Så roligt


Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött.
Favoritgodis: Typ chips. Om ens det.
Är det nåt du absolut inte äter: Väldigt mycket nu för tiden. 
Kläder just nu: Stor tishirt och mjukisshorts.
Musik just nu: Just nu, ingen alls.

Fisk eller badkruka: Badkruka, i alla lägen.
Saft eller alkohol: Jag hatar saft, men det känns fel att svara alkohol... så inget haha.
Hur många kuddar sover du med: 3 :)
Favoritväder: Typ, vår och fint väder med vårkänslor.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Sällskap, båt och kamera....
Spelar du nåt instrument: Nä.
Morgon- eller nattmänniska: Dagmänniska..?
Sparare eller slösare: Jag vill vara sparare, men jag måste svara slösare.
Bästa film: Typ.. jag vet inte. Söta filmer. 
Tror på liv på andra planeter: Nej jag vet inte.

Kommer du ihåg din första kärlek: Riktiga kärlek ja.
Tror du på mirakel: Det vet jag nog först när det sker.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja. 
Ser du på kärleken som ett misstag: Både ja och nej. Just nu är det perfekt.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3.
Bio eller promenad: Bio och promenad.

Är du kittlig: Typ överallt ja.
Snarkar du? Haha ja jag tror jag gör det ibland.
Stjärntecken? Vädur.
Bästa bok? Nja jag läser inte böcker.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna läsa andras tankar.
Vad vill du jobba som? Fotograf.
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? I mitt huvud.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Mitt rum är stökigt. Resten är nog välstädat.
Gungar du på stolen? Yes.
Vad har du för mål i livet, som du vill testa på? Jag når aldrig mina mål så jag brukar inte sätta upp några.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger.
Är du rädd för blod? Nej.
Saltar du på maten? Nej.
Gillar du att sjunga? Yepp.
Anser du att du är stark? Varken fysiskt eller psykiskt.
Brukar du sola? Ja, frågan är bara varför.
Vad gör du om du får hicka? Hickar.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Har du en besatthet? Hm.. jag måste alltid sova med en klocka i rummet?
Är du blyg? Beror på med vem eller vilka.





Lite stressigt sådär


Alltså.. antingen är det jag eller så har jag bara en stressig vecka. Hinner inte med något av vad jag planerar och tiden flyger iväg, så tyvärr kommer bloggandet ganska långt ner på min "att-göra"-lista. Förlåt för det. Dessutom har jag inget att blogga om, dock har jag en massa bilder att ladda upp och visa er men ja, jag orkar inte. Ingen som läser längre heller så.

Igår missade jag och Emma 4 bussen så vi fick vänta in nästa, och hela gårdagen var kaos och jag hade politik upp till öronen att läsa och helt plötsligt var klockan 12! Så då kände jag att det var nog dags att sova lite.

Torsdag idag, vilket för min del varit sista dagen för den här veckan. Ovärd dag, inte gjort ett skit på 3 timmar eftersom jag lämnade min dator hemma på grund av axel/nacke/ryggont, så jag hade inget att göra de första lektionerna. Efter lunch blev det samhällskunskap och vi svarade på lite frågor innan vi slutade runt ett då jag + min dansgrupp övade in resten av dansen tills på måndag.

Kom hem med halv tre bussen, hann inte mer än att komma innanför dörren innan jag fick slänga ihop min kamerautrustning och sedan åka med mamma först till banken för att fixa pengar och sen till hennes jobb där jag skulle fota till deras mässa om ca 2 månader. Kom hem efter det, slängde snabbt i mig lite mat, gjorde klart en engelskauppgift och sen blev jag skjutsad till min sjuka pojkvän, som tur är ska han till doktorn imorgon och kommer väl antagligen hem med en förklaring på varför han mår som han gör.

Nu är jag hemma och har hunnit duscha håret lite snabbt.
Imorgon är det fredag och jag är ledig, men jag ska ändå ta halv tio bussen in till skolan och hjälpa till eftersom vi flyttar in i vår riktiga skola på måndag, sen ska jag till stan med en fet plånbok och kvällen tillbringas förmodligen med Emma och Jennie. Lördag blir det plugg och sen ska jag träffa Anton och mer än så är inte planerat.

Förlåt för äckligt mycket text.
Men, ni ser nog hur mina dagar ser ut och nu vet ni vart jag håller hus. Men ja, dagarna flyger iväg och jag hinner inte med. Så vi hörs när vi hörs.





Dumma bussar och Egoboost


Blev en väldigt flummig sista lektion,
men det är alltid kul även fast vi kanske inte fick sådär supermycket gjort. Det är faktiskt liiite väl med 3 timmar medieproduktion, men hellre det än typ matte så.
Emma och jag sprang till bussen 15.58 när bussen skulle gå 16.02, och bara för att vi var sena kom den i exakt tid vilket gjorde att vi missade den. Hatar alla bussar denna vecka. I och för sig hatar jag dem alltid.

Kom hem och åt och nu hamnade jag här med magont.
Har faktiskt lovat mig själv att inte slösa bort kvällen framför datorn eftersom jag har plugg, men jag tänkte visa er att mamma köpt Blodinbellas "Egoboost", så den ska jag ta och läsa också. Efter Veronica förstås, hon hann ju paxa den... Haha! 







Försovning


Låg lekte med min mobil igår kväll och försökte somna i flera omgångar och jag vet inte alls när ögonen väl slocknade på mig. Resultatet blev i alla fall att jag försov mig, antar att pappa och Veronica antog att jag hade sovmorgon eller nåt eftersom ingen väckte mig.
Vaknade åtta i alla fall och nu väntar jag på att klockan ska bli runt 20 över så jag kan gå till bussen. Hejs!



Atumn leaves II



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Så typiskt?


Hej med er! Nu är jag hemma och har varit det i drygt en timme.
För er som undrar vad jag gjort i Eskilstuna så har jag röntgat en extra tand som jag har som förmodligen ska opereras bort innan jag får tandställning.. Det kändes ganska okej när vi diskuterade det med käkkirurgen tills han nämnde borrar och 8 bedövningsstick... Jag är typ lite livrädd nu.
Eftersom det är mig det handlar om är det såklart inte helt felfritt heller eftersom tanden tydligen sitter på gränsen till att opereras och att det inte kommer bli lätt att ta bort den och grejer, det beräknas att ta ca 90 minuter. Så typiskt att saker och ting inte ska gå som de ska. Det är ju inte bara att sätta in en jävla tandställning. Blöh.

Men nog om det, jag är hemma. Med ryggont. Trött som tusan är jag också men var en gullig dotter och plockade äckliga äpplen från gräsmattan innan pappa klippte gräset. Snart blir det äntligen mat och vi hörs nog senare.





HTC Wildfire!


Okej, jag ska ta det i ordning så ni får veta hur min fullproppade gårdag var!
Skola, as usual. Då jag slutade halv fyra och gick ner mot stan för att möta Veronica, hon köpte lite skit och jag följde mest med bara för att. Skulle tagit bussen hem 16.45 och där träffade vi även en alldeles för pratglad Pontus. Dock kom inte bussen förrän 17.10 och dessutom åkte den fel (som för mig hade blivit rätt), så Veronica och jag gick av vid Tuna för att missa allt annat krångel och så kom mamma och hämtade oss där. Jävla buss säger jag bara.

Helt plötsligt var klockan typ kvart i sex
och jag slängde i mig tre pannkakor snabbt som tusan och lekte lite med min mobil som alltså kom igår. Den är fin och bäst. Dock förstår jag inte så mycket än haha, jag är inte så teknisk av mig. Förresten hade mobilen legat på posten i flera veckor, jävla postmänniskor som inte hört av sig!!

Sen kom Anton, och vi åt Ben & Jerry's och hade det supermysigt och kollade på Idol innan han drog hem. Jag blev tydligen skittrött sen och helt plötsligt var klockan halv elva och jag orkade inte hålla mina ögon öppna längre. Somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Förlåt för alldeles för mycket text,
men jag bloggade ju aldrig igår. Idag är jag också ledig eftersom jag ska till Eskilstuna om ett litet tag med pappa därför orkar jag inte ens kolla igenom om det jag skrivit låter vettigt. Men, hejdåå!



I skolan


Hej! Sitter i skolan just nu och har haft idrott.
Vi kom på ganska mycket till dansen som ska vara klar nästa vecka, så nu gäller det bara att få in allt. Vi har en massa multimedia idag vilket tydligen betydde genomgångar och inte att fortsätta praktiskt med vårt projekt. Tråkigt.
Förresten är jag jättehungrig och jättetrött så jag somnar nog snart...



Irene Huss


Inte gjort mycket alls ikväll, men sista timmen har gått väldigt fort.
Har kollat på Ensam mamma söker och nu börjar det en Irene Huss film som jag ska se med mamma och Veronica, så jag tänkte säga god natt! Imorgon blir det dans första lektionen och sen att fortsätta med projektarbetet hela dagen och religion står på schemat till sist. Efter skolan blir det att gå ner på stan och vara sällskap till Veronica som desperat måste köpa upp sina pengar. Och jag ska kolla skor också, men god natt!



