. Dock försämrar blogg.se kvalitén något enormt, färgerna och skärpan ser mycket bättre ut i photoshop. Diss på det.

Nu ska jag slänga iväg ett sms till min pojkvän och se när jag ska dit. Vi hörs nog senare :)



Nu kommer jag bli sjuk


Som sagt så gjorde jag mig i ordning och sedan drog jag med mig Veronica ut och bad henne ta några kort på mig. Och så lättklädd som jag var så kommer jag bli sjuk nu. Jag var röd i hela ansiktet och om händerna. Några bra bilder blev det nog i alla fall.

Men nu ska jag och Veronica göra i ordning lite tacos från igår och slänga i oss. Vi hörs sen med lite bilder förhoppningsvis!





Beautiful girl





 FOTO & REDIGERING: JAG / MODELL: SYSTER VERONICA
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/2.5 - s1/320 - ISO 100

Här är några bilder från när jag fotade Veronica för evigheter sen. Jag har inte ens haft tanken på att välja ut några och visa er trots att nästan alla bilderna på henne blev bra. Jag har varit väldigt dålig på bildfronten över huvud taget men vi kan ju hoppas på att jag ändrar på det nu. Och så kan vi hoppas på att Veronica blir frisk snart så det kan bli lite vitnerbilder på henne. Jag älskar att fota henne, hon fastnar sjukt bra på bild!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och sen kanske det blri bilder på mig istället.





God morgon lördag




Gårkvällen blev mysig trots mina humörsvängningar. Vi tog en mysig promenad runt nio då jag verkligen ångrade att jag inte hade kameran med mig, och sedan spelade vi lite xbox innan vi i stort sätt däckade i sängen båda två. Pussade Anton nyss hejdå och nu sitter jag och redigerar bilder.

Dagen planer är väl inte helt planerade. Jag skulle vilja göra mig i ordning och be Veronica knäppa några bilder på mig, men jag skulle även behöva ta och kolla igenom religionen lite. Dock är ju klockan bara ett, men ändå. Min blogglust börjar växa lite i alla fall så tummen upp på det!



Hmm skärpning?


Alltså, jag vet. Jag suger på att blogga. Men dagarna flyger förbi och jag vet inte vart de tar vägen. Jag har inte tid med någonting och det är jobbgt att komma hem och vara helt död och sedan sätta sig här. Jag ska försöka skärpa mig.

Idag är det fredag och äntligen säger jag bara! Dagen har varit bra och när det gäller matten så går det ovanligt bra. Fick VG på mattediagnosen i onsdags och det är mitt första VG i matte under alla mina skolår. Happyface. Världens längsta media lektion like always men Isabell och Jessica är bra på att underhålla en. Och Joel också såklart! Oscar nämner vi inte.

Nu är Anton här och vi är helt döda och gör absolut ingenting. Mysfredag i alla fall :)





Julkalenderstävling




Jag är med och tävlar i Haidis julkalenderstävling där man under lucka 2 kan vinna ett presentkort hos sumopix.com för 300:-. Känns perfekt såhär till jul att kanske kunna ge bort en fin bild eller canavastavla till någon man tycker om :)

Det enda du behöver göra är att svara på en fråga och skriva om det i din blogg, klicka in på Haidis julklaender för att se mer! :)





Huvudväääääärk


Hej. Sitter just nu och har engelska och har precis skrivit glosförhöret som gick great.
På tal om ingenting så orkar jag bara inte blogga när jag är hemma om kvällarna, sitter inte ens vid datorn och dessutom gör jag tydligen en massa annat om kvällarna. Gårdagen var i alla fall som vilken onsdag som helst, världens skrattanfall under median med Jessica och Isabell och under kvällen åkte jag till min fina pojkvän och gav honom en chokladkalender! :) Han har aldrig haft någon....

Idag är det i alla fall torsdag,
och jag har huvudvärk och just nu är jag grymt hungrig. Slutar ändå tjugo i två så det är ganska okej.



Lite för trött


Hello! Blogade aldrig igår, och min ursäkt till det är för att jag faktiskt inte ens satt vid datorn när jag kom hem.
Satt och hackade tänder framför den brinnande kaminen medan mina ögon svek mig med engelskaboken i knät. Jag var övertrött och förstörde i stort sett allt för min syster som verkligen försökte plugga, jag kunde inte vara tyst och skrattade åt allt. Trött? Ja. Så sedan somnade jag i ca 40 minuter och resultatet av pluggandet blev inget alls. Men eftersom jag inte ska till Anton ikväll hinner jag nog plugga in glosorna.

Det är 20 minus ute och i skolan är det iskallt,
jag har nog glömt bort hur det känns att vara varm. Nu har vi i alla fall datorkunskap och sedan blir det media och vid halv 4 slutar vi. Får se om vi hörs senare :)





A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life