Strax: Bio!


Just nu har jag gjort mig i ordning och även fått iordning i mitt rum så att madrasserna får plats på golvet inatt. Jennie sover också här, kul! :D Men först blir det bio med Emma och vi ska se Inception, jag har ganska höga förväntningar faktiskt, den ska tydligen vara väldigt bra har jag hört.

Bytt om hundrafemtio gånger också tills jag tillslut bestämde mig för vad jag skulle ha på mig. Hatar dessa ständiga klädproblem.


 Ljusrosa baslinne Gina / Tishirt Gina / Svarta jeansleggings Cubus / Skor Eurosko / Väska Malmamarknad





Malma-marknad
















Home sweet home


Jag ska säga er att jag inte skulle kunna kommit på någon bättre rubrik! Så skönt att vara hemma.
Gick i alla fall upp runt 8 som planerat och en timme senare skjutsade vi hem Anton och sen hämtade vi upp Elin och vidare till Oppeby där vi efter att vi träffat Helen, Sara och Sofie åkte vidare till Malmköping sjungande i vår bil.

Väl framme så var det smockfullt, inte särskilt oväntat. Vi gick mest runt och glodde, men jag hittade en väska som jag fick av mamma och även en sak till Anton. Sprang runt överallt och letade efter en keps till honom, en sån som han redan har, eftersom jag kladdade ner hans med målarfärg. Men det fanns ingen i hans storlek :( Men ja, jag hittade en liten sak i alla fall, hoppas den passar... Haha! Träffade även Linus och Felix som vi gick runt med ett bra tag.

Veronica, jag och Elin åkte i alla fall en karusell två gånger. Samma som var på karnevalen förra året och förhoppningsvis detta år också, underbar är den. Dock var det kass musik och själva saken man håller i satt inte fast så man kunde ju typ gå ut när man ville mitt i allt snurrande.
Dock mådde jag väldigt illa sen när vi åkte sista gången, och när vi sen var på väg hem och när jag hade vaknat ur min lilla bilsömn så kände jag hur illa jag mådde och att jag verkligen behövde spy! Vi svängde precis in till Mc Donald's eftersom mamma skulle bjuda på mat eftersom vi inte ätit något under dagen, men hon fick släppa av mig innan hon parkerade så jag stod och spottade bland buskarna. Som tur var spydde jag aldrig.

Det kom fram två killar i kanske 30-40 åldern till mig när jag var på väg in till Mc Donald's. Först trodde jag de var typ mobilförsäljare, men de bad mig ta ett kort på dem med deras kamera eftersom dom ville visa att de varit i Nyköping. Lite kul faktiskt, och de hade härlig dialekt. Hela bilresan hem blev det snack om hur man utalar ordet balsam, enligt Elin säger vi det fel, haha! Vi satt och skrattade hur mycket som helst alla 4 eftersom ordet blev uttjatat och jag vet inte vart vi kom med ordet när vi vände och vred på allt, haha.

Oj, det här blev visst en hel roman. Haha. Nu ska jag redigera några bilder från marknaden, tog dock inte många bilder alls, men ja. Sen ska jag fixa håret och ikväll blir det bio med Emma och efteråt följer hon och Jennie med hit och sen sover Emma här :)


Väskan jag köpte såg ut såhär och kostade 169:- Jag kände att jag behövde en,
min andra är så stor så den här blir bra till enkla skolböcker och annat skit! :)





Inte världens bästa tålamod


Hej! Ligger och kollar på Ice Age 2 med Anton, han kom för en timme sen kanske. Jag försökte fota bubblor förut, men det gick åt helvete och jag har världens sämta tålamod. Får se om det blev någon som blev i alla fall lite bra. Men ja, hoppas ni får en trevlig kväll. Vi ska i alla fall försöka sova tidigt eftersom vi ska upp 8 imorgon. Hur ska jag klara det.



Scenary







Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200





RAW vs. JPEG


Vad är RAW?
RAW är ett format som du som fotar med systemkamera kan ha mycket användning av.

Vad är det för skillnad mellan RAW och JPG?
RAW-formatet har en bättre förmåga att hantera kontraster i bilden än andra format, hur mycket beror på hur kameran är inställd på att exponera.
RAW-bilden har information i skuggorna och genom lite redigering i ett bildredgeringsprogrma visar sig skuggorna på ett bättre sätt än om man fotar med JPG-fromat. Det är även bättre att göra justeringar i bilden om den är fotat med RAW, tillexempel vitbalans och skärpa.

Finns det några nackdelar med att använda RAW-format?< br />En nackdel är att det tar stor plats på både minneskort och hårddisk, men jag ska säga er att det blir en väldigt stor skillnad om man använder RAW-format istället för JPG. RAW-formatet är också unikt för varje kamera och RAW-bilden kan bara öppnas med ett program som du måste ladda hem. 

Hur ställer jag in så att jag får RAW-format på mina bilder i min kamera?
RAW ställs in under "Kvalitet" i Menyn på systemkameran. Vissa kameror har en inställning där du kan använda RAW + JPG. Det betyder alltså att bilden du tar spraras som en JPG bild och en RAW bild. Det använder jag mig av och jag tycker det är bra med tanke på att man ser skillnaden i JPG bilden och RAW bilden och det är en väldigt stor skillnad.

Hur öppnar jag mina RAW bilder?
Om du använder Photoshop CS2 eller senare så finns det ett tillägg som heter Camera RAW.

1. Börja med att ladda ner Camera RAW här. (Borde funka här. Hittade inte där jag laddade ner det)
2. Öppna sen mappen och kopiera filen där det står Camera RAW på.
3. Sen öppnar du mappen där du har Photoshop på din dator, och sen klistar du in filen i Plug-in mappen.
4. Starta om Photoshop.
5. Klart! Öppna en RAW bild i Photoshop och se om det funkar! :)

Läs även:
- Hur ställer jag in vad?
- ISO, bländare och slutartid
- Objektivets förkortningar



Happy to be here just happy to lay here


God eftermiddag! Eller nåt. Kom hem för ett tag sen efter att ha varit och storhandlat med mamma och pappa. Tillbringade alltså natten hos Anton och jag somnade kanske runt 3. Hela morgonen/förmiddagen har vi typ spelat kort och när jag ätit och sådär kommer han hit. På tal om senare så ska jag även fota lite efter ett foto-tips, bilderna får ni se sen :)

Imorgon blir det förmodligen Malma-marknad med Mamma, hennes vän Helen, hennes två döttrar Sara och Sofie, Veronica och Elin. Om vädret inte är på vår sida så ställer vi in det, men annars så hänger kameran med så jag ska försöka få lite bilder att visa er.
Nu ska jag kolla bloggar och lite sådär. Vi hörs!