Atumn leaves





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm




Hungriiiig


Hello. Hoppade in i duschen förut med hopp om att jag skulle må lite bättre när jag kom ut,
men icke. Jag drog i alla fall ut på en lite fotorunda med mig själv och fick inga superbilder alls. Så sen följde jag med mamma och pappa och handlade och det var ännu tråkigare. Nu ska jag snart äta hoppas jag för jag dör av hunger. Sen blir det en massa tv och så ska jag sova tidigt har jag bestämt.



Hitta Nemo!


Hitta Nemo går på Disney Chanel just nu. Jag älskar den filmen, otroligt söt. 
Känns för övrigt som om jag varit vaken i flera timmar. Eller ja, det har jag ju också. 3 timmar, men det känns som typ 7. Jag har inte heller rört på mig, mår väldigt konstigt. Så jag blir nog liggandes hela dagen... Underbart. Jag vill fota lite naturbilder så jag hoppas jag mår bättre senare. 





Bluegrey girl



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: EMMA GUSTAFSSON





God morgon...


Vaknade för en halvtimme sen. Förvånad? Nej. Jag kan inte sova längre. Min rygg går av vilken sekund som helst och jag är så trött så det finns inte. Idag händer? Ingenting. Jag orkar inte röra på mig... Hej då.



Good night!


Tro det eller ej men nu säger jag god natt!
Mina ögon sviker mig och jag har inte ork till någonting. Transformers rullar på tv:n och om ett tag börjar det någon film jag kanske orkar hålla mig vaken till. Jag hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag ta tag i lite saker och ting. Men, god natt!




Fleurs bleues



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
f/4 - s1/125 - ISO100




C/o Segemyhr


Nu börjar C/o Segemyhr, jag älskar det och jag kollade jämt på det när jag var mindre och det går flera avsnitt efter varandra ibland på TV4 Komedi, det är ett bra tidsfördriv. Underhållande också. På tal om underhållande och tidsfördriv har jag suttit och spelat en massa på king.com, jag älskar det. Dock är jag kass på allt, men det är kul ändå (:

Min hals börjar för övrigt att knasa sig igen,
så nu ska jag försöka hitta några halstabletter. Vi hörs sen!





Black and green






Wallander?


Just nu rullar en Wallanderfilm på tv:n, den är engelsk och väldigt ointressant så jag kollar inte ens hehe. Jag har blåsor på tungan av mina chips... Som jag dessutom fick ont i magen av.
Jag är också väldigt trött och skulle i stort sett kunna gå och lägga mig nu. Men jag är på en massa bloggfix humör och jag vill visa er en massa massa bilder! :) Så håll utikik för en hel drös med bilder ikväll!





Sjukt


Hej! Dagen har alltså tillbringats hos en väldigt sjuk Anton, försökt tagit hand om honom så gott jag kunde. Vi har mest pratat och spelat en massa spel men det har varit väldigt mysigt det med. Dock mår inte jag så bra nu, mest min mage som spökar och förmodligen vill ha något ätbart. Tur att maten snart är klar då.

Hemma nu i alla fall, och ikväll blir det att tjocka framför en fet bunt filmer! Känns konstigt att det är lördag eftersom det känns som söndag och det förvirrar mig. Hehe.



Veronica



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: VERONICA




God morgon världen


När jag kom till Anton igår kollade vi först på Prince of Persia, som jag redan sett, och sen på Idol och på Se up för dårarna som gick på tv. Vi somnade kanske runt tolv någon gång och vaknade 7 (!!!) i morse och kunde självklart inte somna om... Vi åt frukost vid halv nio och nu ligger Anton mest och halv sover, han mår inte alls bra :( Så dagen idag blir nog väldigt händelselös. förresten känns det som söndag och hela den här helgen blir knäpp. Men, hejdå!



I väntans tider...


Att tiden alltid ska gå så sakta när man vill att den bara ska flyga iväg.
Jag hatar det. Jag tänkte ta en buss till Anton eftersom jag är så jävla lat och inte orkar cykla. Så jag försöker döda tid med facebook vilket inte går bra alls så nu tycker jag klockan ska bli kvart i så jag kan gå till bussen. 
Hoppas ni får en trevlig kväll! (: Vi hörs nog imorgon.




Very gaily colored, right



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO:
VERONICA | MODELL & REDIGERING: JAG




Klädbomb


Har precis ätit lite och nu väntar alla klädhögar i mitt rum på att bli upp hängda och in vikna i garderoben. Hela mitt rum ser helt kaos ut, kuddar, gosedjur, kläder, sladdar och gud vet vad ligger överallt. Så mamma fick mig att lova att jag ska ta tag i mitt rum till nästa helg.

Jag vet inte alls hur jag mår, på tal om ingenting sådär. Bara allmänt hängig och nere, men det blir nog bättre när jag kommer till Anton sen, när nu det blir :)



Bye!


Nu ska jag iväg och handla med mamma, och sen måste jag verkligen äta något för två våfflor är inte mycket att leva på. Vi hörs sen, pusshej! :)



Black and white or colorful?



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: VERONICA




Ändrade planer


Det blev inte att fota med Emma, hon mådde inge bra. Så jag och Veronica drog ut en stund istället och jag fastnade ovanligt bra på kort idag. Dock var Veronica väldigt tjurig och gnällig så vi bestämde att åka hem nu. Jag ska i alla fall redigera alla bilder och sen lägga upp några här, så kika in lite senare! :)



Våffelbrunch


Mamma fixade ihop lite våfflor till mig och Veronica som brunch. Mums! Jag har i alla fall sminkat mig och ska fixa håret nu och vänta på att mina sms till Emma ska levereras. Eller att hon hör av sig. Hoppas hon inte sover... I alla fall är det fint väder och det är bra. Så vi hörs nog sen med en drös med bilder förhoppningsvis!





En kurrande mage




God morgon!
Efter en jobbig natt, eller framför allt en jobbig morgon då jag vaknar runt 50 gånger seriöst. 
Bloggade aldrig mer igår, men Anton kom en sväng och vi kollade på Idol. Sedan kollade jag och Veronica på en fransk skräckfilm, ganska coolt att jag förstod lite av vad de sa när jag satt och smsa. Hängde inte riktigt med och sådär men den var lite äcklig, och det värsta var att något liknade har hänt där de nu var eftersom det fanns en massa ouppklarade fall där uppe. Lite läskigt sådär.

I alla fall, dagens planer är att fota med Emma!
Vid tre har jag lovat ut mitt objektiv till Veronica och efter fem någon gång ska jag till Anton och så sover jag där. Great. Men nu ska jag göra mig i ordning och få i mig något att äta för jag är väldigt hungrig! Hejdå :)



Att drömma


Jag hatar att drömma. Nu för tiden blir det oftare och oftare. Jag tror också att jag alltid drömmer om saker jag är rädd för ska hända, och ibland om saker som bara vill få mig må dåligt. Få mig inse vad jag gjort. Som om jag inte redan vet det.

Jag får ont i magen när jag tänker på att jag redan nu börjat kolla datum efter datum och räknat dagar tills den dagen kommer då jag vet att jag kommer falla tillbaks på noll. Vad jag också vet, eller känner på mig, är du glömt bort det. Du kommer inte ha det i tankarna alls medans det är det enda som kommer finnas i mitt huvud. Det är inristat i mig. Du är inristad i mig.



En sväng på stan




Hello! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har ätit för ett litet tag sen.
Även sprungit runt i hela huset med datorn desperat efter att få igång internet.

Vi slutade vid tjugo i två och sen kom mamma och hämtade mig, vi gick ner på stan och jag följde bara med som sällskap. Hon fick ett presentkort med 500:- på Åhlens så vi gick dit och glodde lite. Hon köpte smink och en kalender, men väl hemma upptäckte hon att kalendern var för liten så då bytte vi. Det var faktiskt jag som valde den och mamma mest nickade, enligt henne ska allt kosta 50:- så hon ville inte slösa mer än 100:- på en kalender, haha! I alla fall så bytte vi för jag är så snäll. Hon har ändå mer använding för en större. Slutresultatet? Alla glada! :)

... Eller nja, alla här i huset är arga. På mig. Pappa började skrika för att min kamera åkte ner i golvet, förstår att han blev irriterad på det men det var faktiskt inte hela världen. Den funkar ju. Precis som den ska. Så då blev jag också lite arg. Sen spelar jag för hög musik enligt min syster och mamma blir nog irriterad på att jag inte äter så bra. Ganska kul att vara hemma nu.



Engelska


Känner att jag är väldigt bra på att blogga idag.
Glosförhöret gick bra och jag fick också tillbaka en text vi skrev för ett tag sen, och jag fick bra kommentarer men tre grammatikfel och två töntiga stavningsfel som jag bara slarvat med. Liksom, typ "and" skrev jag "an"... Fail.
Det blir stan efter skolan med mamma och när jag kommer hem ska jag dyka ner i min säng och kolla på tv heeela kvällen och natten för jag är ledig imorgon! :)





Svenska...?


Vi har haft en väldigt seriös svenskalektion...
Jag har suttit vid internet typ hela tiden :) Vi lyssnade på lite häftiga horror movie sound effects förut, och om fem minuter slutar lektionen. Sen blir det engelska och glosförhör och efter det pannkaka till lunch.

Efter skolan stannar vi förmodligen kvar och sen kanske jag ska ner på stan med mamma. Bye!



Klädproblem?


