blogresponse






Jag har väldigt länge velat få tag på en bloggsvar-inbjudan, men som sagt behöver man en inbjudan för att vara medlem. Idag kollade jag runt på lite bloggar och insåg att det "ersatts" av blogresponse, precis samma sak fast med nytt utseende, lite fler funktioner och, det bästa, att man inte behöver ha en inbjudan för att använda sig av det. Så nu har jag fixat det, och för att ställa en fråga till mig klickar ni bara på den blåa knappen i menyn och sedan syns det ganska självklart vad ni ska göra. Funderar på om jag ska svara på frågor bara där istället för att ta upp småfrågor i bloggen.



hej, hej och hemskt mycket hej




Hemkommen med lite mat i magen. Tog en buss in till stan och mötte upp Veronica, sedan gick vi runt och glodde i lite affärer och jag hittade en del som kanske följer med hem imorgon. Tandläkaren efter det då vi bara pratade och sedan blev jag hemskickad för att fundera. Solade en snabbis innan vi satte oss på bussen hem och nu fastnade jag här.

Ska duscha och lite så innan jag ska börja plinga på mitt keyboard så att Isabell och jag lyckas med vår uppspelning på tisdag.



summergirl #4


 
Fotografering och Redigering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Utrustning: Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Inställningar: Bländare 1.6, slutartid 1/1000 och ISO 100


Slängde i mig lite mat innan jag och Joel knallade till bussen igår, och sedan mötte jag Henny innan jag träffade Isabell och Jessica utanför Culturum. Musikalen var bra och de var sjukt duktiga verkligen, dock hördes inte texterna i låtarna så bra.

Nu är jag hemkommen efter en halvdag i skolan och nu tar jag helg i en vecka. Lagom nice. Går alltså bara nästa tisdag då vi har en form av "klassens dag" och har alltså avslutning på onsdagen. Det här året har gått sjukt fort verkligen, och jag har lärt känna hur många underbara människor som helst. Har nog lärt känna mig själv lite bättre också för den delen.

Nu ska jag ta och andas lite innan jag byter om och åker in till stan igen, ska möta upp Veronica och sedan ska jag till tandläkaren. Imorgon blir det shopping med mamma, shorts, jeans och bh ska inhandlas sedan har jag ju även fått pengarna på mitt kort idag. Hörs ikväll!



och så var det dags igen




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/40000 / ISO 100

Vaknade med världens magont som hållt i sig hela dagen trots att jag hällt i mig två samarin. Känns skitbra att jag knappt kan stå rakt när jag har massor att göra idag. Nu är jag i alla fall hemma och skoldagen bestod mest av att lämna tillbaka böcker och datorer och sedan planerade vi även en aktivitet som vi 2:or ska köra med ettorna när de börjar i höst. Jag har precis duschat i alla fall och inväntar Joel som sitter på bussen hit, ska hjälpa honom med hans sista uppgift i skolan (typ) och sen åker jag in till stan för lite musikaltittande med Isabell och Jessica. Ska hinna träffa Henny innan det också.

Ska ta och kolla igenom alla mina bildmappar eftersom jag har en massa gamla natur- och porträttbilder som jag inte redigerat och visat er, så sånt kommer. Varit lite halvdålig på den fronten över huvud taget men ja, nu lär jag sitta vid min vanliga dator så då blir det bilder. Här får ni två i alla fall, hörs imorgon!



powerwalk




Efter denna helg ska jag aldrig någonsin mer stoppa en godisbit i munnen.
Kanske var lite att överdriva, men det är typ så det känns. Slängt i mig litervis med ostbågar, glass, smågodis, chips, chokladmoussé, läsk, pizza och lite Mc Donald's på det. Nu får det vara nog. Så jag struntade i mitt "idag orkar jag inget och vill helst av allt bara lägga mig ner och dö"-humör och tog en powerwalk med Veronica. Det rensade tankarna lite och jag kom hem med ett lite bättre humör än när jag gick. Kom fram till att jag ska lägga lite tid på mig själv nu, det behövs. Jag är också viktig och borde vara mitt eget förstahandsval. Så, från och med nu ska det bli så.