Sodapop


Sitter just nu hos Anton och vi har precis kollat på Hannah Montana The Movie, egentligen har jag aldrig förstått mig på varken filmen eller serien. Jag menar, man ser ju att det är samma människa oavsett om hon är brunett eller blondin...

Det var allt för mig. Godnatt.



Movetime: Just my luck



Sitter just nu och kollar på Just my luck med mamma, jag tycker den är ganska bra när jag tänker efter. Typsik tjejfilm. Tänk att ha sån tur ändå, det skulle jag vilja ha. Och behöva. Dock har jag sett filmen mer än tusen gånger så jag kan den utantill. Jag tycker faktiskt inte om att se filmer flera gånger om, om de inte är typ grymt bra förstås, men vissa filmer, som den här, funkar att se igen. Och mamma hade inte sett den.

Sen ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen träffa Anton, vi kanske hörs innand dess :)





Godmorgon spöregn!


Gårkvällen tillbringades först hos Jennie med hon och Emma där vi spelade Bondespelet men slutade pågrund av att det i stort sätt sög. Sen träffade vi Anton, Pontus och Simon och vidare upp till bron där vi satt hela kvällen. Runt elva cyklade jag, Anton, Pontus och Simon hem och Anton och jag somnade runt halv tre kanske.

Vaknade 12 idag och vädret är lika fint som när vi somnade. Spöregn. Men det är ändå lite mysväder så vi ska antagligen kolla på en massa film idag :) Det gillas det med.

 





Våfflor!


Har för ett tag sen tryckt i mig en massa våfflor med Anton, och nu degar vi bara framför en massa barnprogram. Vi cyklade hit runt två kanske och jag har gjort mig iordning. Ikväll ska jag träffa Emma och Jennie, men jag vet inte när. När jag ska träffa dom ska jag även skjutsa hem Anton, men vi kanske hörs innan dess.

Hittade den här bilden bland mina mappar från förra lördagen, visste inte ens att den togs, haha.





Yesterday









Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Foto & Redigering, 3 första: Jag
| Modell: Veronica
Foto, 2 sista: Veronica | Modell & Redigering: Jag





Godmorgon och frukostdags!


Godmorgon! Sovit gott? Det har då inte jag. Det är inte lätt att dela en 90 säng med världens längsta människa som tar all plats och puttas och knuffas hela natten. Vaknat minst tusen gånger. Men tydligen var inte jag något ängel heller, jag är visst bra på att knuffas jag med.

Nu ska vi snart äta frukost och sen får vi väl se vad som händer. Det är inge fint väder idag, sadface. Saknar solen. Men ni får ha det så bra så hörs vi väl senare, med lite bilder från igår kanske :)



Godnatt folket


Sitter just nu i Antons rum medans han är och hämtar något att äta. Han kom till mig någon gång runt halv nio och när jag hade fixat klart min design och duschat och haft klädproblem trots att klockan är sovdags så cyklade vi hit och här spenderar jag natten.

Nu ska jag kolla lite bloggar. Vi hörs imorgon, godnatt med er!



Ny design!



Sådär. Nu är designen klar. Ganska stilren och enkel. Kommer förmodligen ändra headern framöver eftersom jag aldrig nöjer mig med den. Dock blir headern suddig, eller i oskärpa, ibland, vet inte vad det beror på men. Bilderna i menyn blev bättre än de förra och jag tycker att rubriken i mitten vart snyggt. Jag tycker det blev bra :)



Me black and white










Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/2.5
Foto: Syster
| Modell och Redigering: Jag





Lite random sådär


Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit en sväng på Rusta. Mamma drog med mig och Veronica i brist på något att göra och när hon efter det inte ville åka hem körde vi en sväng och kollade vart jag ska gå i höst. Annars har jag suttit och klurat på min header, blir inte riktigt som jag tänkt mig. Så jag vet inte hur jag ska göra och mitt tålamod börjar försvinna.

Väntar numera på att Anton ska komma hem och så får vi se när jag träffar honom. Förövrigt är resten av veckan (borsett från lördag) oplanerat och det känns väldigt bra. Bara för att jag har tråkigt så får ni lite fler bilder från idag i nästa inlägg.



Photoshoot







Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Foto & Redigering: Jag | Modell: Veronica

Här är några av bilderna jag tog på Veronica förut. Hon knäppe även ett par på mig som blev ganska bra för en gångs skull. Jag testade även att fota i både JPEG- och RAW-format. För ett tag sen laddade jag ner Camera RAW så att RAW-filerna går att öppna i Photoshop och så att man sedan kan redigera dem och öppna dem i Photoshop. Tänkte tipsa om det i ett annat inlägg lite mer detaljerat. Jag tycker i alla fall att man ser skillnaden. Anyway, bilderna på mig + resten av de på Veronica kommer när dom kommer :)



Soon


Nu ska jag när som helst ut och fota Veronica. Vi ska även försöka ta någora bilder på mig eftersom jag vill ha en ny design och behöver en bild på mig i headern för att min idé ska bli verklig, haha. Bilderna kommer förmodligen upp sen någon gång så håll utkik. Så länge får ni lite egofacelook-bilder tagna med min cam, höhö.







Lite om allt


Hej! Jag vet att jag aldrig bloggar längre, men det ska bli ändring på det när jag fixat en ny design. Har en idé i huvet så när jag får tid ska jag klura på det.

Var ju hos läkaren igår, och jag blir så irriterad på att läkare är kassa och inte förstår någonting. Jag kom dit och vi snackade om mina symtom och jag snackade mest om att jag har ont i magen och alltid är yr och svimfärdig. Tog en massa blodprov som visade sig vara helt normala, inte ens järnbrist har jag. I och för sig är väl det bra, att allt är som det ska, men vad är det då som är fel på mig liksom. Väntar dock på ett prov till om köldkötteln.
Sen frågade hon hela tiden "Du är inte orolig? Igen depression? Inga strul med pojkvänen?" Och jag svarade nej minst tusen gånger innan hon förstod. Liksom jag vet hur det känns att vara orolig, det här är något annat! Och så sa hon "Ja det är normalt att vara trött. Man är väldigt trött i vissa perioder." Och ja, jag vet att man är trött ibland. Men vadå? Är det normalt att ha ont i magen så man knappt kan stå upp och vara svimfärdig varje dag?! Vissa läkare alltså. Jag blir så arg. Så ja, om det nu fortsätter så ska vi tillbaka om några veckor.