God morgon! Nu sitter jag i skolan och kom hit nyss. Gick upp runt halv sju i morse och i ca en halvtimme stod jag och försökte välja något att ha på mig. Jag passar inte i något längre. Så mamma skjutsade mig och det blev kaos eftersom de stängt av vägen lite överallt. 

Vi hörs nog sen.



Springtur och glasstårta




Blev en liten springtur med Rise Against i öronen,
dock sprang jag bara ca 3 km, och halvt powerwalka kanske man ska säga, och sen började det hugga i min mage. Kom hem, hoppade in i duschen och har nyss ätit glasstårta, som enligt mig är mycket bättre än typ prinsesstårta och sånt skit, med familjen. Vi firade ju mamma förut när jag kom hem också, hon fick (som ni ser i tidigare bildinlägg) en tacoskål, eller vad man ska kalla det, av mig och Veronica som hon velat ha väldigt länge + två ljus.

Nu blir det att dyka ner i engelskaglosorna sista halvtimmen innan Idol. Imorgon har jag tre lektioner och slutar 13.40 men stannar förmodligen kvar eftersom vi ska hålla på med dansen tills nästa måndag. Men det här blir typ sista inlägget för ikväll tror jag, så godnatt!



Congratz!











Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm




Better safe than sorry


Ändrade nyss ljusstrykan på skrämen från "energisparläge" till "balanserat",
äckligt stor skillnad. Jag fick typ ont i ögonen, haha.
Jag är i alla fall hemma, eftersom inte bussen gick förrän vid 4 stannade jag, Emma och Jennie kvar och spelade på king.com. Väldigt kul. Nu är jag hemma och helt slut och har precis ätit. Funderar på om jag ska ta och slänga på mig ett par shorts och ut och springa för att piggna på mig lite, eller bara dega framför en film och ta pluggandet senare. Tror faktiskt jag tar och springer, känns som det behövs. Vi hörs sen!



Film och fotofix!


Har medieproduktion just nu och kom precis in i klassrummet. Emma, jag och Jennie har varit ute och kollat och tagit provbilder och provfilmer på hur vi ska göra vår trailer och lite sånt. Det kommer bli awesome. Vi mätte även storleken på affiscerna vi ska göra och nu ska vi skriva hur vi ska göra själva trailern :)
När jag kommer hem blir det mat, fika och mamma-firande, vi hörs sen!





Matematik....


Hej!
Nu har jag haft matte i typ evigheter. Hatar att våra lektioner är så långa. I alla fall fick jag inte så mycket gjort, har ont i huvudet och matte är inte riktigt min grej så jag liksom orkade inte. Vi fick även reda på att vi är lediga på fredag, det är awesome :)
Nu ska vi snart ha datorkunskap och sen blir det tre timmars medieproduktion efter lunch. Yey.



Grattis mamma!


Idag fyller min mamma år! Grattis världens bästa mamma :D

Orkade aldrig blogga mer igår, Anton kom runt halv sex och vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi kollade på Idol och han drog hem. 
Det var väldigt svårt att gå upp ur min super mysiga, varma säng i morse, men ovanligt lätt att få i mig frukost. Det är bra. Nu ska jag ha matte och berätta för min lärare vad jag satsar på för betyg..... vi hörs! :)



Pluggdags






Hello! Försökte gå ut förut och ta några bilder
, men det blåste och var kallt och jag fick inte alls lust med det när jag gick utanför dörren. Nu har jag väldigt ont i ryggen så det blir nog med dator på ett tag känner jag, min rygg klarar inte riktigt av hur jag sitter. Men snart blir det mat och sen är det time for English och sen ska jag träffa Anton. 

Bye!



I'll fight forever to keep you close





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG




Home sweet home


Äntligen hemma från skolan, känns som om dagen varit jätte lång med ändå slutade vi 1½ timme tidigare tack vare inställd estetisk verksamhet. På engelskan som också var sista lektionen efter den äckliga lunchen så rättade vi meningar och fick glosor tills på torsdag som jag tänkte kolla lite på.

En samarin har runnit ner i min mage och jag hoppas mitt magonda försvinner snart.
Det blir lite plugg och mat innan jag sedan ska träffa Anton, och se Idol ikväll såklart! Vi hörs nog senare.





Samhällskunskap


Sitter i skolan just nu och har rast från samhällskunskapen.
Vi håller på att gå igenom demokrati och sånt, vi fick även tillbaka proven från förra veckan och jag fick MVG! På svenskan fortsatte vi med grupparbetet och jag, Emma och Jennie gjorde thumbnails för hur fåra affischer ska se ut. Efter lunch har vi engelska och sen estetisk verksamhet om jag minns rätt och sen vid halv 4 slutar vi.



Hosthost


Idag gick jag inte upp förns runt 7 vilket resultrerade att jag inte hann allt jag skulle hinna med. Så om 10 minuter skjutsar mamma mig till skolan eftersom jag missade bussen. Försökte få i mig frukost för 10 minuter sen, jag kunde äta två tuggor av en macka. Jag hatar att jag inte kan äta frukost, jag blir så hungrig innan lunch.

I alla fall så har jag inte sovit så bra inatt, vaknat ett antal gånger och drömt en massa. Min hals är inte bättre och jag känner mig allmänt svag och sliten. Men det blir skola för min del ändå så länge jag inte har feber. Vi hörs nog i skolan om mitt internet funkar, det gjorde nämnligen inte det igår.





Blöh


Jag orkar ingenting. Hejdå.



God morgon!


Jag har fortfarande väldigt ont i halsen, det liksom svider när jag sväljer typ. Snart drar jag mig till bussen och första lektionen på schemat är idrott, då ska vi dansa. Multimedia i 3 timmar idag och det är awesome och sen slutar vi med religion. Sen drar jag ner på stan och möter upp Veronica och sen ska vi inhandla mammas present. Men vi hörs nog om några timmar! Hejs :)



Duschdax


Min rygg har egentligen sagt ifrån för länge sen
men jag är för trött för att ha orkat flytta på mig. Har försökt hjälpa Sandra med hennes omöjliga blogg haha, tillslut blev det som det var tänkt! Nu kallar duschen och sen hoppas jagpå att det är något annat än politik på tv:n. Godnatt redan nu!



Emma again







Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: EMMA GUSTAFSSON





Hej och ny design


Sådär, nu är det klart! Vad tycks? Jag gillar den! :) Klicka på F5 om det ser konstig ut någonstans.
Förlåt för dåligt bloggande idag, men jag har haft fullt upp med designen plus att jag faktiskt mår sämre idag. Inte ätit något på hela dagen heller så för att må bättre borde jag väl göra det. Eftersom jag legat/suttit konstigt i sängen hela dagen framför datorn kanske ni kan gissa hur ont i ryggen jag har nu?

Roat mig med Idol hela dagen också, gått en massa repris på 4an. Efter maten ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att jag frisknar på mig lite under kvällen. Jag drar mig till skolan imorgon och hoppas på att jag orkar med hela dagen. För efter skolan ska jag till stan och möta upp Veronica och sen ska vi kolla på present till mamma som fyller på onsdag. Och jag ska även testa skorna. Men vi hörs nog ikväll, hejs!



Clouds



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm




Sneakpeak


Nu tror jag faktiskt att jag snarr är klar med designen. Kommer säkert bli att finslipa en massa saker eftersom jag alltid ändrar mig, men jag blev faktiskt väldigt nöjd hittills. Gjort om allting helt och hållet. Vet inte riktigt när den kommer upp, har lite småsaker kvar. Men här får ni en liten tjuvtitt :)





Alltså... ja


Godnatt. Nu.
Jag ska be till gud hela natten och hoppas att jag mår bättre för fan för det här. Om det nu är så att jag ska bli sjuk är ju det här bara början och jag dör redan nu. Blöh.
Skulle även vara ett under om jag inte vaknade med bruten rygg inatt. Sov gott!



Död åt denna kväll


Min hals skriker. Och jag kan inte prata. Jag har ont i ryggen och jag är rastlös. Jag har ont i huvudet och i magen och jag mår illa. Mår jag bra? Nej.

Nu lämnar jag jobbigt designfix, som snart är klart, och icke-upptaderad facebook och noll msn-konversationer. Nu ska jag se på film och hoppas på att min alvedon börjar värka snart.



Fix och trix


Vet inte hur jag vill ha min design.
Det är väldigt irriterande det inte heller blir som jag vill ha det. Så nu har jag kollat runt på en massa skor och kläder och hittat ett par stövlar jag ska köpa när jag får pengar, tyckte dom var snygga så jag ska prova dem och se om dem passar och är lika snygga på.
Mina converse börjar verkligen göra sitt just nu, hål överallt.


Fint att skon tar upp hela bloggen.




Kladdkaka



Tänkte visa er överraskningen till Anton igår.
Mest bara för att jag aldrig visar några bilder längre och för att jag är så påhittig och gullig av mig. Det blev alltså en kladdkaka och inte en allt förvånad pojkvän ;) Medans jag var och hämtade skedar igår hade Anton hunnit rita dit en 2a, så helt plötsligt stod det "I love you too", haha han är söt.



Som om jag vill bli sjuk


Trots vädret så trampade jag iväg på min omöjliga cykel och mötte Pontus och sedan cyklade vi vidare till Bergshammar i världens spöregn. Vi träffade Staffan som vi var sociala med ett tag innan vi tre drog oss in till pizzerian och fick sällsakp av Felix och Linus en stund innan dom drog igen. Vi satt där inne i evigheter och pratade om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt.

