Happy girl


Fotografering och redigering: Jag / Modell: Jessica Larsson
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/1600 och ISO 100


Här får ni en supersöt bild på Jessica från gårdagens fotolektion! Just nu halvsitter jag i min säng och tänkte börja leka med min design lite innan jag ska träffa Anton. Var och handlade förut med mamma och pappa, och när vi tankade såg jag honom vid busshållplatsen, så vi skjutsade hem honom istället! Annars idag har jag vaknat och var även ute på en 2 km promenad innan mamma ringde och föreslog lite Mc Donald's lunch. Hunnit kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries och duschat också.

Ska göra mig i ordning lite sen och sedan ska Anton få bli en av mina tre modeller till vår fotouppgift, så ska ut och knalla lite sen och förmodligen knäppa lite höstbilder också.



Kalas





God kväll! Har inte alls mått särskilt bra ikväll, haft världens huvudvärk och haft ont i magen i omgångar. Fick knappt i mig någon tårta alls. Har tillbringat kvällen med att vara lite social, firat mamma och samt försökt fixa nya bloggdesignen lite. Just nu rillar Robinson på tv:n och jag är hur trött som helst.

Imorgon ska jag sova och bara chilla, får se hur vädret är så jag kanske kan fota lite. Har både Kajsa, Anton och Veronica som modeller till fotouppgiften och försöker mest komma på lite idéer. På lördag ska jag först in till stan med Veronica (har ändrat planer utan henne) och sedan kommer Kajsa och sover här. Kanoners!



Grattis mamma!




Halu! Täntke börja med att säga att jag har en assnygg design i huvudet som jag vill börja leka med. Känner att det inte riktigt är jag som det ser ut nu. Annars har skolan den här veckan varit ganska okej, det var länge sedan jag skrattade såhär mycket som jag gjort. Haft foto hela dagen förutom en timmes studiebesök på en reklambyrå, och vi har gått igenom ljus plus att vi fick en liten övning. Har en massa bilder på världens finaste Isabell och Jessica nu! Hihi.

Mamma fyller 45 idag, så stort grattis till henne! Hon fick en liten ljusuppsättning av mig och Veronica, och idag blir det tårta med familjen + mormor och morfar. Ikväll blir det ännu en fet promenad och sedan Robinson och designfix, är ledig imorgon eftersom vi får göra fotouppgiften hemma!



Onsdaaag




Haha, jättegullig (och töntig) bloggrape av Anton igår, hihi. Nu sitter jag i skolan och har precis haft svenska och iväntar engelskalektionen. Vill bara hem och sooova. Måste dock kolla igenom lite pluggrejer när jag kommer hem och sådär. Måste fota ocksåå, men vädret suger. Skulle förresten till Norge nästa torsdag till lördag men det blir en sväng genom Sverige och Danmark istället, helt okej ändå. Läängtar! Slänger upp en dagens så hörs vi när vi hörs.



Artist vs Poet


Halloj alla läsare på denna underbara blogg. Kan börja med att avslöja att det är Anton som har tänkt att gästblogga lite. Men jag vet redan nu att det inte kommer bli någe spännande så ni kan sluta läsar från och med här ... Men om du är intresserad så kan du börja här igen ... Ja dagen bestod av att vakna vid halv sex för att göra sig iordning innan far min skickade ner mig till jobbet med posten. Har isolrerat och satt gips, inte så intressant tycker ni, och det gör inte jag heller.

För er som undrar vem jag är:

Namn: Anton Hansen
Ålder: 17
Kön: male (onödigt)
Fritid: Frugan och musik, stort musik intresse
 
Det var lite om mig. Vill dela med mig av en bild jag har här någonstans på datorn.Tycker att det stämmer!
 
Har inget mer att tillägga förutom att, att jag itne är så bra på hur allt ser ut nu på bloggen, jag är trött och vill sjukt gärna gå på In Flames i november.