På lördag blir det en väldigt händelsefull dag, jag ska följa med mamma + hennes kompis Helen och hennes dotter Sara till Malmamarknad. Sen på kvällen blir det bio med Emma, vi ska se Inception och den verkar grym! Sen sover vi någonstans och ser skräckisar hela natten. Awesome!

Nu ska jag vara social men min pojkvän och idag får vi se vad som händer. Jag vill fota men det blåser ju så mycket. Men vi hörs, och snart med ny design. Pusss



Här har man roligt...


SENASTE:
Personen du kramade? Anton.
Personen du kysste? Anton.
Personen du tänkte på? Min syster, snackade med henne nyss.
Personen som sov i din säng? Jag och Anton.
Personen du skrev med på msn? Anton.
Personen du var med? Anton.
Djuret du köpte? Djur? Jag köper inte djur.
Maten du åt? Mjök och flingor.
Gången du spydde? Hm, i höstas.

KOMPISAR:
En kompis du saknar: Kan inte kalla honom kompis så..
En kompis du älskar riktigt mycket: Emma and Jennie.

VÄNNER:
Din bästa kompis: Emma och Jennie.
En kompis du glidit ifrån: Kajsa :(
En kompis du kommit nära: Hmmm.

RANDOM:
Stänger du av mobilen när du sover? Nej aldrig.
Biter du på naglarna? Nejnej.
Har du kysst en polis? Nej.
Har du någonting att dölja? Nej.
Kan du baka bröd? Jag kan baka allt.
Vet du hur man frostar av en frys? ... Nej.

KÄRLEK:
Har du en kille/tjej just nu? Ja <3
Om ja, Älskar du han? Mest av allt :)
Hur länge har ni vart tsm? 1 ½ månad kan man väl säga.
Gillar du någon? Yes.
Har du haft många förhållanden? Ja, om man nu kan kalla dem det.
Vad har du på dig nu? Strumpisar och en mysig lång stickad tröja.

VEM:
Vem fick du senast sms av? Anton.
Vem tänker du på nu? Snarare vad jag ska svara på den här frågan.
Pratade du senast i telefon med? Mamma.
Vems hus var du senast i? Om inte mitt räknas, så Antons.
Vem önskar du var med dig nu? Just nu är det ganska skönt att vara ensam.
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Det var nog Max och Pontus :P

VAR:
Var går du i skola? Jag börjar på Ljud och Bildskolan
Var är din telefon? I min säng bakom mig.
Var är din mamma? Det vet jag inte.
Var sover du? I min säng.
Var handlar du mest? Gina, Cubus, HM.
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? Vero Moda.
Vart åkte du senast bil? Jag vet inte :O
Var i ditt rum är du? Framför datorn kanske?.. IQ!

HAR DU NÅGONSIN:
Sovit i en annan säng? Ja.
Hånglat på en bio? Ja.
Tyckt att din kusin är het? Nej.
Målat om ditt rum? Nej.
Dansat framför en spegel? Ja.
Stulit pengar från en kompis? Nej.
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? Nej.
Varit i slagsmål? Nej.
Smugit ur ditt hus? Nej.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja.
Hånglat med en främling? Nej.
Älskar eller saknar någon nu? Ja.




Hmm?


Tänkte bara säga att jag lever, men det är knappt. Jag har mått väldigt dåligt de senaste 3 veckorna och speciellt de senaste dagarna. Vet inte alls vad det är för fel, men jag har jämt ont i magen, minst tre gånger om dagen och mitt huvud snurrar minst lika ofta. Jag är skakis i omgångar, svimfärdig och somnar så fort jag lägger mig ner. Mamma tror det är bivärkningar på de tabletter jag äter eller så chansar hon på att jag är glutenallergiker, hon är i alla fall väldigt orolig, och det är jag med, så på måndag ringer hon och bokar tid på sjukhuset så vi får se vad det är med mig.

Men vi får se när vi hörs igen. Tills dess hoppas jag att jag mår bättre.





Målande älskling (inte hans kläder)



Självklart var jag tvungen att knäppa några bilder, hehe.




Nog för att jag har en tokig pojkvän men nej, det är inte alls som det ser ut.
Penseln är faktiskt ett antal centimeter framför tungan. Haha :)








Jag med en pensel i handen...


... Och alldels för mycker färg resultrerar färg överallt! Jag och Anton har hjälpt mamma och pappa att måla lekstugan i brist på något att göra. Anton tyckte däremot att det var kul medans jag efter fem minuter kladdade med färg överallt för att det var så tråkigt, haha. Mitt resultat blev slarvigt men Anton gjorde tydligen ett väldans bra jobb.

Efter det, då vi båda hade mer färg på kroppen än vad själva lekstugan hade, så blev jag islängd i poolen av både Anton och pappa, haha! Med kläderna på förstås. Sen hoppade Anton också i, det var kallt ska jag säga er. Även fast det var 24 grader.
Han drog hem runt 5 och sen dess har jag ätit och duschat, väntar på att han ska smsa nu eftersom han är någonstans och äter glass med sin familj sen får vi se vad vi hittar på ikväll. Vi hörs!



Cornflower







Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM





I'm tha best


Hello. Har ingen blogglust alls och jag har ont i magen och mår allmänt konstigt. Händelsefull kväll... I alla fall var jag i Bergshammar med älskling + en massa då jag gäde folket på fotboll. Fan vad bra jag var, typ tackla alla :) Hoppas att jag mår bättre imorgon, så hejdå.



Sisters









Ja sen blev det tråkigt att va seriös och nu undrar min syster vart felet sitter...





OH MY GOD


Kom hem för en timme sen kanske efter att ha varit i stan och träffat Marcus. Det var trevligt. Nu har jag ätit lite och snart ska jag träffa världens bästa pojkvän. Förresten har jag aldrig lust att sitta vid datorn längre, så vi får se när jag bloggar :)



Campics


Har precis fixat mitt hår och klätt på mig. Tänkte fixa bombnedslaget i mitt rum också och sen ska jag till Anton. Han har fixat Remember me! :D Om det nu är rätt film. Och bra kvalité. Anyway så är det en underbar film.
Här får ni gårdagens och dagens facelook, höhö.