Dock är min hals helt kaos och jag är grymt hes, dessutom har jag väldigt ont i magen trots att jag inte ens åt hela pizzan själv. Pontus och jag bestämde oss för att cykla hem trots regnet och det var så kallt att jag skakade hela vägen hem och mina fingrar var illröda. Nu fryser jag och mår illa. Blir inte att träffa Anton ikväll eftersom inte han mår bra, så jag ska försöka fixa klart min design. Bye!



Done



Svart baslinne
Gina Tricot / Randig tröja Gina Tricot / Jeans Gina Tricot / Halsduk Cubus

Nu är jag klar, eller jag har faktiskt varit det ett bra tag men inte orkat flytta på mig. Jag är trött och jag har ont i halsen och har börjat hosta, så jag får väl leva på halstabletter och vara drycker hädanefter. 
Ska slänga iväg ett sms till Pontus nu och sen ska jag iväg, vi hörs!




Dags att sätta igång


God morgon!
Anton och jag ställde klockan på 8 eftersom han skulle hem redan vid halv tio. Så nu har jag suttit här och fixat med min nya design, men jag vet inte hur jag vill att den ska se ut. I alla fall så ska jag göra mig i ordning nu, och sen träffa Pontus och senare äter vi pizza. När Anton kommer hem ikväll ska jag träffa honom, vi hörs kanske senare :)



Älskade väder


På medieproduktionen som även var sista lektionen gjorde vi munkar i Photoshop.
Ni ser ju nedan hur fin min är och ni kan inte ana hur stolt jag är alltså... 
Tog halv tre bussen hem och vädret var ju inte direkt på min sida, blev dyngsur på vägen hem från bussen. Snart blir det matdags och jag är inte alls hungrig (vilket är bra eftersom vi ska äta äcklig mat), och sen kommer Anton och vi ska se Camp Rock 2 som har premiär ikväll, WOHO!







Skolaaa


Sitter i skolan just nu, inte haft internet på hela dagen men nu funkar det :)
Nyss haft religion vilket jag ÄLSKAR MEST AV ALLT FÖR DET ÄR SÅÅÅÅ KUL!!!!!!!! ........................
Haft multimedia i morse då vi kollade på alla dvd-omslag, jag fick ingen kritik alls :D Svenska då vi fortsatte med grupparbetet och jag, Sofia och Jessica gjorde en jätte fin layot till vårt dagboksinlägg. Sen gjorde jag SO förhöret och jag bara skrev och tänkte i stort sett inte alls på vad jag skrev, blev mest massa kladd kändes det som.

Snart börjar medieproduktionen, och efter det slutar vi då jag ska hem och ikväll kommer Anton då jag ska ha hunnit gjort en överraskning eftersom jag är en så gullig flickvän. Heeeejs!



YEY


Jag har fått min datorväska! Ä-N-T-L-I-G-E-N!
Den är hur simpel som helst och det gillar jag :) Det enda dåliga är att det inte är "djupare"... Eller något, jag hittar inget bra ord. Ni kanske förstår vad jag menar? Men ja, det är ju ingen dator+plats-för-världens-fetaste-läxböcker-väska, så jag är glad ändå :)

Bättre mår jag inte. Har knappt ätit alls idag kan man säga. Några skedar nudlar och typ 3 kakor och 1 kiwi. Jag är hungrig men när jag väl äter mår jag bara illa. Jag vill till skolan imorgon i alla fall så jag hoppas jag mår bättre. Har pluggat som tusan till SO-förhöret och det känns som det mesta sitter. Men man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken, youknow. BYE!



Jag lever


... Men ja det är knappt. Mår inte särskilt mycket bättre men jag har ändå tagit tag i So:n, skrivit ner allt om det vi ska kunna med egna ord och tagit ut det viktigaste. Det är lättast att plugga in det då för mig.
Nu funderar jag på att skriva klart sista uppgiften till Medieproduktionen, och sen äntligen kan jag mysa i min säng och vänta på att Anton kommer och joinar mig, så kan jag även sno lite må-bra-baciller av honom.

Bildlöst, jag vet. Förlåt. Men, det är tråkigt att blogga och jag måste fixa min design för att få upp blogghumöret igen.



SD och invandrare


Nu när det är en massa politik från alla hörn och kanter känner jag att jag också vill säga min åsikt. Jag, som de flesta andra, verkar ha mycket att säga när det gäller Sverigedemokraterna och invandrare. 

Jag tycker det är helt fel att förbjuda invandringen. Det tror inte jag kommer lösa några problem alls. Jag tror att om vi svenskar skulle använda våra hjärnor lite mer när det gäller vissa saker, som i det här fallet och tänka oss i deras situation, så tror jag att vi skulle vara väldigt glada över att det finns ett land som vill ta emot oss pågrund av att vårat eget är krigsdrabbat. Vi skulle inte vilja bli tvingade att skickas tillbaka pågrund av att folket i landet har en sådan negativ syn på oss. Förstår ni vad jag menar? Vänd på det istället för att trycka ner de som faktiskt behöver ett ställe att leva i. Varför ska hudfärg, språk och religion spela någon roll? Alla människor är ju lika mycket värda.

Vi slänger all skuld på invandrare och folk kommer med åsikter som att de inte anpassar sig och inte lär sig de svenska och så vidare. Visst att det finns en del som kanske inte gör det, men jag tror ärligt att mer än hälften av alla invandrare vill anpassa sig efter oss. Jag tror inte heller det är så lätt som vi kanske föreställer oss, och då säger jag likadant här att vi borde vända på det. Om du kom till något land med främmande språk där det inte finns många som tror på religionen du lever efter eller där folk inte alls vill att du ska vara där, hur lätt är det då? Skulle du vilja anpassa dig efter något när människor i vilket fall bara ser ner på dig? Att lära sig ett nytt språk är inte så lätt som man tror och om jag skulle bli tvingad att flytta med min familj till något annat land skulle jag självklart använda de språk som vi förstår mest när vi pratar med varandra.

Sedan tror jag inte heller det blir så lätt för invandrare att lära sig efter oss och vårt språk eftersom de sätts på samma ställe. Det är ju mer än självklart att de automatiskt pratar de språk de kan så de förstår varandra. Varför är det helt plötsligt fel att leva efter en speciell religon i ett annat land? Bara för att invandrare kommer hit ska de väl inte behöva lämna allt som de levt efter innan?

Jag hittade ett jätte bra citat hos beccas.se när även hon kommenerat det här ämnet. "Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikansk påbrå, och han den där roliga på tv är kurd. Visst skulle livet vara lite tråkigare utan invandrare?" Det kan ju inte bli mer rätt än så.

Oavsett hudfärg, religion, språk och kultur så är vi fortfarande människor. Och om vi skulle ge invandrare en ärlig chans så tror jag att även de som inte vill anpassa sig skulle göra det och visa respekt för oss om vi visade lite respekt för dem.

Någon som håller med mig? Om inte, varför?





Stannade hemma idag


Vaknade vid halv sju i morse och kände mig precis lika dålig som igår när jag gick och la mig.
Så runt sju igen somnade jag om efter lite snack med mamma om magen och huvudet. Jag är yr, har huvudvärk, mår illa och har ont i magen. Jag är hungrig också men det känns inte alls lockande att äta när jag mår såhär.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen hålla tummarna för att jag blir bättre.



Been better


Haft en mysig och ledsam eftermiddag hos min fina älskling.
Ledsam eftersom att vi kollade på videon under. Och gud, tårarna bara rann. Den är så fin men man blir ändå så ledsen och tårarna bara rinner. Jag har inte mått bra alls på hela dagen och nu är min mage väldigt knasig. Jag mår illa och har huvudvärk + yrsel. Och jag vägar bli sjuk. Får se hur jag mår imorgon bitti för om det här håller i sig stannar jag nog hemma. Nu ska jag se Idol och sen plugga, godnatt.

>




Skola


Har just haft svenska. Vi blev indelade i grupper, (Jag, Sofia och Jessica) och skulle skriva en text med vissa ord i. Nu har vi bara engelska kvar, och sen slutar vi. Jag har dock fortfarande lite ont i magen och mitt huvud börjar snurra lite, hmhm. Men, hoppas ni mår bra! :)



Godmorgon!


Eller, för min del var det ingen god morgon. Jag vaknade med yrsel och fick inte i mig mycket alls vid frukosten. Nu har jag ont i magen och mår illa men jag tröck nyss i mig en alevdon så jag hoppas att det blir bättre snart.
Just nu har vi datorkunskap och kollar på film, väldigt ointressant faktiskt.. Slutar vid halv tre och efter det ska jag till Anton sen när jag kommer hem ska jag plugga SO.