Peace / Iloveu





Tisdagssnack




Bjuder på två Instagram bilder på mig och Anton, hatar att jag inte har några bilder på den här datorn. Sitter i skolan just nu och har engelska, jobbar för fullt men känner mig halvklar så orkar egentligen inte ens koncentera mig. Efter skolan ska jag dra mig hemåt en snabbis innan jag och Isabell beger oss mot staden för att sedan tillbringa kvällen hosn Henny med mat, godis, chips, läsk och en bunt filmer.

För övrigt rullar väl allting på. Tror jag väl. Jag hatar skolan mest av allt. Har fått skåp, har ingen idrott imorgon, och är ledig på fredag. Så allt är rätt okej ändå.



Ekvationer är inte min grej





Fick klart Mediekkommunikationen igår, skrev en hel del på engelskarbetet och försökte förstå mig på lite matte. Och eftersom matten gick åt helvete igår så sköt jag upp det tills idag, och har suttit och försökt ett tag nu. Jag. Fattar. Inget. Enligt mitt huvud är facit fel, men så kan det inte riktigt vara. Jag förstår allt hur bra som helst på genomgångarna och när Gustav, min lärare, förklarar för mig, men när jag väl ska börja jobba och fortsätta tar det stopp. Jag blir så jävla arg.

Taggar inte skola över huvud taget imorgon, har en massa att fota plus att jag blir sur på mig själv som bloggar så sällan. Imorgon ska jag ner på stan med Veronica, på tisdag blir det filmkväll hos Henny och jag måste ta mig till biblioteket någon dag. Är förmodligen ledig på fredag också eftersom vi kan göra fotouppgiften hemma. Vad mycket text det blev nu. Jaja, jag ska försöka plugga lite nu. Vi hörs.



Wordfeud <3




Är inte alls på humör för något och mår inte särskilt bra över huvud taget. Gårdagen började med en PW, en dusch och plugg innan Joel kom, och sedan tillbringade jag kvällen hos Anton med romerska bågar, wordfeud och Vampire Diaries.

Nu måste jag plugga så vi hörs någon annan gång.



Hej och hejdå




Jag vet att jag är urkass på att blogga, men är rätt upptagen både i och efter skolan så bloggen hamnar gärna på sidan om. Skolan är som vanligt och idag har vi foto hela dagen, jag mår illa och har ont i magen och vet inte riktigt hur läget ligger till just nu. Ska ner på stan och träffa Kajsa efter skolan, behövligt! Imorgon är jag ledig så ska försöka slänga in några inlägg då. Bjuder på mitt resultat av en "orolig/dramtisk" bild från fotolektionen i fredags.



Lunchtime




Hej och godmiddag. Eller något sånt. Sitter just nu i skolan i ett grupprum tillsammans med Jessica och försöker förstå mig på dessa ekvationer lite ytterligare. Blir dock inte särsklit mycket klokare. Har i alla fall haft engelska och matte, nu väntar mediekunskap och mediekommunikation sedan ska jag bara hem. Mår inte sådär jättebra och min rygg dödar mig. Bjuder på en bild från fredagens fotolektion tills vi hörs igen.



Månadens fotografier - Teman



Nu har jag och Rebecca valt teman för september:
- Blommor
- Höstlöv
- Vatten
- Motljus
- Svartvitt

Redan nu kan ni vara med genom att själva ta en bild till varje tema, lägga upp det på er blogg den 1a oktober ch sedan länka oss, kommentera och så länkar vi er.



Måndagseftermiddag




Jag är heelt slut! Skolan har väl varit som vilken måndag som helst, fick dock knappt någonting gjort på matten eftersom det är sjukt svårt och jag fick ingen hjälp. På mediekunskapen såg i en askass film som halva klassen somnade till och jag gick tidigare från mediekommunikationen eftersom jag skulle knalla iväg till tandläkaren.

Nu är jag hemma och har fått i mig lite mat samt två huvudvärkstabletter. Har skickat iväg ett mail och ska snart byta om och ta mig ut och powerwalka lite.