Imorgon är det måndag vilket innebär skola.
Har ingen aning om vad vi ska göra, men "andra aktiviteter" står på schemat i alla fall. Imorgon kväll drar jag in till stan och kollar på Hair-musikalen med Isabell och Jessica, kanoners!



gårdagens



Svarta jeans JC / Pösigt beige linne Gina Tricot / Brunt flätat skärp Gina Tricot / Svart kofta Gina Tricot




muffins à la alve






Veronica och jag slängde nyss ihop dessa muffins till mamma som mors-dag present.
Fina va? Min geniala idé att gröpa ur dem och hälla ner chokladfyllning och sedan strössel på det istället för på hela muffinsarna. Dock blev fyllningen kaos eftersom grädden inte riktigt gjorde sitt jobb, men det löste sig och volià! Resultatet har ni här och de blev supergoda!



tjejmiddag och filmmys






Försökte blogga igårkväll när Isabell och Henny dragit, men internet funkade inte. Somnade inte heller förrän tre och är död och sur och jobbig idag. Vi hade i alla fall en fin kväll och skrattade nog så mycket att vi tränade bort allt godis, chips, pizza och vit chokladmoussé (som Henny hade gjort) och all läsk vi tröck i oss. Vi snackade en massa skit och planerade och bakade pizza och spenderade kvällen i min säng framför Livet enligt Rosa. Så bra!

Pappa kom och väckte mig för inte så länge sedan och nu ska jag nog slänga i mig lite frukost.



snabbnudlar





Har precis sminkat mig och ska nu få i mig lite nudlar.
Dessa nudlar är de enda jag tycker om, har testat alla olika sorter eftersom eldorado-påsarna med nudlar totlat försvunnit överallt. Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig efter att ha testat varenda klädesplagg i min garderob, känns asbra verkligen. 2 timmar har gått och jag hittar inget.

Ska leta fram lite filmer tills ikväll också,
vi får se om vi hörs när Henny och Isabell dragit.



lördagsplaner och mående




Godmorgon! Jag vaknade redan vid nio men låg och halvsov till halv elva innan jag tröck i mig lite frukost.
Kollar på tv samtidigt som jag har hur stora klädproblem som helst. Vid fyra kommer Henny och Isabell hit och vi ska baka pizza, äta chips och godis och se på en massa filmer. Mys! Imorgon är det mors dag och jag och Veronica har köpt söta bullformar och ska baka muffins med strössel på till mamma. Vi fick absolut inte köpa någpt tydligen.

Jag är hur trött som helst och börjar få ont i magen igen.
Mått jätte konstigt senaste veckan och igår kom min yrsel tillbaka med stormsteg, och min mamma chansar på att jag har magkatarr med tanke på hur ont jag har i magen. Känns bra. Borde nog ta en tid tlll läkaren igen.



a big me




Godmorgon mina vänner!
Vaknade för ett tag sedan och tänkte snart hoppa in i duschen. Ska ta och äta något först. Sen kommer Joel några timmar och ikväll ska jag träffa Anton så jag borde nog ta och göra mig iordning. Vi hörs!



min skola är bra





Har inte hunnit blogga alls idag, eller jag har inte alls haft tanken på det faktiskt.
Fick i mig en rejäl frukost/lunch som ni ser eftersom jag började först efter 12.20! Men eftersom vi skulle jobba med det vi var klara med så var det ganska onödigt att jag ens kom dit. Så jag och Joel (som äntligen är hemma!!!!!) tog två bussen hem hit. Han drog för ett tag sedan och vi har kollat på Paranormal Activity 2 som var en väääldigt skum film. Annars kollade vi igenom en massa gamla brev och saker jag gjorde i låg- och mellanstadiet, sedan såg vi på Andra Avenyn och jag vet inte alls varför jag kollar egentligen.

Nu har jag sjukt ont i magen och har nyss hällt i mig en samarin, är jätte trött och ska nog försöka ta och sova tidigt. Imorgon är jag leeeeeeedig! Så jag har bara 3 skoldagar kvar då vi dessutom bara ska göra annat, känns sååå bra. Pusshejs!



right and wrong and little of both






wednesday




Dissade idrotten imorse på grund av min rygg, dessutom har jag ont i foten och vet inte alls vad jag gjort.
Plus skoskav. Älskar mitt liv. Isabell och jag fick ta en promenad och nu har vi i alla fall samhäll. Jag är sjukt hungrig och sjukt trött trots att jag sovit mer inatt än vad jag brukar. Ska till stan sen och nu längtar jag mest hem till mitt godis.



summergirl #3



Fotografering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/1.6 - s1/1000 - ISO100





godissug




När jag hoppat ner i min onepiece och slängt mig framför tv:n kom Anton en stund. Vi kollade på Andra Avenyn som pappa fixat åt Veronica som är helt desperat. Vi snackade en del och sedan vid sju skjutsade mamma hem honom medans vi åkte till bron och lindrade mitt enorma godissug. Dock ligger påsen halvfull och jag har mest ont i magen.