 
Jag vill verkligen ha ljusare hår och slingor. Hm.





Inte så bloggsugen


Det blev en ganska trevlig kväll igår trots att jag fick en hemsk magvärk och konstig yrsel. Jag vann ju faktiskt pokern! Emma, Jennie och Anton badade även en stund och sen förlorade Emma (och Pontus kan man säga) på vattenpoker då jag avstog och var dealer.

När alla åkt hem runt halv ett så fixade Anton och jag lite makaroner. Min mage hade bara fått i sig nudlar under dagen och det är inte så bra att jag äter särskilt dåligt, speciellt inte nu. Så, ändring på det.
Vi somnade i alla fall runt.. 3 kanske? Ingen aning om vad klockan var. Vaknade 11 idag och har bara varit allmänt trötta och legat framför tv:n. Nyss följde jag honom hem och ska snart äta och sen duscha.



Genom allt


Har precis kommit hem tillsammans med världens bästa pojkvän efter ett utekväll i Bergshammar med hur många som helst. Dock satt jag mest bredvid och kollade på när hela högen spelade fotboll.

Nu ska vi nog leta efter någon film och sen sova. Imorgon blir det pokerkväll här med Anton, Emma, Jennie, Mårten, Simon, Max och Pontus och sen sover Anton här. Jag tycker det ska bli skitkul och jag ska äga alla med mitt proffsiga pokerface... Ironi.
Förresten har jag haft världens besöksrekord. Bara så alla vet liksom. Men, godnatt.



Kan ju inte bli bättre


Mamma och pappa var och handlade förut, sen kom de hem med en ny hårspray till mig. En likdan som jag tidigare haft fast med lila flaska och så skulle den tydligen vara bättre. När jag sprutade med den första gången kom jag inte alls på vad den luktade.

Det första som slog mig var typ aceton, men det stämde inte när jag tänkte efter. Så hela eftermiddagen har jag gått runt och sprayat och försökt komma på vad den luktar. Och nyss slog det mig, det luktar vodka. Och det lukat sjukt starkt. Mysigt. Nu går jag runt och luktar sprit.





MUSIC



  Paper Walls .................................... Five Becomes Four ......................... Shadows and Regrets
. .
The Takedown............................... Fighting ...................................Keeper
. .


Jag totlat älskar denna grupp och detta album! Har inte lagt upp alla låtarna men det här är några av de bästa.
Tröttnar aldrig på någon av dom. Underbara :)



Pics









Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Foto & Redigering: Jag | Modell: Veronica





Got me singin' like na na na na


Har precis kommit in efter att ha varit ute och fotat med Veronica. Det blev inte ens 200 bilder eftersom Veronica blev så sur och inte ville fota mer eftersom att "hon såg likadan ut på alla bilder" och "hade blommor i rumpan" och "inte visste hur hon skulle stå", ja ni fattar. Men några bra blev det i alla fall.

Det var i alla fall väldigt fint på stället, blåklint överallt. Nu ska jag redigera bilderna sen får ni se dem :)

 





Fototime!


Godmorgon! Jag håller på och gör mig iordning och sen drar jag och syster ut och fotar någonstans :) Behöver lite nya bilder att visa er känner jag.

Annars idag ska jag inte göra så mycket idag, träffa Anton sen när han kommer hem. Och städa iordning på mitt rum. Måste få något i magen nu också, så hejs!



Syskonkärlek genom allt


Efter att ha kollat in min systers blogg och sett detta inlägg, så känner jag att även jag måste säga som det är när det gäller denna syskonkärlek.

Veronica, både du och jag vet att jag känner dig bäst. Det som stör mig mest nu för tiden är att jag alltid får höra "Du vet ingenting om mig längre. Du känner inte mig" när både du och jag vet att det bara är tomma ord. Allt som händer i ditt liv just nu vet jag allt om trots att du inte ens berättat mycket för mig. Jag ger dig den korta verisionen rakt på och du vet att jag ser igenom dig. Jag läser dig som en öppen bok. För du är precis som jag. Jag vet hur du känner dig när det gäller saker och ting (även om inte alla killar springer efter mig på samma sätt som de gör efter dig), och jag förstår i alla fall helheten. Jag skapar mig en bild av det du berättat och ger dig mina råd i hur och vad jag tycker du ska göra. Jag vill bara väl, även om det kanske inte verkar så.

Jag känner ingen människa som har en sån empati som du har, och du ska veta att det är en väldigt bra egenskap. Att jag med några ord från mitt hvud kan få dig att gråta gör mig lika ledsen som du blir. Känn inte att du inte funnits till tillräckligt, för det har du. Jag har bara inte kunnat prata om saker och ting med dig. Med någon egentligen. Det är bara svårt att ha att göra med och det blir värre när jag pratar om det. Du vet att jag vänder mig till dig när jag behöver dig.

Jag älskar dig, oavsett hur dryg och tuff du är bland dina vänner mot mig och även hur mycket du "lånar" mina kläder och sedan slänger in dem i mitt rum. Jag vet att jag inte är världens gulligaste syster och jag har mina humörsvängningar, men du är personen som levt med mig längst och jag vill bara tacka dig för att du alltis stått på min sida. Oavsett hur fel jag gör. Jag älskar dig syster.



 





I wonder if i ever crossed your mind?


 


Hello. Sitter här och typ svettas ihjäl.
Mådde så illa att jag trodde att jag skulle spy förut. Nu mår jag bättre men ja, jag svettas som sagt. Är väldigt uttråkad och har ingenting alls att göra. Inte sugen på att göra något heller.

En bra sak är att jag får pengar snart i alla fall, och jag vill köpa en reflexskärm. Och ett par användbara shorts. Sen ska jag nog börja spara pengar. Dessutom börjar jag jobba på måndag, nej det låter konstigt att säga så. Men i alla fall, jag ska måla huset eller något sånt för att hjälpa till och samla ihop lite pengar. Woho.

Nu ska jag nog kolla lite på tv. Vi hörs!

 




Hallonläsk


Sitter här och dricker någon hallonläsk, ganska god faktiskt. Kom hem för en timme sen kanske från Anton. Vi gjorde i stort sätt ingenting men jag mådde verkligen inte bra heller. Hade konstigt ont i magen och allmänt trött och sliten och sådär. Magvärken försvann en halvtimme sen i alla fall. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på film kanske och sen sova tidigt.

Imorgon ska jag träffa Anton när han kommer hem från stugan och på lördag blir det förmodligen poker med en massa vänner här, awesome! Nu ska jag kolla igenom bilderna från igår och så hörs vi väl sen.