Måndagmorgon




Godmorgon! Tänkte att jag slänger in ett inlägg nu innan vi börjar. Vädret är förjävligt verkligen och jag känner att mitt mående speglas av ganska bra. Har som sagt svenska snart och tänkte bara slänga in ett hej samt en liten dagens.



Stressnack




Alltså jag stressar verkligen ihjäl mig om kvällarna. Nu är jag helt yr och varm efter att ha sprungit runt överallt. Det är alltid en massa småsaker jag letar efter och tappar bort, nycklar, busskort, lypsyl... Det tar hundra år att hitta allt som ska ner i datorväskan och eftersom vi inte fått skåp än (?!?!?!!?) så måste jag bära med på pennor och block varje dag och vet aldrig vilket jag har till vilket ämne, kan dessutom inte schemat i huvudet. Dessutom lyckas det alltid bli världens klädhögar i mitt rum under dagen, så samtidigt som jag försöker hitta något att ha på mig dagen efter så ska jag fixa i ordning allting. För att inte tala om att mitt smink bokstavligt talat får egna ben. Mitt i allting ska jag smsa med allt och alla. Jag är helt slut nu, haha.

Skola imorgon som sagt. Svenska, matte, mediekunskap och mediekommunikation. Sedan ska jag springa till tandläkaren. Tisdag ska jag träffa Joel, onsdag blir det tandläkaren igen och på torsdag ska jag fika med Kajsa. På fredag är vi l-e-d-i-g-a och jag längtar så jag dör. Orkar inteee. Bjuder på en randombild på Anton bara för att jag inte har några bilder längre. Måste fota. Blöööh.



LBSFOTOBLOGG




Eftersom jag nu ska läsa Foto A, B och C hela det här året tillsammans med en massa tjejer i min klass, så har vi gjort en fotoblogg där vi kommer lägga upp saker vi gör och sådär. Vi har än så länge bara intervjuat varandra så om ni är sugna på att veta vilka vi är kan ni ju kika in.

Jag har dessutom fått ansvaret att fixa designen och blev precis klar med den. Tycker min idé om ett bildspel i headern där vi alla fick välja en varsin bild vi är nöjda med var hur bra som helst, dock har inte alla skickat in en än men det kommer. Kan ju vara kul att visa er vad ni håller på med så lägger upp en länk så ni kan klicka er in och kolla, så klicka på bilden för att komma till bloggen :)



Chemical Vocation #3





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 2 / Slutartid 1/640 / ISO 600




Ben & Jerrys




Hade som sagt filmkväll hos Isabell igår kväll med henne och Henny, det blev tacos ätande och filmtittande. Plus en massa snack och skratt såklart. Hade svårt att somna och har inte mått så bra sen igårkväll, är väldigt trött och har tillbringat den här dagen med Vampire Diaries och världens näst bästa killar Ben & Jerry, hihi! Testade en ny smak, inte ätit denna innan, men den var helt okej.

Nyss skrivit klart engelska uppsatsen om en favorit person, nu ska jag döda ytterligare lite tid med Vampire Diaries.



By the roadside #2



Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100




Rowanberry



Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100




Lördagssnack




Hej och förlåt! Inte riktigt haft lust eller tid till att blogga faktiskt. Skolan igår var rätt bra, fick en lagom svår fotouppgift efter lunch och sista timmen blev det godisätande och sångintro-lek. Ett bra avslut faktiskt. Kom hem, hann andas lite, innan jag gick och mötte Anton som inte var klar. Så vi tillbringade en stund hos honom innan vi åkte hem hit, kollade på Idol, Kristallen och sedan Robinsonavsnittet jag missade.

Jag vaknade vi halv elva i morse och har kollat på tre avsnitt av Vampire Diaries som Anton laddat ner åt mig. Har nu duschat, sminkat mig och klätt på mig och ska ikväll hem till Isabell där jag, hon och Henny ska ha filmkväll. Imorgon ska jag plugga engelska och matte och sedan tagga ännu en ny skolvecka.