Imorgon är det onsdag och det står idrott, religion och samhäll på schemat. Dock vet jag inte om det blir som det blev idag, vill säga att man jobbade med vad man hade kvar. Blir en sväng till stan efter skolan med Veronica också. Tycker egentligen att man borde hoppa över morgondagen för jag vill ha torsdag. Vill säga om nu askmolnen låter Joel komma hem. Nu ska jag sminka av mig och krypa ner i sängen framför Depserate Housewives.



nationella och illamående



Hello! Somnade halv två inatt och var helt död imorse när jag skulle upp. Tog mig till skolan och gjorde andra delen av nationella i matte, det gick asdåligt det med. Fattade inte ens själv hur jag tänkt när jag kollade igenom allting. Men skitsamma, så länge jag blir godkänd är jag nöjd. Tog lunch vid elva och efter det fick jag reda på engelska nationella-betyget och sedan åkte jag hem eftersom jag är klar. Fick världens illamående och huvudvärk på bussen så nu mår jag inte alls bra. Ska försöka sova en stund tänkte jag. Hörs ikväll!



kvällssnack




Blev klar med religionen för drygt en timme sedan,
och nu sitter jag här. Snackar med Joel som klagar över att det är över 25 grader där nere och att han vill tillbaka till Monaco för att det var finare där än i Frankrike. Han klagar och här sitter jag, i Sverige, men storm till väder. Tycker han kan ta med sig Frankrike och komma hem.

Fick en fråga om Anton och jag var tillsammans igen, men nej det är vi inte.
Vi är vänner och mer än så finns det inte att säga just nu. Och Anton om du ser det här kan du väl höra av dig.. Nu ska jag kolla igenom matten och hitta något att ha på mig imorgon.



vid vägkanten




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/40000 / ISO 100

Nyss fått i mig lite mat och ska snart sätta igång med religionen tänkte jag.
Lika bra att få det gjort. Tänkte glo igenom sammanfattningen i matten också eftersom vi har nationella imorgon, och när det är gjort har jag äntligen klarat av matte A. Känns asbra! Har dock hela B-kursen kvar sen ska jag aldrig mer öppna en mattebok i hela mitt liv. Min rygg dödar migg och jag börjar få huvudvärk, tycker Joel borde komma hem och vill inte alls till skolan imorgon.

Denna bild togs under min lilla promenad på ca 4 km kanske, hade motvind och trodde verkligen jag skulle blåsa bort. Var svårt att fota så det blev inte så många bilder. Vet inte vilken jag gillar bäst av dessa heller, färg eller svartvit?



charlie st. cloud




Slängt i mig en massa onödig kladdkakssmet och har lagom mycket ångest nu. Det var inte ens gott. Kollade på Charlie St. Cloud vilket var en väldigt fin och sorglig film som jag verkligen tipsar om. Brukar inte tycka om Zac Efron som skådespelare men tyckte han passade bra i den här rollen faktiskt. Ni som inte sett den, se den! Nu ska jag ta en långpromenad och tror nog kameran hänger med. Lär dock blåsa bort så vi får se om vi hörs senare.



summer flowering branches #3




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/40000 / ISO 100

Tänkte bara slänga in ett litet godmorgon-inlägg.
Fast nu är det väl mer lunch. Ställde klockan på halv tio men somnade om till elva och har inte kommit längre än såhär. Fick in religionen med lite kommentarer som jag ska rätta till men annars ser dagen väldigt händelselös ut. Jag mår inte alls särskilt bra och borde väl få i mig lite frukost eller lunch eller något.



magical sunset





Duschat, blåst håret, hämtat tvätt, hoppat i min mysiga onepiece och tagit upp sista delen av min nya favoritglass på bilden över. Lyckats hålla mitt rum nystädat idag med och just nu sitter jag framför tv:n med en ond rygg och kollar på Gossip Girl. En helt okej söndagskväll ändå.



hurtig tjej!