 Såhär söt var jag igår. Vad kul man kan ha.





Detta fält måste fyllas i


Godmorgon. Just nu har vi ingenting att göra och jag antar att resten av dagen ser ut precis såhär.



I'm killing lonliness with you :)


Sitter just nu hos Anton och har precis kommit hit. Vi var ju ute i hans stuga en stund förut, jag badade faktiskt. Dock med alla kläder på eftersom jag först bara skulle känna på vattnet men efter ett tag så slängde Anton i mig ändå och puttade och plaskade och stänkte vatten över hela mig, haha.

Jag tog några bidler men eftersom vi är hos honom nu får ni se dom någon annan gång :)



Onsdag?


Jag glömmer väldigt ofta bort och blandar ihop vilken dag det är när det är sommarlov. Men, idag är det onsdag. Gårkvällne blev som tidigare inlägg lyckad och när Anton och jag kom hem hit kollade vi på Dear John. Eller jag gjorde, han sov. Sen satt jag där och grät för mig själv och när filmen var slut försökte jag få en liten bit av sängen i alla fall.

Vi vaknade vi halv 11 och har kollat på tv och ätit frukost. Sen ska vi cykla hem till honom och sen åker vi ut till hans stuga och kommer hem ikväll i guess. Hörs förmodligen då med lite bilder antagligen eftersom kameran hänger med.





Butterfly fly away



Det blev några flyg-bilder, och jag tycker de blev ganska häftiga trots att allt rör sig.




Fjärilen satte sig på Antons fingrar och rörde sig inte på hur länge som helst.




Äh, bilderna blev faktiskt inte särskilt bra. Hade blivit bättre om fjärilen kunde lära sig sitta still, och om kanske fönstret den satt på inte hade varit så smutsigt. Hade blivit ännu bättre om den satt på en blomma. Hm.





Mygg och motion


Har precis kommit hem med älskling efter att ha varit ute i Svalsta med han, Jennie och Pontus. Först cyklade jag och Anton till Willys och köpte det vi skulle och sen träffade vi Jennie och trampade vidare till Svalsta.

Nu ska vi se på film, men först ska ni få ett inlägg med lite bilder jag fotade förut. Godnatt!



Pizza :)


Hello! Sitter här och ska snart iväg till Willys med Anton och handla choklad, ibland får jag sånt jävla chokladsug så det är inte sant. I alla fall, idag har vi inte gjort mycket allt. Vi bakade piza förut i alla fall och den var mums :

Hörs ikväll!





Rubrik


Godmorgon! Anton har varit vaken sen 10 och en timme senare drog han upp mig ur sängen, så då åt vi frukost och sen hamnade vi här.

Igår ikväll ringde Veronica och frågade om vi kunde hämta henne och sen skjutsa henne till Elin, och eftersom jag är en sån underbar syster så gjorde vi det. Sen åkte jag och anton till bron och sen träffade vi Veronica och dom igen innan vi åkte hem runt tio. Då satte vi oss och bara pratade typ... sen gick vi hem och sov.



My life would suck without you


Kom hem för en timme sen och åt, har även bytt om och satt upp håret och när Anton svarar så trampar jag iväg till honom igen och sover där inatt. Nu ska jag ut och andas eftersom det inte går att göra det i mitt rum, sen får vi se vad kvällen bjuder på :D





Escape the fate


Sitter hos Anton och har precis kommit hit. Vi gjorde itne alls mycket hos mig, låg och myste i min hängmatta tills vi hamnade i gräset x antal gånger på grund av att Anton inte vet hur man ligger still. Nu duschar han i alla fall och sen ska vi baka :)

Förresten har jag faktiskt fått lite färg, och faktiskt brun och inte röd. Jag ärbrun för att vara jag, sen när jag jämför mig med min syster, mamma, Anton eller ja, vem som helst i stort sätt, så är jag lika blek like always.


 Gammal och söt bild :)





Godmorgon!


Sitter här och kollar runt lite medans Anton kollar på tv. Det är äckligt varmt i mitt rum och jag är väldigt trött. Vi somnade kanske runt halv 3 inatt och vaknade 10, jag halsov till 11 medans älskling kollade på tv och sen gjorde jag frukost till oss. Dagen är ett frågetecken, men vi har varit tillsammans i en månad idag (:





VM!!!!!!!


Sitter här med magont och lagom trötta ögon efter en grym kväll. Mamma och pappa skjutsade in mig och Anton till Rhodos där vi först satt och åt oss mätta och sen knallade vidare till hamnen där älskling yttligare bjöd på glass till efterätt. Sen gick vi längs prien och sen tillbaka och det resultrerade blåsor på mina stackars fötter.

Hans pappa hämtade oss i hamnen runt 8 och vi åkte hem till honom och bänkade oss framför tv:n och VM finalen, jag är helt ointresserad av fotboll så jag satt mest och smsa med Jennie som är lika ointresserad som jag. Men, Spanien vann i alla fall och det är ju bra. Nu är vi hemma hos mig och ska se på film och sen sova, så godnatt med er!



Sooool


Hello! Vaknade runt 10 imorgon och sen dess har jag bara solat och badat. Simon och Pontus kom förbi en stund men sen tjatade jag iväg dom eftersom jag skulle göra mig iordning. Snart någon gång kommer Anton och sen vid halv sex åker vi in till stan :)



Kreativ och ensam


Godkväll. Sitter här och i stort sätt bara väntar på att klockan ska bli halv 12 så jag kan cykla någon gång. Det är äckligt varmt i mitt rum och jag är ganska trött. Kollade nyss runt på lite bloggar och klickade in på någon som hade ritat en väldigt fin bild, det fick mig att känna mig väldigt kreativ så jag har lust att skissa ihop någonting. Jag känner mig även väldigt ensam och jag saknar min pojkvän.


 Detta hittade jag skrivet i ett av mina block för några dagar sen. Jag älskar dig Anton <3





Freedom Writers



Har legat och kollat på film med mamma. Det blev Freedom Writers eftersom Veronica tipsade om den och jag tycker den var riktigt bra. Man blev väldigt tagen av den, men filmen hade ett väldigt bra budskap och jag gillade den verkligen. Handlar om ett gäng ungdomar i samma klass med olika ras och tuff attityd som sedan förändrar sin syn på varandra tack vare deras nya lärare. De får även en varsin dagbok där de skriver vad de vill då alla valt att skriva något om de själva som förklarar hur de haft det tidigare som också är en förklaring till deras attityd och sätt att se på världen. Allt de behövde för att förändras var hopp och de fick de. Värd att se och ett tips till er som inte sett den.