Foto A




Sitter i skolan just nu och har rast. Har Foto A hela dagen idag med vilket känns jätteskönt, är på tok för trött för matte och såntskit. Bjuder på en bild vi fick i uppgift att panorera en bild, tycker det blev ett rätt okej resultat ändå. Nu håller vi på med att få till ansökningsmail rätt och tidigare har vi diskuterat fotografer som fuskat.

När jag kommer hem ska jag ta en powerwalk innan jag hoppar in i duschen och träffar Anton.



Chemical Vocation #2






Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 2.2 / Slutartid 1/1250 / ISO 400




Fullspäckad torsdag




Haft jobbigaste natten på länge men tog mig upp för att fixa mina glasögon innan jag drog till skolan och hade foto hela dagen. Känns verkligen som att det här året kommer bli huuur bra som helst, vår nya lärare, Emma Svensson, är verkligen jätteduktig. Fick förövrigt ett förslag om att åka på en roadtrip till Norge, Jotunheimen, den 29 september till 1a oktober för att fota glaciärer. Hur nice?! Blir dessutom förmodligen en Europaresa i vår.

Slutade vid halv fyra och knallade ner på stan med Veronica, fick med mig en ny kalender i väskan och även ett nytt lånekort. Vi käkade innan vi gick upp mot bion och såg Jag saknar dig. Alltså, finner inga ord. Så hemsk och sorglig men ändå så fin. Grät floder i flera omgångar. Nu, som jag hade förväntat mig, känns det sååå bra att vara hemma. Vill bara sova men känns som att jag har massor att göra. Bjuder på en snabb dagens, puss!




Ondsdagssnack




Är så otroligt opepp på livet och precis allting har gått dåligt idag. Isabell kunde inte komma så jag försökte mig på att baka något nytt chokladkladd som blev helt okej typ, insåg bara att jag kanske inte borde använt en sådan stor form plus att jag hade i för lite smör. Jag är så dålig. Vill verkligen ut och gå men min kropp säger ifrån hela tiden. Som pricken över i:et har mina glasögon gått sönder och kan därmed inte använda dem. Livet är verkligen inte på min sida längre. Om ens någonsin.

Imorgon ska jag bära med både datorn och kameran (?) och ha foto hela dagen. Dessutom ska jag bära runt på skiten efter skolan eftersom jag ska ner till stan med Veronica och inhandla lite saker samt äta och sedan blir det bio. Längtar redan nu tills jag kommer hem till min älskade säng imorgon kväll.

Vill förövrigt ha lördag nu! Förlåt för allt gnäll men ni får leva med det för jag orkar inte riktigt med allt nu.



Flower



Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.6, slutartid 1/1600 och ISO 100


Har sådant fotosug men min ork ligger på noll, så ni får leva med lite halvtråkig blogg medan jag mår som jag gör. Är tack och lov bättre idag! Inte särskilt förkyld, halsen är inte lika kaos och jag lider i stort sett bara av yrsel.

Blev en väldigt jobbig natt och somnade inte förrän vid kvart över två. Vaknat hundra gånger samt drömt väldigt konstigt, tror jag. Nu ska jag få i mig något att äta, sedan hoppa in i duschen och om några timmar kommer världens bästa Isabell hit med glass.



Månadens fotografier



Hur ofta får ni läsare bloggtorka, och fram för allt inte har någon aning om vad ni ska fota och lägga upp för bilder på bloggen? Helt plötsligt stannar fantsin och ingenting inspirerar er, och ni sitter där med ett tomt textfält.

Jag och Rebecca Corselli (http://fotobeccaboll.blogg.se/) har nu fått en liten idé som vi tänkte dela med oss av, som har just med det ovanstående att göra. Tillsammans kan vi inspirera varandra och samtidigt stoppa den där tråkiga bildlösheten.



Den 1a varje månad kommer vi nu med hjälp av er publicera fem bilder med fem olika teman. Det kommer går till genom att ni skickar in förslag på fototeman via kommentarer i inläggen som jag och Rebecca sedan väljer ut.