Nu drar jag ut och springer, det behövs. Hörs sen!





mys på vallarna








Jag har tillbringat dagen på vallarna med Kajsa och en massa fika och behövligt snack. Tänkte blogga innan jag åkte men det blev stressigt så jag hann inte. Här får ni en bunt med bilder om dagen i alla fall. Jag kom nyss hem med en huvudvärk och ska nog få i mig lite mat innan jag drar ut och sringer en runda.

Ikväll ska jag kolla på film och äta underbart god glass och hoppas på att dagen imorgon inte blir så händelselös. Jag har inte ens något att plugga liksom. Känns underbart bra att jag är ledig i alla fall, så håller tummarna för att det är fint väder och mindre blåsigt så att jag kan sola. Om Veronica ska till skolan blir det kanske en sväng in till staden också, behöver short till avslutningen. Jag har dessutom räknat ut att jag endast har en vecka kvar i skolan. Helt sjukt!



summergirl #2




Fotografering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/1.6 - s1/1000 - ISO100


Slängde ihop en snabb redigering på min fina syster och tänkte egentligen bara säga godnatt. Älskar färgerna och bokehn i bakgrunden, dock blåste det väldigt mycket vilket också syns. Veronica är i alla fall så jävla snygg så det finns inte. Tycker mamma och pappa kunde fördelat snyggheten lite mer, så skulle hon kunna fått lite av min smarthet också, hoho. Sitter just nu och har min sista msn-konversation med Joel innan han, om några timmar, åker till Frankrike. Om jag fick bestämma ska han stanna hemma, eller så kan jag följa med. Det funkar det med. Jag vill till Frankrike.. 

Har i alla fall haft en trevlig dag med Anton och nu har jag ont i magen efter alla Corn Tins, glassen öppnade vi inte ens. Hehe. Har kommit på att vi alltid äter när vi är.. haha.

Vet dock inte hur morgondagen ser ut eftersom jag inte pratat med Kajsa än, och resten av veckan ser också ganska händelselös ut. Ska in till stan och leta shorts med mamma i alla fall, när nu det blir. Ska kolla sista avsnittet av Glee nu, så puss och godnatt!



lördagsmys




Nyss hemkommen efter en tur till Willys med Anton. Vi gick halvvägs men blev upplockade av mamma sista halvan. Det på bilden fick vi med oss hem och nu ska vi (enligt mig) kolla på Glee och äta! Corn Thins är typ som riskakor med chipssmak och mitt nya favoritsnacks och det lär få ersätta flottiga chips hädanefter. Imorgon är det söndag och jag ska tärffa Kajsa tror jag och på måndag är jag leeedig!

Nu väntar Glee och Anton hälsar. Vi hörs nog senare :)



greenguy #2



Fotografering: Jag / Modell: Anton Hansen
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm  @ f/1.4 - s1/4000 - ISO100

Gårkvällen spenderades framför Glee i min mysiga onepiece och sedan slocknade jag vid tre kanske. Mamma väckte mig sedan vid halv ett och drygt en timme senare kom Anton hit. Jag stortstädade mitt rum och kom på varför jag aldrig städar annars. Nu har jag nyss fått i mig lite mat som både blev min frukost, lunch och middag och nu får vi väl se vad vi ska ta och hitta på. Jag är väldigt sugen på godis....



rape flowers





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/40000 / ISO 100





baked alaska





Kom som sagt till skolan, hjälpte Joel med hans matteprov och sen hade jag inget att göra igen eftersom jag redan var klar med matten. Värdelöst. I alla fall så fick jag sluta redan vid halv två så jag och Joel gick till Hemköp och han köpte Ben & Jerry's till mig. Emma, vår mattelärare, sa faktiskt att han skulle göra det som tack för att jag hjälpte honom, haha. Så vi har nyss tryckt i oss den och nu kollar vi på tv. Kommer som sagt inte träffa honom förrän på torsdag igen. Känns sådär ganska jätte tråkigt och allt sånt eftersom vi inte ens kommer kunna smsa.