Blogglust? Nae


Skolan idag var bra,
slutade tidigare så jag hann med bussen som gick vid 2 och Anton följde med hem hit. Vi har inte gjort något alls, han har varit hur trött som helst så vi kollade mest på tv. Men han drog för en halvtimme sen och jag har inte orkat lyfta mig från sängen.
Det är också väldigt tråkigt att blogga nu för tiden så ni får leva med kass upptadering. Men jag tänkte visa er mitt dvd-omslag vi håller på med på Medielektionerna bara för att det är så fint :)





Tisdag


Godmorgon! Sitter i skolan och kom nyss hit med världen fulaste, äckligaste och fullaste buss som jag aldrig mer ska åka med. Hatar bussar.
Nu ska vi ha medieproduktion i 2½ timme och det gillas massor, sen blir det matte och multimedia och sen vid halv tre slutar vi och när jag kommer hem ska jag träffa Anton. Typ så ser min dag ut, vi ses! :)



Alltså... hej och godnatt!


Hej! Jag mår kasst.
Ont i magen och min fucking rygg dödar mig. Och som pricken över i:et så har jag typ en vagel i ögat! Jag gråter typ hela tiden för att det svider och bränns och sticks och skit.
Så, godnatt.



Irriterande öga?


Ända sen jag vaknade igår så har mitt öga haft fnatt.
Kliat och svidit och nu är det alldeles rött. Och inte nog med det kliar det över hela min kropp, det tror jag beror på några bett jag fått från något. Det gör ont i alla fall.

Är hemma och har varit det i drygt en timme. På Medieproduktionen gick vi igenom en massa om grafisk design, sen har vi fått en uppgift att göra ett dvd-omslag i olika moment. På engelskan skulle vi börja på en artikel om vad vi ville, jag valde mobbning och kladdade ihop en artikel som jag nyss blev klar med. Nu tänkte jag få in en massa so i huvudet tills på torsdag, vi hörs ikväll.





Medieproduktion nästa!


Hello, har nyss fått i mig lite mat och snart börjar medieproduktionen. Det är kul :)
Vi hade samhällskunskap förut och redovisade våra grupparbeten, det gick bra och på det blir det förhör på torsdag om de tre grund ideologierna, konservatism, socialism och liberalism.
Jag har ont i huvudet och mår illa och hoppas på att sista lektionen, som är engelska, går hur fort som helst så jag kommer hem någon gång. Då blir det nog plugg..



I skolan


Hello. Inte sovit särskilt bra inatt,
och nu är jag trött och sliten och har ont i ryggen och mår illa. Awesome. Vi har haft idrott i alla fall, jag tog inte med något ombyte eftersom min rygg dödar mig när jag rör mig mycket och sen sätter mig ner. Men, vi planerade bara en dans vi ska framföra om 2 veckor typ.

Nu ska vi samhäll, sen blir det medieproduktion och engelska. Vi hörs när jag kommer hem antar jag.



Inget internet


Mitt internet harhaft fnatt så vi säger att det är en ursäkt för mitt dåliga bloggande idag. Sen har jag inte vart hemma också i och för sig. Förmiddagen hos Anton då jag somnade till världens sämsta fil, och efter det hämtade mamam upp mig och det blev en sväng in till stan och när jag kom hem åt jag och har mest haft tråkigt eftersom intrenet inte funkat och inget bra har gått på tv:n. Sen kom Anton runt 7 och vi har haft en mysig kväll och jag älskar min fina pojkvän a lot och ännu mer. Han är bäst.

På tal om ingenting så går min rygg sönder, jag har så ont hela tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hoppas det blir bätte tills imorgon. Nu blir det film med syster, godnatt!





Godmorgon!


Jag kom hit vid halv 11 igår, och då kollade vi mest på tv innan vi somnade. Jag var väldigt trött innan jag kom hit, höll på att somna framför tv:n hemma.
I alla fall så vaknade vi vid halv nio, och jag av att något jävla bett på min fot kliade som tusan. Jag tror inte det är myggbett, det känns inte som det. Dessutom har jag något bett (om inte myggbett) ver typ hela kroppen.

Mamma kommer och hämtar mig runt två och sen åker vi in till stan, vi hörs nog seanre.



Älskling


3 månader idag, hur kan det kännas som 3 år? Eller som föralltid?
Jag vet att jag aldrig kommer någon vart när jag ska försöka beskriva hur mycket jag älskar dig. Men det finns så mycket jag vill att du ska veta. Så mycket som inte går att beskriva.
Att säga att du är mitt allt räcker inte till, för du vet att du är så mycket mer än det. Jag älskar dig så mycket mer än obeskrivligt, oändligt och mest av allt. Jag önskar jag kunde sätta ord på vad du betyder för mig, för jag vill att hela världen ska veta vad du är för mig. Att det inte finns någon bättre än du.

Jag vill aldrig någonsin tvingas ta ett steg utan dig. Jag vill alltid vara med dig.
Sättet du får mig må är helt obeskrivligt, och jag vet att det inte finns någon i hela världen som någonsin kommer eller har fått mig må såhär bra. Jag är helt överlycklig att jag har dig och jag vill tacka dig mer än allt för att du alltid funnits där och för att du älskar mig precis som jag är, så tack älskling. Tack för att du är du.

Jag gör allt för dig. Precis allt. Jag skulle gå genom eld och vatten. Jag skulle dö för dig.







Emmma II





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: EMMA GUSTAFSSON





Gokväll!


Jag tycker hela den här dagen gått väldigt fort men ändå långsamt. Känns som det var igår jag följde Anton hem men att jag suttit framför datorn i bara någon timme, men ja det har jag ju då inte. Suttit här hela dagen, vilket liv jag har.

I alla fall, jag har fixat två designer i veckan. Josefins och Isabellas. Väldigt snabba och enkla, men jag tycker det är kul och istället för att jag ska byta hela tiden så är det ju bättre att jag gör andras. Höhö.
Nyss har jag även rakat benen och nu tänkte jag försöka locka mitt hår i brist på annat att göra. Och när jag ska till Anton vet jag inte så vi kanske hörs innan.



Flower





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





En massa bildfix


Håller fortfarande på att fixa en massa bilder, men nu de från i onsdags. Annars sitter jag mest och sjunger och det är trevligt. Jag har kommit på att mina helger blir väldigt tråkiga eftersom jag är så trött om dagarna, liksom enda gången jag verkligen kan sova och ändå vaknar jag hur tidigt som helst.
Aja, nu ska jag få lite gjort, vi hörs!



Emmma







Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: EMMA GUSTAFSSON





I breathe you in




Följde Anton hem för ett tag sen, och innan han drog kollade vi ju på Salt. Den var komplicerad, jag fattade inte så mycket. Fast jag var kanske inte helt inne i filmen heller.
I alla fall så tänkte jag fixa med en massa bilder nu från i torsdags, sen ska jag lägga upp en hel del snyggingbilder på Emma!

Ikväll någon gång ska jag till Anton och så sover jag där, imorgon har vi 3 månader och vid 2 ska jag in till stan med mamma :)



Salt


Godmorgon!
Japp, jag vaknade halv nio i morse och nu ger jag upp att ens försöka sova länge på helger. Det är okej så länge jag vaknar med Anton bredvid mig :)

Gårkvällen var okej, vi kom hit vid 6 och det började kanske inte så bra eftersom jag blev irriterad på allt och alla. Dessutom fick jag hunden över mig och har därav rivsår på ryggen och jag var seriöst livrädd. Och jag vet att hundar bara vill leka när dom springer och hoppar på en och det är lätt för folk som kan vara bestämda mot djur att säga till mig "Men du får vara bestämd, såg ifrån". Men jag kan inte när hundar hoppar på och över mig så jag ligger ner på golvet livrädd. Så, då blev jag ännu mer irriterad när alla sa åt mig att "Det är bara en hund". 

Anyway, Anton satt och lyssnade på massa musik med pappa och Roger och de visade en massa sjuka klipp youtube. Tanken var att vi skulle sovit hos Anton men vi orkade inte gå hem till honom så vi fastnade här och somnade vid 2 kanske.
Nu ska vi se på Salt, den nya filmen med Angelina Jolie ni vet :)



Fredagsmys


Hello! Sitter just nu hemma hos min fina pojkvän och det var här bussen släppte av mig. Skolan idag har varit bra och jag har jobbat great på alla lektioner, ja inklusive matten. Lämnade in Photoshouppgiften innan jag slutade vid 20 över 2, vilket var perfekt för min del eftersom jag hann med 14.35 bussn.

Sen ska vi dra oss hem till mig, och där är även Linda och Roger och ett fullt hus antar jag. Så att sova inatt lär inte bli lätt, haha! Men vi kanske hörs lite senare, pusshej!


Bra fokus Anton!





Rättskrivning




Vi har svenska just nu och vi ska rätta blogginlägg.
Jag kände mig lite snäll och valde ett av mina systers inlägg, bara för att hon inte kan stava. Haha vad dum jag är. Förlåt Veronica.

För övrigt så håller vi på med en väldigt rolig uppgift på Medielektionerna,
vi ska redigera en fotobaserad bild och en bild gjord från grunden i Photoshop och så ska vi även skriva hur och varför vi gjort som vi gjort. Har sista lektionen på oss också och jag hoppas jag blir klar.
Det blir lite såhär random-bilder också nu för tiden när jag är i skolan, endast för att det inte ska bli så tråkigt för er att läsa. För textinlägg på textinlägg kanske inte är så kul :)





Alone...


Hej! Sitter just nu helt ensam i klassrummet. Kom nyss hit med en buss och Simon som sällskap :) På schemat idag står det multimedia, svenska, matte, religion och medieproduktin, vi slutar vid tre och efter det ska jag hem och sen kommer Anton, och även moster Linda, Roger och Morris och sen tillbringar jag natten hos Anton.
Nu kom det lite mer folk så nu är jag inte så ensam längre.