Den bästa delen är att ni läsare också kan vara med att delta!
Ni gör då som oss, tar fem bilder till de fem olika temana vi väljer ut, lägger sedan upp dem på eran blogg och länkar därefter till våra inlägg.
Sedan kommenterar ni våra inlägg och ni blir länkade på våra bloggar - så att resten av folket kan ta del av både det vi gjort, och det ni gjort!

Så ni får alltså besökare och inspiration genom att vara med på våra "Månadens Fotografier".

Låter inte det som en bra idé?



Tisdagskväll


Tillbringat senaste timmarna som jag gjort hela dagen - framför tv:n och datorn. Kollade på Idol med mamma och Veronica, och gud vad jag hatar Alexander Bard. Blir sååå irriterad. Mår dessutom sämre nu och kan inte riktigt få tankarna på annat håll, vill bara sova men är inte särskilt trött.. Blir tvtittande tills jag somnar. Förlåt för bildlöshet men sitter som sagt vid skoldatorn som förövrigt är sjukt seg.



Chemical Vocation






Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 2 / Slutartid 1/320 (1/500) / ISO 1600




Sängliggandes




Har tillbringat dagen framför datorn och tv:n. Är helt öm i hela kroppen med huvudvärk och redan trött på att ligga hemma. Försökte få lite matte gjort förut men jag har verkligen glömt bort allting under sommarlovet. Är på väldigt jobbigt humör och jag vill vara frisk och må bra.



By the roadside



Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.6, slutartid 1/3200 och ISO 100




Hej sjukling


Blev hemma idag och mår dåligt på alla jävla sätt och vis. Min hals är 70 gånger värre än igår och idag väger mitt huvud dubbelt så mycket som i helgen. Älskar att vara sjuk. Får se hur det blir med bloggning idag för jag orkar varken resa mig upp eller tänka med huvudet. Vi hörs när vi hörs och håller tummarna för att mitt fysiska och psykiska jag mår bättre.




Bluebells


Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/4000 och ISO 100


Hello! Skolan idag har varit rätt jobbig eftersom jag mått som jag gjort, haft min första svenska, matte, mediekunskap och mediekommunikationslektion full med kursmål och sådär. Knallade ner på stan efter skolan men hittade dock ingen bra kalender, så jag skjuter upp det letandet lite.

Förlåt för att jag inte bloggat tidigare men kom först hem vid fem tillsammans med Joel och sedan han drog har jag inte mått särskilt bra alls. Min magvärk har tack och lov gett sig och nu tillbringar jag sista timmarna av denna måndag framför tv:n.



Gorgeous in green #4



Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/500 och ISO 100




Godmorgon!




Hann visst slänga in ett inlägg såhär på morgonkvisten, dissade mascaran och har inte fixat håret så jag sparade lite tid. Ska snart slänga i mig lite frukost innan jag knallar till bussen. Förkylningen är kanske lite bättre men min hals är värre och som om inte det vore nog har jag jätteont i magen. Är så himla opepp på skola så det finns inte. Bjuder på en snabb facelook tills vi hörs ikväll.



Långpromenad




Trotsade min förkylning och hals och knallade 5 km i skogen tillsammans med Veronica, kändes bra men kommer nog ångra mig lite imorgon. Nu kollar vi på Idol som har säsongstart på 4an tillsammans med en varsin skål melon och efter det blir det Wallander. Ska sova bums sedan så jag orkar ta mig upp imorgon. Slutar vid halv fyra och lär komma hem vid fem eftersom jag ska ner på stan en snabbis, hörs då!



Jag saknar dig




För några timmar sedan reserverade jag biobiljetter tills på torsdag då jag och Veronica ska gå och se Jag saknar dig. Filmen verkar väldigt fin och jag hoppas den är bra, känns lite som att den kommer sätta igång mina tårkanaler och jag kommer förmodligen tänka mig in i filmen som om det vore jag som förlorade Veronica. Hemskt!