Nu ska jag vara lite social, vi hörs ikväll!





härlig sovmorgon





Bjuder på två  kassamobilbilder, och såhär ser jag ut idag.
Precis kommit till skolan och en sjukt lång sovmorgon satt ganska fint. Är sjukt yr och har huvudvärk och med det sagt lockar inte matten senare särskilt mycket. Vädret är i alla fall jätte fint och det är ju bra. Nu ska jag hjälpa Joel med hans matteprov, hejs!





summergirl



Fotografering: Jag / Modell: Veronica Eriksson
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/2.2 - s1/500 - ISO100

Slänger in ett godnatt inlägg och en bild på Veronica som togs för några timmar sedan. Har varit på upp- och nerhumör hela kvällen men fick till slut matten gjord trots mitt kassa humör. Är otroligt trött så tänkte ta och försöka sova lite snart, behöver ju dock inte upp förrän tio imorgon.

Joel följer med hit efter skolan imorgon och sedan ses vi inte förrän på torsdag eftersom han ska till Frankrike. Vet inte riktigt hur jag ska överleva.. eller det lär jag ju inte göra med tanke på att vi dör på lördag. Om vi nu gör det spenderar jag mina sista timmar i livet innan jorden går under med Anton och om det skulle vara så att jag vaknar upp på söndag ska jag baka muffins till mamma och träffa Kajsa en sväng. Så bra! :)



summer flowering branches #2




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/40000 / ISO 100

Sa hejdå till Joel för ett tag sedan och nu ska jag snart äta. Sedan ska jag knäppa några bilder på Veronica innan jag börjar med sista inlämingsuppgiften i matten som dök upp på Adela förut.

Mailade min lärare förut som höll med om att det är ganska onödigt att jag kommer till skolan innan lunch imorgon med tanke på att jag är klar med allt, så jag börjar inte förrän runt halv tolv imorgon! Det lönar sig att plugga minsann, känns hur bra som helst!




svar på tal - projekt




Under våra medielektioner har vi hållt/håller på med ett slags projekt som jag nämnt om några gånger. Dock har vi pausat den nu på sista tiden då vi gjort ett annat grupparbete.

I alla fall så hade KSU kontaktat min medielärare och frågat om vi ungdomar ville hjälpa dem med en hemsida. Det de ville få fram med hemsidan är hur Nyköping ser ut i undomars perspektiv, så folk runtomkring kan gå in och ta en titt innan de bestämmer sig för att flytta hit. 

Martin, min lärare, la fram förslaget som vi i klassen sedan nickade ja till. Vi fick själva välja vad vi ville göra, och jag, Frida och Isabell valde att bilda en fotogrupp som inriktar oss på Nyköpings kultur. Vi valde att göra ett flash-galleri där sedan våra bilder vi fotat dyker upp. Så vi har fotat en hel del och gått runt hela Nyköping och tagit bilder på allt vad man kan få in under kategorin Kultur. Frida har sedan pillat på flashgalleriet (eftersom hon kan det där lite mer än mig och Isabell) medan jag och Isabell redigerat bilder som tokar. Det är väl typ det vi gjort hittills, och börjar i princip bli klara med alla bilderna.

Egentligen var det inte vi som skulle stå för den skriftliga delen om vad vi fotat, men det ska vi också få med nu och sedan har vi väl en hel del annat kvar antar jag. Men vi ska fortsätta med projektet efter sommaren också och någon deadline för det hela finns inte, så vi får ta det som det kommer. Vi är den gruppen som kommit längst också så jag tror inte vi behöver stressa.

Så, ja, det är vad vi håller på med :)



lagom nice




Engelskan började 12.20 och 12.35 satt jag på bussen hem. Eftersom jag är klar med allting i alla ämnen fick jag sluta tre timmar tidigare. Det känns lagom nice ska jag säga. Nu har jag fått i mig lite mackor och ska snart hoppa in i duschen innan Joel trillar innanför dörren. Vi hörs ivkäll!



thursday




Godmorgon! Sitter i skolan och kom nyss hit. Har media och jag tänkte kolla igenom så att jag redigerat alla bilder vi ska använda till vårt projekt med KSU. Jag är otroligt trött och har börjat sova jätte dåligt nu för tiden, lägger mig sent och vaknar om nätterna och drömmer en massa. Det gör mig ganska seg om dagarna faktiskt. Min allergi är värre än någonsin och det kliar i hela halsen och näsan trots att jag slängde i mig två tabletter imorse.