Om ungefär 2 timmar cyklar jag och "hämtar" Veronica i Bergshammar, nja jag ska väl mer möta henne men kom med förslaget att jag cyklar dit hon är och sen cyklar vi tillbaka hela vägen tillsammans, jag känner att jag behöver lite motion. Har cyklat sammanlagt 16 km idag med de vänderna. Good work.

Imorgon ska jag faktiskt upp tidigt, ut och gå med mamma och sen sola hur mycket som helst. Vid tre kommer Anton förmodligen hem och sen gör jag mig iordning och sådär och sen ska min söta pojkvän bjuda ut mig på middag hihi. Efter det tillbringar jag kvällen i hans famn medans VM finalen rullar på tv skärmen, något man bara måste se enligt alla? :)



Trevlig eftermiddag


Hej! Jag har precis fått i mig lite mat och kommit hem efter världen klibbigaste och varmaste cykeltur ever!
Jag kom i alla fall hem till Emma runt halv två kanske och vi satt och gjorde ingenting i en timme tills vi bestämde oss för att åka till hamnen och äta glass då även Jennie hängde med. Vi satt där ett tag och bara pratade innan vi gick en sväng och sen åkte till Maxi för Jennie skulle köpa choklad.
Sen åkte jag och Emma hem i spöregnet då mina kläder blev blöta och sen trampade jag hem.

Ikväll hade jag tänkt att träffa Pontus och Emma, men eftersom mamma ville att jag skulle vara hemma ikväll med tanke på att jag aldrig är det längre. Så ikväll blir det istället mamma-dotter kväll med film och chips som vi nu ska åka och köpa. Hejs!





Goodbye


 


Godmorgon! Ändrade planer för dagen,
undra varför det alltid blir så när jag och Emma bestämt något.... Haha, jag vaknade 9 av mitt alarm i alla fall och såg att jag fått sms av Emma där hon skrev att det skulle regnat idag. Jag svarade med att det är kasst väder och frågade om vi skulle skita i det men fick inget svar. Sen hörde jag fågelkvitter så jag var tvungen att gå upp och kolla ut genom fönstret och då var det ganska fint. Så jag smsade igen och frågade hur vi skulle göra men inget svar. Efter x antal sms och noll svar somnade jag om.
När jag sen vaknar 12 hade jag fått 57 sms av Emma, haha! Snart ska jag i alla fall trampa iväg till henne men det blir ingen fotografering.

Nu ska jag fixa håret lite snabbt och så hörs vi när vi hörs.



Omg... godnatt!


Klockan är snart halv två och jag känner att jag verkligen behöver sova nu. Ska upp redan nio imorgon och göra mig iordning eftersom jag, Emma och förmodligen Jennie åker ut på vägarna redan runt 11. Vi har planerat att åka vilse också så vi har tid med allt. Jag tycker det ska bli kul eftersom jag är riktigt fotosugen.

Men ja, nu ska jag sova. Och jag har kommit på varför jag hatar att sova ensam och det beror på att jag alltid tänker så mycket när jag ligger där helt ensam. Så nu hoppas vi på att jag somnar direkt. Godnatt!



Svar på tal



Fick en kommentar angående mina länkar uppe i headern. Jag ska försöka förklara hur man gör för att få det men det är väldigt klurigt men försök att följa mina instruktioner här nedan.



1. Börja med att göra de bilderna du vill använda dig av, i photoshop eller i något annat bildprogram. Du måste ha två bilder, en som visas först och sen en bild som visas när du håller musen över den första bilden.


2. Ladda sedan upp bilderna på bloggen och spara adressen till båda bilderna i något dokument.

3. Kopiera koden nedan och klistra in i din kodmall precis under </head> som bilden nedan visar.

<script LANGUAGE="JavaScript"><br /> <!–<br /> // This is the implementation of SimpleSwap<br /> // by Jehiah Czebotar<br /> // Version 1.1 – June 10, 2005<br /> // Distributed under Creative Commons<br /> //<br /> // Include this script on your page<br /> // then make image rollovers simple like:<br /> // <img src="/images/ss_img.gif" oversrc="/images/ss_img_over.gif"><br /> //<br /> // http://jehiah.com/archive/simple-swap<br /> //</p> <p>function SimpleSwap(el,which){<br /> el.src=el.getAttribute(which || "origsrc");<br /> }</p> <p>function SimpleSwapSetup(){<br /> var x = document.getElementsByTagName("img");<br /> for (var i=0;i<x.length;i++){<br /> var oversrc = x[i].getAttribute("oversrc");<br /> if (!oversrc) continue;</p> <p>// preload image<br /> // comment the next two lines to disable image pre-loading<br /> x[i].oversrc_img = new Image();<br /> x[i].oversrc_img.src=oversrc;<br /> // set event handlers<br /> x[i].onmouseover = new Function("SimpleSwap(this,’oversrc’);");<br /> x[i].onmouseout = new Function("SimpleSwap(this);");<br /> // save original src<br /> x[i].setAttribute("origsrc",x[i].src);<br /> }<br /> }</p>

4.
Nu ska du lägga in koden till bilderna i din stilmall.
Leta upp kodavsnittet i din kodmall som heter <div id="header"> och klista in följande kod under.

<a href="länkadressen"><img src="adressen till bild 1" oversrc="adressen till bild 2" border="0"></a>


5. Sen får du spara och sedan kolla vart bildlänkarna hamnade. Om de sitter för högt upp får du lägga till <br /> över <a href="länkadressen"><img src="adressen till bild 1" oversrc="adressen till bild 2" border="0"></a> (bilden ovan). Och sen får man sitta och liksom leta sig fram om det inte blir helt rätt.

Hoppas jag förklarade bra nog. Fråga annars och rätta mig om jag har fel! :)




Disney Chanel


Har legat och kollat på massa program på Disney Chanel med min underbara pojkvän hela kvällen och nu har vi precis kommit hem till honom eftersom jag tröttnat på min familj. Är på konstigt humör också, hmm.
Nu ska jag va social, vi hörs!



Är man bra så är man


 


Tror att ni förstår att jag lyckades instrallera min webbcamera trots allt.
Egentligen var man tvungen att ha skivan till men eftersom jag inte hittade den fick jag vara lite smart och fixa det på annat vis. Hur som helst, I did it!
Snart kommer Anton tror jag, så vi hörs när vi hörs.