Vi båda slutar vid halv fyra på torsdag och eftersom bion börjar vid sex känns det rätt onödigt att dra hem emellan, så vi planerar att ta och äta lite på stan samt lite fönstershopping innan vi knallar till bion. I övrigt har jag en rätt planerad vecka, imorgon ska jag möta upp Veronica lite snabbt på stan och införskaffa mig en ny kalender eftersom min är sönder, och på onsdag ska jag träffa Kajsa. Håller tummarna för att jag verkligen inte blir värre i förkylningen, nu ska jag kila. Vi hörs sen!



Tävlingsdags hos byellen.se




Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke hos byellen.se i samarbete med smyckeskåpet.se. Finns väldigt fina smycket att välja mellan och tycker ni borde klicka er in och kolla och även vara med att tävla! :)



Some more raindrops




Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.6, slutartid 1/1250 och ISO 100




Amerikanska pannkakor!





God middag! Eller god eftermiddag kanske. Snart. Jag vaknade redan vid halv tio då mitt inbyggda alarm ringde. Jag måste ha något sådant inbyggt eftersom jag alltid verkar vakna tidigt på helgerna. Min förkylning är inte direkt bättre men jag tröstade mig med lite amerikanska pannkakor som jag och Veronica stod och fixade ihop. Första gången jag åt det faktiskt, tror jag? Sirap och socker blev det på och gud vad gott det var!

Nu ska jag kika runt på lite bloggar innan jag sätter på en bra film. Hörs sen!




Gorgeous in green #3



Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/500 och ISO 100




Tvtittande och popcornätande



Iphone 3GS + Instagram

Anton trillade in innanför dörren för ungefär en timme sedan, egentligen skulle vi dragit ut med lite folk tror jag men det blev inte av. Jag känner att jag ändå inte orkat. Så vi poppade popcorn och sitter nu framför tv:n där Fångarna på fortet rullar. Ska sova tidigt ikväll och hoppas att min förkyldning börjar ge sig trots att den knappt börjat och sedan vila upp mig inför första riktiga skolveckan för min del.



Some raindrops




Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.4, slutartid 1/2000 och ISO 100




Kvalitetstid




Tog mig upp från sängen för ett tag sedan ändå, har haft lite kvalitetstid med mig själv - duschat, peelat ansiktet och haft hårinpackning. Är lite extra snäll mot mitt hår idag och låter det lufttorka och har samt klippt luggen lite. Detta gjorde mig inte direkt mindre sjuk men jag känner mig mycket fräschare. Har precis slängt i mig lite hembakad pizza också och tänkte läsa lite bloggar och bara chilla nu.



Eftermiddagssnack




Fotografering och redigering: Jag
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USMbr /> Inställningar: Bländare 1.6, slutartid 1/3200 och ISO 100


Sitter just nu och redigerar en massa bilder jag fotade för ett tag sedan, här över är två av dem. Har även börjat hosta nu och jag känner mig inte pigg någonstans. Hade världens fotosug förut men min kropp sa ifrån, orkar inte ens ta mig till duschen liksom. Får se hur det blir ikväll, håller tummarna för att jag mår lite bättre. Behöver lite mat i mig också känner jag.



Itchy Daze #3





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/800 / ISO 200




Lördagmorgon




Godmorgon! Vaknade för ca en halvtimme sedan, helt genomförkyld med tjock hals och ett 13 kg tungt huvud. Life's good. Idag är det lördag och det känns ändå rätt bra att jag vaknade tidigt. Planerna idag är lite oklara, skulle behöva åka in till stan och ska även kanske träffa Markus och Anton senare. Får hålla huvudet högt den här veckan och försöka överleva skolan för sjuk kan jag minsann inte bli.

Tänkte bara slänga in ett litet hej och även nämna att jag och en annan bloggare snart kommer försöka fixa en grej ihop, som ni också får vara med på så småningom. Ledtråd? Kan väl säga att bloggtorkan man får minskar i alla fall lite.