Emmma


Just nu mår jag lite sisådär, både fysiskt och psykiskt faktiskt. Jag hatar att lyssna på en massa låtar som stämmer så bra in på hur jag känner, men det känns ändå bra att det finns ord som förklarar dem. Det får mig bara må dåligt.

Anyway, jag har precis duschat och kollar nu på Idol och just nu är det Sebastian Krantz som sjunger, ganska självklart att han skulle gå vidare liksom. Kollade igenom nästan alla bilderna och det blev hur många bra bilder på Emma som helst :)


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: EMMA GUSTAFSSON





Photoshoot


Fick stressa när jag kom hem, och sen springa till bussen för att hinna med den till Emma. Smart som jag är så glömmer jag busskortet, fick springa hem en bra bit och sedan kuta hela vägen till bussen. Det var precis så att jag hann med den, haha.

Väl hos Emma fixade vi oss och tog med våra kameror och gick ut för att fota. Vi hade väldigt svårt med ljus, och solen och vädret var inte alls på vår sida. Men jag tror de flesta bilderna på Emma blev bra, så nu ska jag kolla igenom dem :)



I'm not an angel


You saw all the signs, but you let it go. You closed your eyes. I should told you to leave cause I knew all the time you couldn't handle me. But you're hard to resist when you're on your knees begging me.
I tear you down, I'll make you bleed eternally. Can't help myself from hurting you when it's hurting me. I don't have wings so flying with me won't be easy, cause I'm not an angel. I'm not an angel.

Hate being that wall that you hit when you feel like you gave it all. I keep taking the blame when we both know that I'll never change.
I wasn't always this way. I used to be the one with the halo, but that disappeared when I had my first taste.
And fell from grace. It left me in this place.





Slutat


Nu har jag slutat, och vad gör jag kvar i skolan tänker ni?
Men ja, bussen går inte förens om 1 timme... Så då sitter jag kvar här. På samhällskunskapen blev jag och min grupp klar med grupparbetet om konservatism, och på matten fick vi tillbaka diagnosen och mer än så behöver jag inte säga.

I alla fall så ska jag hem sen och packa ihop min kamera och lite så och sen drar jag iväg till Emma igen och så ska vi fota :)



Photoshop skit


Alltså... Den här medieprpduktionlektionen var typ helt störd.
Dessutom funkar det inte att göra vissa grejer i mitt photoshop så jag fick inga fula effekter på min text... Och ja, bilden blev allmänt ful och vi hann inte ens klart. Fortsättning nästa lektion alltså.

Nu har vi rast och sen blir det samhäll och jag antar att vi ska fortsätta med vårt "grupparbete" om konsvervatism. Härligt.



100909


Godmorgon!
Just nu sitter jag i skolan och har precis kommit hit. Kändes som att jag skulle behöva stressa massor i morse eftersom jag låg kvar i typ 20 minuter efter att mitt alarm ringt, men jag fick till och med en kvart över och det gick hur bra som helst att få ner frukosten idag (y)

Nu på morgonen har vi medieproduktion och sen blir det samhäll innan lunch och matte som sista lektionen. 





Nej... Godnatt!




Var ute och försökte ta några kort på mig med hjälp av Veronica förut,
men inget blev som jag hade tänkt mig så nu är jag bara irriterad på att det aldrig blir som jag vill. Jag kollar igenom bilderna imorgon och håller tummarna för någon som är hyffsat bra.
Det stod seriöst helt still i huvudet när jag försökte fixa designen förut. Och nu är jag trött på både bidler, dator och design så nu ska jag torka håret och sen slänga mig i sängen och se Idol. Godnatt!





Svar på tal


Svar: Den här kommentaren fick jag för länge sen med totalt missat, hehe. My bad. Men, jag går MedialinjenLjud & Bildksolan LBS i Nyköping :)

& När det gäller min kamera, för det första, säg inte alls förlåt för att fråga, det är bara kul! :) Men när det gäller min kamera så finns det (som ni kanske missat) en länk i headern till ett inlägg där jag skrivit om min kamera.

Men, jag fotar med en Canon EOS 1000D.
Veta mer? Klicka här.



Jag är rastlös


Jag säger bara döööö till engelska. Jag har suttit och försökt översätta en text om pedofiler till präster i någon katolsk kyrka i Danmark och ja det kan ju inte bli mer ointressant. Och det har tagit hur lång tid som helst eftersom jag är kass på engelska och helt enkelt inte kan översätta. Men.. jag hade ínget att göra och nu är det gjort. Dessutom är det nog något fel på mig eftersom jag vill ha läxor och plugg så jag har något att göra om dagarna, haha!

Nu tänkte jag försöka våga mig på min design, sen får vi se när vi hörs :)





Datorkunskap


Vi är mitt uppe i datorkunskapen,
har gått igenom och snackat en massa om Apple och Windows historia, ganska intressant. Men eftersom jag är så trött så håller jag på att somna i omgångar. Nu ska vi typ, lägga in lite saker i våra datorer eftersom vissa datorer är helt konstiga och så. Nu har jag inget mer att säga, hoppas ni har det bra! :)



Skoldags


Godmorgon! Sitter i skolan just nu, fast vi har inte börjat än men klassrummet (eller vad vi nu ska kalla det) låstes nyss upp.
Idag är jag väldigt trött, sovit konstigt inatt och vaknat massor och drömt skumt. På schemat idag står det datakunskap, svenska och engelska och vi slutar vid halv 3. Jag skulle ha träffat Anton efter skolan men han är sjuk igen. Nu ska jag kolla facebook och lite så, vi hörs nog senare! :)


Den här fina bilden gjorde jag igår under Multimedia-lektionen, jag är så duktig.




Stranger


Just nu sitter jag i Antons knä och kom hit för inte så länge sen. Orkade aldrig blogga förut när jag kom hem även fast jag egentligen har en massa att berätta. Fast det har jag tydligen inte längre.
Men, vi slutade i alla fall runt kvart över två och jag sprang ner till bt för att hinna med bussen hem då jag fick sällskap av Staffan :)

Sen jag kom hem har jag mest suttit ensam i mitt rum med mina ensamma tankar. Men nu är jag inte ensam längre :)))))))



Internet <3


Har inte bloggat eller haft internet på hela dagen dagen i skolan idag! Det har inte funkat :( Men nu göre det! :D Vi har haft Medieproduktion första lektionen, i 2½ timme, det var awesome även fast jag redan kunde allt och jag gjorde fina bilder :) Sen har vi haft äcklig Matte och diagnos och jag kunde inget. 
Nu ska vi ha Multimedia, så jag antar att jag måste stänga av nu. Vi hörs sen när jag kommer hem :)





Lite... Nedstämd?


Jag känner mig lite ledsen, är trött och så har någon ovälkommen huvudvärk börjat tränga sig in i mitt huvud
och pricken över i:et är min hals som blir liiite värre för varje dag som går. Jag har faktiskt ingenting att göra just nu. Faktiskt inte lust mer något alls heller. Det går heller inget bra på tv:n så jag sitter väl mest och upptaderar facebook.
Men jag kanske ska träffa Anton sen, men jag tror inte det blir så eftersom han inte mår så bra.
Något att se framemot i alla fall :)



Love me when I'm gone


Jag har saknat min dator i skolan idag,
inte för att jag är helt datakär utan mest för att mediaproduktionlektionen blev väldigt händelselös för min del. Och dessutom var jag den enda som fick anteckna under samhällskunskapen eftersom bara jag hade block och penna... Så jag ska aldrig mer inte ta med min dator till skolan.

I alla fall så har skoldagen gått fort.
Och schemat för den här veckan är helt okej :) Mycket media-lektioner och det gillas. Nu ska jag skriva rent det vi skrev på samhällskunskapen och sen får vi se vad jag hittar på under kvällen, får se om jag orkar mig på min design, det verkar inte så just nu.*

Förresten,
vi åt potatis och pannbiff till lunch idag. Och jag är väldigt rolig ibland.
Emma: "Åh jag är proppmätt"
Jag: "Jaså?" (Emma blir aldrig mätt)
Emma: "Ja, men det var ju så mycket idag"
Jag: "Ja, de va rätt biffiga"




Tröttis


Godmorgon. Jag är skittrött och helt slut, känns som att jag inte sovit alls inatt. Men, snart bär det av till gumshallen för idrott och det är bara att gilla läget. Min dator stannar hemma idag, för det blir alldeles för tungt för mina stackars axlar att bära på vilket resultrerar att jag får ont i 3 dagar framåt. Så jag hoppas min datorväska kommer snart. Vet inte vad jag har för några andra lektioner eller när jag slutar, så vi hörs väl när vi hörs helt enkelt.





Äh... Jag orkar inte


Jävla design och jävla bilder och jävla allt som inte funkar som jag vill. Så, nu skiter jag i min design. Testar imorgon istället. Nu har jag precis duschat och ska läsa boken om energi och grejer till idrotten imorgon. Sen ska jag se på film och sooova! Men här får ni två av bilderna som togs på mig förut, dock blev det inte många alls bra och ingen jag kan använda till min nya design eftersom idén jag hade sprack... Menmen.