Bokeh


Har hittat min webbcamera som jag nu försöker instrallera, fattar dock ingenting. Jag och tekniska prylar samarbetar inge vidare så jag kan ju inte annat än att hålla tummarna just nu, haha.

Jag har suttit och redigerat lite bokeh bilder som jag tog för några dagar sedan och här nere är några av dem. Snart ska jag träffa Anton efter att han har duschat och så hoppas jag på att han kan komma hit eftersom mina vader gör ont.







Beautiful black and white




 


Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Foto & Redigering: Jag | Modell: Syster Veronica


Dessa bilder plus en hel del mer togs på Veronica för några dagar sedan eftersom hon skulle göra en ny design. Dock blev det inte många bra och det var dåligt ljus ute och bilderna blev väldigt mörka. Men hon är söt ändå! Har lust att fota henne någon gång då det är bättre väder och vill försöka få lite bokeh i bakrunden, jag älskar det.




Home sweet home


Precis kommit innanför dörren efter en sovande biltur från Trosa. Vi fikade hos farfar och farmor och efter någon timme åkte vi förbi Thomas och Lotta och sa hej innan vi sen åkte hem.

Det har hänt en väldigt skum sak med mina vader. Jag vaknade inatt någon gång av sendrag i både vaderna, och ni vet när man vaknar mitt i natten så fattar man ingenting? Det gjorde i alla fall så sjukt ont, och i morse när jag vaknade hade jag jätte ont i vaderna och nu gör det ont när jag går och rör dem. Helskumt.

Snart ska jag äta och sen ska jag träffa Anton.





My heart


Nu har jag fått i mig lite nudlar och pappa har precis kommit innanför dörren. Antar att vi åker vilken sekund som helst. Förresten lyckades jag få in låtarna i iPoden så nu blir det musik hela bilresan, härligt. Får se när vi kommer hem.

Tänkte visa er halsbandet jag fick av Anton i tisdags tror jag. Egentligen tycker jag inte om guld, men det här halsbandet var verkligen gulligt och jag tycker det är superfint. Tack igen älskling.


 





Kvack kvack



 
 
Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Foto & Redigering: Jag





Godmorgon!


Klockan är runt halv 12 och jag har snart gjort mig iordning. Idag är jag väldigt trött och har inte alls lust att sitta och åka bil till Trosa fram och tillbaka. Men jag försöker lägga in lite ny musik på iPoden men det verkar inte funka.

Nu ska jag i alla fall fixa mitt hår och sen äta något. Ni får ha det så bra :)



Sommarlovet än så länge


Mitt sommarlov än så länge har varit helt awesome. Tillbringat nästan all tid tillsammans med Anton och det blir första natten på en vecka jag sover ensam och det känns väldigt konstigt. Jag har gjort hur mycket som helst och samtidigt som att det känns som att dagarna går i snigelfart så har det ju faktiskt redan gått en hel månad på lovet. Jag har hunnit med hur mycket som helst och gjort en massa saker jag aldrig gjort förut, tusen av dom med Anton.

Nu tänkte jag faktiskt sova. Ska vara klar runt 12 imorgon eftersom vi åker till farmor och firar henne eftersom hon fyllt. Vet dock inte hur länge vi stannar men det blir förmodligen några timmar, efter det kanske jag träffar Anton och på lördag blir det en sväng ut någonstans med Emma, fika och kameror vilket ska bli helnice!

 





Honey honey





Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Foto & Redigering: Jag | Modell: Anton





Sådär, hej!


Efter en väldigt massa fix så har jag äntligen ny blogg! Tagit några dagar att få iordning på allt men nu börjar det faktiskt likna något.
Dock blir det konstigt när man klickar på de klickbara bildlänkarna uppe i headern eftersom jag inte skrivit några inlägg i de kategorierna än, men det kommer.

I alla fall så tycker jag det blev bra. Menyn ska jag dock finslipa lite på, byta bilder och så men det orkar jag inte nu.



Beställa bloggdesign


Vill du ha en lite mer personlig design än de stilmallar som det finns att välja mellan? Jag gör bloggdesigner till blogg.se/webbblogg.se med pris runt 100kr. Priset kan höjas beroende på hur avancerad design du vill ha/hur lång tid det tar för mig att göra den.

Om du vill beställa en bloggdesign av mig mailar du mig på [email protected] och svara på nedanstående:

BESKRIV FÄRGTEMAT
Kom gärna med förslag på färgkoder så jag vet ungefär hur du tänkt dig. Annars nämn bara en färg och om bloggen ska vara mörk/ljus så jag har något att gå på.

Bakgrund, inlägg/menybakgrund, textfärg, länkfärger, rubrikfärger osv.

HUR DU VILL ATT HEADERN SKA SE UT
Om du tänkt dig något speciellt så försök beskriva det så gott du kan. Bifoga gärna bilder och berätta för mig vart du vill ha dem. Nämn typsnitt om du vet vilket du vill ha.

Färger, mönster, bildspel, mouseoverikoner, övriga länkar (bloglovin', startsida, info mm)

HUR DU VILL ATT INLÄGGEN SKA SE UT
Typsnitt, rubriker, bakgrundsfärg i rubrikerna, vart datum/kommentar/kategorier ska vara.

HUR DU VILL ATT MENYN SKA SE UT
Höger/vänster, bred/smal, uppdelad, skuggor runt, runda kanter, typsnitt, uppdelade kategorier/akriv, profilbild, mouseoverikoner, övriga länkar (bloglovin', startsida, info mm) bilder, personlig text.

HUR DU VILL ATT KOMMENTARER/KOMMENTARSFÄLTET SKA SE UT
Bakgrund, färg, speciellt typsnitt, vart url/datum ska vara, "innan du kommenterar"-text, bild i kommentarsfätet.

Redan nu så tänkte jag bara nämna att bildspelsheader/bilder, många mouseoverikoner, extramenyer (dropdown), uppdelade kategorier/länkar ger extra kostnad på grund av att det tar tid att få allting fungera.


När du mailat mig och vi kommit överens om pris och struktur så börjar jag med din design, när jag är klar och visar dig designen och du är nöjd så överför du pengarna till mitt konto, ger mig sedan dina inloggningsuppgifter (byt lösenord om du inte vill ge ut det) och så lägger jag in designen.

Om du har några andra frågor så är det bara att maila.