Efter lunch blir det tre timmars engelska innan jag och Joel drar hem till mig. Vi hörs! :)



greenguy



Fotografering: Jag / Modell: Anton Hansen
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm  @ f/1.4 - s1/4000 - ISO100

Hello! Sista samhällslektionen blev ganska händelselös eftersom jag är klar med precis allting i alla ämnen, så egentligen fick jag alltså sluta tidigare. Vid halv fyra gick jag och mötte Veronica och gick och åt innan jag hann få med mig en bikinibh, en blus till avslutningen och en solbränna med mig hem. På väg till bussen fick jag världens svimfärdig-känsla och blev kallsvettig, yr, svag och helt skakis. Det var väldigt obehagligt men blev bättre när jag kom hem.

Nu sitter den fina killen på bilden bredvid mig och vi ska ta tag i hans blogg. Skippar springturen ikväll med tanke på mitt mående och håller tummarna för att det inte håller i sig särskilt länge till.



utvärderingar och nationella





Här får ni två bilder som vi använder till ett projekt, de är tagna av Isabell och redigerade av mig. Sitter just nu i skolan och har samhäll och det verkar som att jag lär få jobba med annat eftersom jag redan är klar. Lutar åt att sluta tidigare men eftersom jag ska ner till stan med Veronica efter skolan så gör det ingen nytta för min del.

Nationella gick asdåligt, det var inte särskilt svårt eller så men jag bara fastnade och håller tummarna för att jag får G i alla fall. Jag ör hur hungrig som helst och min huvudvärk ger sig inte riktigt. Nice. Nu ska jag börja jobba, hörs ikväll.



cougar town




Råkade koppla bort att det är nationella i matte imorgon och har därmed inte kollat igenom sammafattningspappret alls. Känns bra att jag är förberedd. Börjar morgondagen med idrott och det lockar inte heller särskilt mycket. Min huvudvärk har inte gett sig över huvud taget på hela dagen så jag känner att jag borde dejta sängen snart.

Ska se klart Cougar Town och sen glo igenom matten lite. Hörs imorgon!



summer flowering branches




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.4 USM
Bländare 1,4 / Slutartid 1/40000 / ISO 100





back on track!




Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka med en helt ny design som jag krigat med de senaste dagarna. Blev dock inte alls som jag tänkt mig men tycker resultatet blev ganska bra ändå. Förlängt bredden så bilderna i inläggen längre ner ser lite halvkonstigt ut, det får ni dock leva med. Och håller tummarna för att det ser bra ut i alla webbläsare för det har varit mitt största problem, om det ser konstigt ut får ni hojta till eller klicka F5 några gånger.

Jag vet egentligen inte alls vad jag haft för mig dessa dagar. Pluggat satan och fått toppbetyg på typ allting och känner mig så jävla bra! Engelska nationella gick däremot åt helvete och jag hoppas att mitt flyt i matten håller i sig eftersom jag har nationella i det imorgon.

Har en massa bilder att visa och det känns hur bra som helst att min foto (och blogg)lust är tillbaka! Eftersom ni faktiskt är några stycken som kollat in här under tiden så tycker jag ni kan komma med förslag på vad ni vill läsa om.

Hiss eller diss?




som om det vore mina ord






får nog av allting




Det har gått en hel vecka idag och jag försöker gå tillbaka till hur det ska vara. Men min blogglust kommer aldrig tillbaka. Ändå har jag massor att blogga om verkligen. Jag kollar heller inte på Big Brother längre vilket jag alltid älskade, och jag vet inte ens när jag fotade senast. Jag älskar att fota. Jag vet inte om det är en tillfällighet att all min inspiration, lust och ork till saker jag alltid tyckt om inte finns längre.

Så med det sagt lägger jag bloggen åt sidan. Jag ska fixa en ny design och försöka ta tag i lite saker och hoppas på att jag mår lite bättre snart och orkar med allting. Skolan tar död på mig och jag har sådan jävla press på mig själv just nu att jag inte har tid till något. Plus allt annat liksom. Så jag håller tummarna för lite bätter tider faktiskt, till och med jag tycker att jag är värd det nu.

Så puss och hej tills vidare.



jag kan fixa vem jag vill




Valborg var bra. De delarna jag kommer ihåg. Jag hade kul och behövde det, men vet ändå inte om det var värt det med tanke på hur jag mådde igår på alla sätt och vis. Idag vaknade jag med yrsel och stannade hemma med tog mig till skolan för att göra muntliga nationella i engelska. Det gick åt helvete.

Nu ska jag plugga. Åtminstone försöka.

PS. I love you



A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life