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO:
VERONICA | MODELL & REDIGERING: JAG





Ut med det gamla och in med det nya


Jag har en väldigt bra idé för en ny design, och till det behövs lite nya bilder på mig så nu har jag kladdat på foundation och mascara så ska Veronica ut och knäppa några bilder på mig :) Sen blir det att fixa designen resten av kvällen, och så blir det film vid nio med syster plus att jag måste läsa lite tills imorgon. Vi hörs sen, med nya bilder och förhoppningsvis ny design! :)

Ajuste, jag har också fixat en ny kategori. "Skolan", och där hamnar väl de inläggen jag skriver i skolan och de som i stort sätt har med skolan att göra.



Fångarna på fortet


Anton och jag har tillbringat förmiddagen med att inte göra någonting alls,
tills mamma kom och hämtade mig vid halv två då vi åkte till Willys och sen till Arnö för att plocka upp Veronica. Hemma nu, och har vart det ett tag. Har ätit min glass framför Fångarna på fortet som går i repris just nu.






För tidiga helger


Godmorgon! Eller jag och Anton vaknade redan halv åtta, jag är inte alls förvånad. Det var likadant förra helgen så jag antar att jag får vänja mig vid att gå upp såhär tidigt.
Vi har i alla fall bara legaat och degat hela morgonen och haft det mysigt och allmänt bra. Har ingen aning om vad dagen bjuder på. Men, en massa film låter ganska bra i mina öron. Och min udnerbara mamma tänkte överraska mig med Ben & Jerry's, men jag smsade och frågade om hon kudne köpa det, haha :)

Jag börjar förövrigt få ont i halsen och jag skyller på Anton. Jag hoppas det inte blir värre i alla fall, jag vill inte bli sjuk. Imorgon är det måndag och jag vet inte alls hur vårt schema ser ut för de kommande veckorna, men Iidrott står i alla fall först på shcemat imorgon. Känns bra att starta n vecka med idrott efter en helt alldeles för trött helg... Eller inte. Men det blir även första gången jag tar 8 bussen på ty evigheter.



Toy Story 3


Kom hem från bio nyss, den var hur grym som helst. Jag hatar den dumma rosa jordgubbs-nallen, han var så dum :(
Vi var inte alls många i salongen, bra för min del för jag hatar fullsmockat med folk. Och jag hatar att ha långisar framför mig eftersom jag är ganska kort, trots kuddarna ser jag liksom inget... Så, idag såg jag perfekt! :)

I alla fall så var den awesome, dock mår inte jag lika bra. Anton trotsade sitt godisförbud kan man väl säga och efter några smakbitar från min del så fick jag ont i magen och det har hållt i sig under hela filmen. Det gör inte så jätte ont så jag överlever som tur är :)
Oskar kom och hämtade oss och nu sitter jag här medans Anton äter. Vi kanske ser någon film eller så innan vi sover, men det blir ingen mer bloggning förns imorgon! :)
    




Matdags tro?




Jag har kom nyss på att jag glömt äta något förutom frukost idag.
Eller, min mage börjar påminna mig om det. Jag gick ut förut och försökte fota lite, men det var så tråkigt så jag gick in istället. Klockan är redan fyra och det känns som att tiden gått väldigt fort sen Anton åkte.

Jag letade efter mitt macro objektiv förut,
hittade det inte och antog att Veronica tagit med sig det. Jag blev väldigt irriterad eftersom det är mitt, och när jag smsade hade hon även haft sönder mina tights. Så då sa hon att jag fick hennes jeans som hon aldrig använder och som passar mig, så nu slapp jag köpa dem, haha!




Ändrade planer


Trots att jag vaknade för tidigt, så känns det ganska bra att jag inte sov bort hela dagen.
Inte för att jag brukar det, men det känns bra att redan ha gjort massor med saker. Anton och jag har kollat på alldeles för många barnprogram, och medans hela Tingelingfilmen gick på Disney Chanel så bytte jag ut bilderna i ramen jag fick av Emma i julklapp för.. Tre år sen? Jag sparade de förra bilderna och gud vilken skillnad, haha! Nu skäms jag inte lika mycket i alla fall! Efter det kollade vi på Jennifer's Body, typ skräck/komedi och efter det följde jag Anton hem en bit. Och även om det är väldigt kallt ute var det skönt, lite såhär höst-vinter-känsla.

Det blir inte att fota med Emma och Jennie heller,
så jag tar det mest lugnt just nu och ska snart börja göra mig i ordning hade jag tänkt och sen ta en liten fotorunda om jag känner för det :)





A lot of me



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO:
VERONICA | MODELL & REDIGERING: JAG




Godmorgon... för 2 timmar sen


Jag vaknade, som vanlig på helger nu för tiden, redan vid 8 med Anton bredvid mig.
Ingen av oss kunde somna om så sen dess har vi legat framför tv:n och nyss ätit frukost. Ikväll blir det bio, men innan dess ska jag fota med Emma och Jennie tror jag.
Vi, eller jag, somnade redan vid 11 igår, jag var sjukt trött och min arm hade damp och gjorde så ont att jag nästan började gråta. Som tur var försvann det under natten :) Men, hejdå!



Fredagsmys


Huvudet dunkar och magen, nacken, ryggen och axlarna värker.
Jag får bli liggandes i min säng ikväll, förmodligen med en bunt filmer och bra program och självklart världens bästa pojkvän som är på ingång.
Nu kollar jag för övrigt på Jerry Springer, och jag tycker faktiskt synd om en tjej. Hon ser så ledsen ut. Annars sitter jag mest och skrattar, det här programmet är sjukt.
PUSS!



Tröttis


Jag har seriöst ont i hela kroppen, nacken och ryggen tar död på mig.
Jag är hur hungrig som helst och maten är inte klar förens om en timme. Jag väntar också otåligt på Anton, fast jag har ingen aning om när han kommer. Jag tänkte leta fram någon film vi kanske ser ikväll.
På tal om ingenting försvann all lust till att fixa designen eller bilderna, så det är fortfarande helt ogjort. Duschat och gjort mig i ordning är var det enda jag orkade med.
Nu har jag börjat fått lite huvudvärk så jag tänkte lägga mig framför tv:n ett tag. 


Utfyllnadsbild...





Tråkigt...


ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? Lika gammal
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2
Vad tycker du om kärlek? Både det absolut bästa och värsta
När kramade du någon sist? Igår
Kramade du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Alltså, typ. Lätt att få känslor med att bli kär är lite svårare.
När kysste/hånglade du med någon sist? Igår
Är du singel? Nej :)
När fick du senast en komplimang? Igår tror jag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?
Ja
Playat? Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Åkt ambulans? Nej
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? Nej
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dig själv? Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Ja
Vad har du på dig när du sover? Trosor, tishirt
Vad hatar du verkligen? Typ.. jag vet inte. Att må dåligt.
Varit kär? Jag är kär
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Ja
Är du ensam nu? I mitt rum, ja

RANDOM:
Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Alexandra
Smeknamn: Typ Alex
Låt som när du är ledsen sörjer till? Finns en massa
Beroende av? Kärlek. Min mobil
Vad behöver du mest just nu? Något annat att tänka på
Vad tror folk om dig? Jag vet inte. Fråga dem
Vad får du oftast komplimanger för? Utseende
Vad säger du för att imponera på någon? Jag imponerar inte på folk
Hur imponerar man på dig? Det har jag ingen aning om
Brukar du skratta för dig själv? Om något är typ sjukt kul, så ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Jaa ;) <3"
Var bor du? Nyköping
Trivs du där? Ja
Äger du några converse? Yes
Sprit, cider, vin eller öl? Cider
Vad har du för mobil? Sony Ericsson
Nästa mål i ditt liv? Jag brukar inte sätta upp mål. Jag klarar dem aldrig
Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" eller "Alexandra" tror jag
Vem ringde du senast? Mamma i guess
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Det minns jag inte
Antal timmar sömn inatt? Nio!
Sov du ensam? Ja
Brukar du komma i tid? Ja, typ alltid
När mår du bra? När allt i mitt huvud och runt omkring mig är bra
När blev du fotad senast? Hm, igår tror jag
Hur känner du dig nu? Trött och rastlös
Vanligaste färg på dina kläder? Svart tror jag
Vad tycker du om fötter? Jag tycker nog inget speciellt
Vad saknar du? Jag vet inte. Ett icketänkade huvud
Favorit dryck på morgonen? Oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig? Runt 10-11
Är du blyg? Bland folk jag inte känner, ja
Sysslar du med någon idrott? Nej, det är inte min grej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, jag vet inte
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Jag vet aldrig vad jag ska svara på den frågan
Är du nöjd med ditt liv? Ja, jag är nöjd med mitt liv. Men inte med mig själv
Vad är det värsta du vet? Obehagliga känslor
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det beror på
Vad längtar du till? Just nu, tills Anton kommer
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja
Vad är det finaste du fått? Anton <3
Om fem månader? Är jag nog skoltrött
Om ett år? Hoppas jag att jag inte gjort fler misstag
Du samlar på? Ingenting
Vem ringer du när du är ledsen? Oftast Anton. Om jag inte är vill vara ensam
Har du strumpor på dig nu? Ja
Är det okej att gråta? Ja
När grät du senast? Igår natt
Bär du glasögon eller linser? Ja
Har du piercing? Öronen
Vill du gifta dig? Ja
Vill du ha barn? Ja
Är du bra på att laga mat? Jag har inte direkt försökt
Hur vig är du? Jag tror jag är lite vig ibland
Vilken är din favoritglass? Ben & jerrys!
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte, kanske
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Vilken ögonfärg har du? Blågröna
Hur ofta tränar/motionerar du? Allt för lite
Vad är det viktigaste i livet? Lycka



Already home


Redan hemma!
Som sagt så började vi ju 10 och slutade 11 efter lunch. Så då tog jag alltså bussen hem och kom hem för ett tag sen. Är ensam hemma nu, eller mamma sover eftersom hon jobbat. Jag har faktiskt en massa jag funderar på att göra, fixa alla bilderna i ramar, fixa min design och så ska jag duscha också :)






Crazy and beautiful



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
JAG | MODELL: VERONICA




I skolan


Nu sitter jag i skolan, kom precis hit.
Träffade Pontus på bussen, det var länge sen och han satt mest och snacka om hur bra han tyckte att den här dagen är, haha. 
Just nu har jag väldigt ont i axeln, mina väska med datorn i väger ton. Blir ju inte bättre eftersom jag har ont i nacken heller.