BETALNING
Betalningen tar vi via mail. Men för att sammanfatta det så skicas pengarna hem till mig och när och vart tar vi när det börjar närma sig.



Kontakta mig?


Har du frågor eller undrar något speciellt?
Då kan du alltid kommentera inläggen här på bloggen, ställa din fråga direkt i frågeformuläret här nedan eller här, och så kan du också maila mig på: [email protected].

Jag svarar på alla frågor med ett så bra svar jag kan, och designfrågor är tillåtna. Dock gör jag inte designer till folk jag inte känner, och jag får se om det blir ändring på det :)

Ditt namn:

Din emailadress:

Ämne:

Meddelande:





Kamerautrustning




KAMERA
- Canon EOS 1000D
Jag har fotat med denna kamera sedan 2009 och jag tycker den är bra och lättlärd och den är även lätt att hantera.



OBJEKTIV
- SIGMA 18-50mm f/3.5-5.6 DC
Det här är mitt "standardobjektiv" och det är även till detta objektiv jag har alla mina filter. Detta objektiv har en vidvinkel vilket jag inte tycker om att fota med, och bländaren är inget att hurra för då jag helst använder objektiv med så stor bländare som möjligt.

Så det här objektivet använder jag väldigt sällan, och när jag väl gör det är det oftast med något av mina filter. Jag tycker det här objektivet är bra trots att jag inte har så stor användning för det.

- Canon EF 50mm f/2.5 Compact Macro
Detta objektiv har alltså en brännvidd på 50mm vilket gör objektivet till ett bra objektiv att fota porträtt med och dess största bländare är 2.5 och ger en bra ljusmöjlighet enligt mig.

Jag använder det här objektivet mest på grund av att för det mesta tar porträtt foton eller macro bilder och då ger det här objektivet bäst resultat.

- Canon EF 55-200 f/4.5-5.6 II USM
Det här objektivet är ett telezoom objektiv och det är väldigt bra till både porträtt och övriga bilder. Sedan har man förstås väldigt stor användning för zoomobjektiv när man fotar sport, djur och till exempel konserter och sådant man inte får fram på bild med ett vanligt standardobjektiv.

Det är inte särskilt ofta jag använder det här objektivet, men när jag väl gör det så ger det bra resultat och jag tycker det är bra att ha ett zoomobjektiv eftersom det alltid finns lägen då man behöver fota något på längre avstånd som inte något annat objektiv lyckas lika bra med.

- Canon EF 50mm f/1.4 USM
Det här är min nyaste och bästa objektiv. Fördelen är den stora bländaren som ger ett otroligt snygg resultat. Dock är skärpan lite dålig och det är svårt att sätta rätt fokus och skärpa med så stor bländare.

Det är det här objektivet som jag använder i princip hela tiden. Både landskapsbilder och natur/porträttbilder, och jag tycker bilderna där man behöver lägre bländare också blir bra. MVG+ på det här underbara objektivet.

TILLBEHÖR
Jag har även en del tillbehör till min kamera.



- Skylight filter 58mm Haida
Skylightfiltret tar bort blåstick, ger bättre återgivning av hudtoner och skyddar objektiv från repor.

- Close-up filter 58mm Haida
Close-up filtret minskar kamerans närgräns. Närbildslinsen gör att man kan gå närmre objektivet med skärpa.

- CPL filter 58mm Haida
CPL betyder Cirkulärt polarisationsfilter och det minskar oönskad reflektion från exempelvis vatten och glas. Färger får ökad mättnad och ser klarare ut och filtret förbättrar kontrasten mellan en blå himmel och vita moln.

- Soft Focus filter 58mm Haida
Soft focus filter gör att skarpa och hårda drag försvinner, huden ser len och fin ut med ett romantisk skimmer och därför passar det här filtret utmärkt till porträtt-fotografering.

- Hoya HMC Yellow (K2) 58mm
Det här är ett gult filter som används till svartvita bilder.

- Fjärrutlösare JCC
Fick denna 2011 och jag är mycket nöjd med den. Det är svårt att hitta fjärrutlösare som passar till just Canon EOS 100D så jag rekomenderar denna.



- Reflexskärm Guld 50 cm (Guld/Transparent)
- Reflexskärm 5 i 1 110cm (Silver, Vit, Guld, Transparent och Svart)



- GOLLA kameraväska
Inte världens snyggaste men får plats med kamerahus och objektiv + två objektiv för sig.

Och också:
- HAMA Stativ
- Motljusskydd




Självpresentation


Borde väl börja med att säga att jag heter då Alexandra Eriksson och är 17 år. Lite allmänt fakta är väl att jag fyller 24 Mars, och bor utanför Nyköping med mamma, pappa och syster. Jag är 162 cm kort och skulle göra nästan vad som helst för att bli längre, utseendemässigt har jag blågröna ögon och jag är brunett.

Hm, hur ska man beskriva sin personlighet? Jag är nog ganska snäll av mig med ett väldigt varierande humör. Lätt irriterad och envis men väldigt öppen med en ibland alldeles för stor mun. Jag har oftast ett leende på läpparna men kan väl också beskriva mig själv som ganska känslig och jag är även väldigt flummig och oseriös av mig, och oförklarliga skrattattacker drabbar mig ofta, haha. Klantig är också ett ord som skulle passa in på mig, snubblar på både ord och mina egna ben ;)

Vad gör jag om dagarna? Jag går andra året på gymnasiet. Medialinjen på Ljud & Bildskolan där jag läser Fotografisk Bild som inriktning. Jag har även ett växande intresse för webbdesign och grafisk formgivning.

När jag inte går i skolan då?Kan ju säga att jag älskar att fota! Allt från människor till djur. Kass fantasi vilket dock gör att mina bilder oftast går i samma mönster. Jag pluggar även och så umgås med vänner och pojkvän så ofta jag kan! Lyssnar på musik gör jag väldigt ofta, och min musikstil varierar, jag är nog lite av en allätare. Jag tycker även om att sjunga och det gör jag också väldigt ofta. Annars händer det nog inte så mycket i mitt liv.

Jag bloggar för att jag tycker det är kul helt enkelt. Att skriva av mig, dela med mig av mina åsikter och min vardag och visa upp mina bilder. Jag har alltid tyckt om att skriva och forma mina tankar till ord, och vad är då inte mer perfekt än en blogg?

VILL DU KONTAKTA MIG?
Klicka då här för mer information, eller ställ en fråga här.





A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life