Klantig? Ja!


Jag har lyckats bränna mig på min plattång. Jag tappade den och smatidigt skulle jag försöka ta upp den och då råkade jag sätta hela mitt finger på det varma. Lyckat? Jadå.

21 december idag. Och det är julafton på fredag! Dok går tiden alldeles för sakta. Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Igår vaknade jag med någon röd fläck på min fot och jag kan knappt gå ibland och måste halta fram, jätte läskigt. Vet inte alls vad som hänt. Jaja, vi hörs :)






Kommentarer


Postat av: Sandra - fotoblogg

Sv: Jag tänkte nog att du skulle känna igen dig lite. Att isolera sig själv är nog ganska naturligt när man är i jobbiga situationer, man vill bara skydda sig själv från allt runt omkring. Att öppna sig för någon är ju alltid en risk, att den person kan använda informationen på fel sätt och såra en.



Tack för fina ord Alexandra, det betyder mycket. Du är faktiskt en av de enda personerna någonsin som inte bara sagt ''jag vet inte vad jag ska säga'', eftersom du ändå förstår väldigt bra vad jag går igenom. Det är skönt att veta att det iallafall finns någon. Du är grym, puss <3


2010-12-21 @ 22:35:17
URL: http://teparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?


A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life