Godmorgon


Tänkte bara säga godmorgon :) Så, godmorgon!
Jag gick upp för ungefär en timme sen, fast jag vaknade massor mellan 6 och 7 eftersom min syster har dunsat hela morgonen fast jag haft sovmorgon. Mamma och pappa var också ganska bra på det. Sen har jag fått massa sms hela morgonen också så, nej det gick inte att sova vidare så sen vid kvart i åtta gick jag upp.
Försökte äta frukost förut, jag fick i mig en halv macka och ett halvt päron. Jag hatar att jag inte kan äta frukost.

I alla fall så ska jag till bussen om ett tag, sen vet jag inte riktigt när vi slutar. Det står två på schemat men jag tror nog det blir tidigare. Ikväll sover Anton här och imorgon blir det att fota med Emma och Jennie och sen bio med Anton efter det. På tal om ingenting så har jag grymt ont i nacken, mest på vänster sida. Det gör ont så fort jag rör mig... Men, vi hörs!



Du är det finaste jag vet


Korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
Jag önskar du förstod det, förstod hur mycket jag älskar dig. Hur stor del du är av mig och mitt liv. Det är inte värt något utan dig. Och jag vet att det är sånt man säger, att "jag klarar mig inte utan dig". Visst skulle jag överleva utan dig, men jag skulle aldrig bli hel igen. För du är så mycket för mig. Och jag hittar aldrig några ord.

Jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
Brister har alla. Och jag vill förbättra mina. Du vet att jag tänker alldeles för mycket och jag vet att det är jobbigt för dig ibland. Jag har svårt att prata om det, för att det är så obegripligt. Men jag vill bättra mig på alla sätt och vis, även om du vill ha mig som jag är. För min egen skull behöver jag långsamt gå vidare. Och jag är ledsen, men det finns inget du kan göra för att få mig må bättre över just det. Förutom att finnas där när jag behöver dig, och det gör du alltid. Så förlåt, om det vore tvärtom skulle jag tycka det känns jobbigt att inte kunna förändra läget, och om du tycker det, så lovar jag att det blir bättre. Snart.

Och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär, för när du behöver mig kommer jag redan vara där
Anytime. Jag vet att du aldrig oroar dig över något, eller tänker på saker på samma sätt som jag. Men jag finns här för dig lika ofta som du gör för mig. Och oavsett väder eller tid så går jag till dig om du behöver mig. Det är det minsta jag kan göra för att visa hur mycket jag uppskattar din omtänksamhet när det gäller mig.

En bra vän som fanns där ifrån början, du förlät mina fel
Enda sen dagen då du kom in i mitt liv har du alltid beytt snäppet mer än alla andra. Jag vet inte varför, men ändå när du bara varit min vän har det alltid varit så. Jag vet inte hur mitt liv skulle se ut utan dig, och jag är glad och vill tacka dig för att du ställt upp för mig hur fel jag än gjort.

För när alla andra svek, var det du som stog kvar, berättade för mig hur värdefull jag var
Det har alltid varit så. Så länge jag kunnat har jag vänt mig till dig. Kunnat prata med dig och du ändå sett det bästa hos mig, medans alla andra inte sett igenom mig som du alltid gjort. Du har alltid berättat för mig att jag är värd något, oavsett om du älskat mig mest eller om jag bara betytt något för dig som vän. Så har du alltid uppmuntrat mig i alla lägen.

Utan dig vore jag bara en av miljoner
Det är så det känns. Att utan dig är jag vem som helst. Du gör mig speciell. Du får mig känna mig speciell. Du får mig må bra och det är du som gör mig lycklig. Du. Hela du gör hela mig.

Det är svårt att förklara när ord inte räcker till, kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill
Jag vill förklara så mycket, men vissa känslor är helt obeskrivliga. Om jag skulle få fram min kärlek med något, vad som helst, skulle jag ge dig allt du vill ha. Jag skulle ge dig hela världen. Allt du pekar på. Du vet det. Du vet att jag gör precis allt för dig.

Jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans. När vi är med varandra, känns som tiden stannar
Om knappt jag förstår, så gör ingen annan heller det. Det här är så rätt och jag vill aldrig någonsin släppa taget om dig. Det spelar ingen roll vad vi gör när vi är tillsammans, jag älskar att göra allt och ingenting med dig. Jag älskar att bara vara med dig. Ha din närhet.

Jag säger så mycket men, detta är sant
Jag är bra på att prata, och ibland vet jag inte vad som kommer ut ur min mun. Men du ska veta att även om jag säger saker som kommer ut på fel sätt, så älskar jag dig mest av allt. Jag vill bara ha dig. Jag vill att du ska förstå att allt jag säger när jag förklarar min kärlek till dig, är så sant. Jag skulle aldrig ljuga för dig, du läser mig som en öppen bok och du ser allt.Jag önskar du kunde se hur mycket jag älskar dig.

Vi ska vara dom som klarar allting tillsammans, och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat
Så länge jag har dig vet jag att allt är bra. Jag har bra vänner och familj men jag älskar dig så mycket att jag aldrig tänker låta dig gå. För mig är du den enda, du är hela min värld. Och jag vet att oavsett vad, så klarar vi det. Så länge vi är tillsammans.

Du är det finaste jag vet
Och i mina ögon kommer du alltid vara det, Anton.



Gokväll!


Hej med er. Min kväll har varit awesome och jag har varit duktig och skrivit ner en massa studieteknik i brist på annat att göra. Sen kom Anton en sväng, vi kollade igenom alla snygging bilder som kom igår och sen har vi snackat om allt mellan himmel och jord. Han är bäst. Sen har vi reserverat biobiljetter tills på lördag, jag vill verkligen se Toy Story 3 :D

Imorgon börjar jag tio, men vi hörs nog någon gång under skoltiden eftersom att datorn lär va uppe. På tal om ingenting väger den ton, och min dataväska var för liten så jag hoppas den vi beställde kommer snart... Men nu ska jag gå, vi hörs! :)



Black and white



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Man måste bara älska det här


Alltså, jag älskar LBS. På alla möjliga sätt och vis. Och vi har inte ens kommit igång på riktigt än. Men jag överlever med att bära runt på väskorna och att springa runt i Sunlights konferanssalar i en månad till. Vi har fått datorn idag som sagt och jag känner att det kommer bli mycket bättre under lektionerna att skriva på datorn istället för för hand. Och vi får bra, men lite annorlunda, mat och schemat som vi haft än så länge är kalasbra. Det här kommer bli tre superbra år, jag älskar media!

Nu har jag suttit och lekt med min dator
och gjort den, vad ska man kalla det, mer personlig. Dock kommre nog det bli väldigt bildlösa inlägg eftersom jag förmodligen kommer använda laptopen mer än min stationära. Hihi. Snart ska jag äta, vi hörs någon annan gång :)




Jag vill blogga


Det är trevligt i skolan. Alla lyssnar på spotify så det är musik från alla håll och kanter här. Trevligt. Men jag har ont i magen och är väldigt trött.. Men vi ska ha studieteknik sen efter lunch och sen blir det typ avslappning. Fast jag vill i stort sätt bara hem.



WOHO!


Jag har sovit kasst inatt pågrund av lite olika orsaker. Menmen, nu sitte rjag i alla fall i skolan och vi har fått våra härliga datorer. De är awesome och superfina! :) Vi hörs när jag kommer hem typ, om inte innan eftersom jag har datorn med mig typ överallt :DDD



Hos bästa


Nu sitter jag hemma hos min halvsjuka älskling, som i och för sig är på bättringsväg.
Skoldagen idag har bara bestått av att gå igenom en massa kursplaner. Multimedia, Medieproduktion och Datakunskap verkar riktigt kul :) Och sen tog jag 2 bussen hem. Mina bilder jag beställde ade kommit, så nu ska jag bya ut bilder i alla mina tavlor. gör det till helgen hade jag tänkt. Sen har jag även skrivit rent brevet vi skulle skriva, och ingen dator fick vi idag heller... Irriterande eftersom jag släpat omkring på en tom dataväska i 2 dagar. Men imorgon, då kommer den!

Nu ska jag ha det bäst med världens bästa pojkvän! :)



A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life