Har inga bilder på skoldatorn än så bjuder på min skrivbordsbakgrund så länge. Puss!



Fredagsmys



Iphone 3GS + Instagram

Jag är så sjukt otroligt seg verkligen. Helt slut i hela kroppen och hur trött som helst. Dessutom börjar jag bli sjuk, är tjock i halsen och lite förkyld. Tillbringar i alla fall fredagskvällen med Anton och en påse godis bredvid mig, datorn i knät och just nu Jersey Shore på tv:n. Känns rätt bra att inte göra någonting ändå även fast jag är på jobbigt humör och egentligen bara vill hitta på något. Får se om mitt humör vaknar på rätt sida imorgon istället. Hoppas ni har en bra fredagskväll.



Itchy Daze #2






Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/160 (1/400) / ISO 200




Designbeställning




Tänkte ta och berätta för er att jag nu tar emot designbeställningar och har faktiskt redan en på gång! :) För er som är intresserade tänkte jag bara nämna det, och för att komma till informationen klickar ni antingen här eller i menyn!



Ovärd dag




Tog mig till skolan vid tio som vanligt och slutade 1½ timme senare ungefär. Vi gick bara igenom målen och kursplanen för Engelska B och sedan var det tack och hej. Är därför redan hemma och har med mig skoldatorn som jag nu kan logga in på, tänkte ta och leka lite med den innan jag knallar några kilometer. Sedan ska jag träffa Anton och i övrigt är helgen helt oplanerad och det känns hur skönt som helst.



Green summer




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1.4 / Slutartid 1/4000 / ISO 100




Det är okej att känna




Kikar dagligen in på Emelie Ohlssons blogg och fastnade i inlägget där jag såg den här videon och började läsa vad hon hade skrivit. Och efter att ha sett videon kunde jag inte stå emot att själv lägga upp den på min blogg.

800 personer per år. 800?! Det är helt sjukt. 800 människor, mellan 16-31 år drabbas av cancer varje år. Varje år. Inte för att ett blogginlägg förändrar någonting, men att sprida budskapet vidare gör skillnad.
Gör skillnad ni med.



Grattis i efterskott!





Joel fyllde 17 i igår, och jag känner att jag bara måste visa upp en av presenterna han fick av mig. Nämligen en fotbollstårta med Hammarbys färger som jag bakade i tisdags kväll. Det var ett jävla helvete att få det bli rätt eftersom den inte var helt rund, dessutom stelnade marsipanen hela tiden och det var verkligen jättekrångligt. Tog sammanlagt 3 timmar tror jag. Glad blev han i alla fall så det var värt det :)

Han fick också en fotboll (haha) och även en mugg med ett Superman-märke på eftersom han alltid säger att han är Stålmannen, och i den var det godis! Ville i alla fall bara visa er tårtan, och slänga in ett grattis i efterskott till världens bästa vän!



Back on track, typ


Hej och förlåt för den oplanerade bloggpausen. Men jag kände att det behövdes och jag har under tiden krigat med mina idéer i huvudet om hur jag vill ha blogg designen. Enkel kom jag fram till. Såhär blev resultatet men vet inte alls om jag är nöjd, och jag antar att jag byter upp mig till det "vanliga" jag brukar ha. Ni vet, mycket. Jag är likosm.. mycket.

I alla fall, skolan har som sagt dragit igång. Haft en massa samarbetsävningar och sånt onödigt skit dessa två veckor och börjar äntligen som vanligt på måndag. Fått skoldatorn och sådär och jag har haft rätt fullt upp dessa dagar faktiskt. Idag tillexempel har jag mött upp Veronica på stan och knallade sedan vidare till banken. Efter det träffade vi Joel och Oscar och slängde i oss lite pizza innan jag och Veronica sedan drog vidare till ett APU möte jag skulle på. Berättar mer om det sen! :) Har bilder att visa er och jag ska bara försöka komma in i lite vanliga rutiner nu.



A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life