Nu duschen!


Jag har suttit och hållt på med en ny header hela kvällen, nu börjar det likna något och vi får se när den nya bloggdesignen blir klar. Kanske i helgen. På lördag ska jag förmodligen fota med Emma om det blir fint väder och på kvällen blir det bio med Anton, vi ska se Ty Story 3 så det kan ju inte bli bättre :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka hitta något att ha på mig imorgon och sen blir det tv:n :)



Kursplan efter kursplan




Skoldagen har bestått av att ha gått igenom kursplan efter kursplan.
Började med svenskan, sen engelskan, matten och sist idrotten. Fast jag ska inte klaga, hellre sitter jag och lyssnar på vad vi ska hålla på med än att håller på med det. Idrott i två timmar och det kändes som att tiden aldrig tog slut, det var lite jobbigt faktiskt och mot slutet fick jag hemskt ont i magen. Bussresan hem gjorde det inte särskilt bättre och när jag kom hem trodde jag seriöst att jag skulle svimma. Det blev bättre med lite mat, nu är jag bara grymt trött med lite hvudvärk.

Och ingen dator fick vi heller, däremot en läxa att läsa några sidor i en bok vi fick. Datorn kommer förhoppningsvis imorgon! :) Ikväll har jag ingenting alls att göra.... Nästan så att jag hellre hade velat haft läxor att göra...



Godmorgon...


Eller nej, det är ingen god morgon idag. Jag är äckligt trött och har sjukt ont i magen, typ känts som om jag ska spy så jag har seriöst tvingat ner 1½ macka. Jag hålla hålla tummarna för att jag mår bättre sen.
Tisdag idag, och vi har en massa lektioner på schemat, fast det blir ju mest prat. Datorn får vi idag också och så har vi idrott. Jag har ingen lust med något alls om jag ska vara ärlig. Men, ja. Vi hörs när jag kommer hem.



Fujidirekt


Vet ni vad jag har gjort i ca 1,5 timme nu? Suttit och letat bilder jag kan skicka efter och beställa. Jag städe iordning i mitt rum igår och hittade en värdecheck på 100 kr som jag tydligen fått någon gång från fujidirekt.se. Jag har laddat upp 93 bilder och nu hittar jag seriöst inga mer. Har bläddrat igenom alla mina bildmappar 3 gånger nu så nu får det räcka.

Nu ska jag glo på tv, hejs!



I wanna boom bang bang with your body



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO:
 VERONICA | MODELL & REDIGERING: JAG





MPNY10


Hello! Har varit hemma ett tag men försökt att fixa en massa på datorn, men inget funkade så jag gav upp.
Träffade Simon på bussen imorse, det var trevligt :) Har inte träffat honom på.. Äsch, väldigt länge i alla fall. Skolan idag har varit väldigt slapp, vi har typ snackat massa och skrivit brev till oss själva. vi slutade redan halv ett så eftersom jag är en så bra vän så gick jag med Emma till bussen i världens spöregn och väntade med henne. Sen kom mamma och hämtade mig och vi drog ner till stan där jag köpte en kalender och kollade på väska, men den jag skulle köpa var typ trasig. Dragkedjan gick inte att dra i så jag tyckte inte det var värt det. Men jag köpte en halsduk på Cubus för 99:- istället.

Sen bar det av till tandläkaren och efter det hämtade vi pappa och åkte och handlade och sen äntligen hem. Vi kollade även på en datorväska på Elgiganten, jag hittade en jag ville ha för 400:-, men papa verkade inte så övertygad. Menmen. Pappa var i alla fall lite gullig och har köpt pennor och en massa sånt :) 





Godmorgon höst?


Det är svinkallt om morgonen, antar att det börjar bli höst. Det värsta med höst och vinter är att det blir så jävla kallt, jag hatar det.
I alla fall, jag hinner med ett litet snabbinlägg innan jag går till bussen. Morgonen har gått snabbt idag, och nu är jag ensam hemma eftersom mamma skjutsade iväg papap till jobbet och Veroniac gick till bussen för en halvtimme sen, lite ensamt faktiskt.
Vi hörs sen när jag kommer hem och så länge får ni facelook och dresscodebild :)


               Vitt basline Gina Tricot / Vit tishirt Cubus / Jeans Gina Tricot / Halsband & Armband från Anton



Gondatt... igen


Det blir ett litet snabbis inlägg nu för jag känner för det. Jag och Veronica fixade fruktsallad förut, hon åt upp alla plommon och jag all ananas sen lät vi resten va haha. Nu svider det och känns konstigt på min tunga, eller i hela munnen i stort sätt.

Imorgon börjar jag 9, och det är även det tidigaste jag börjar den här veckan. Det gillas. Efter skolan blir det tandläkaren och sen springer mamma och jag ner på stan en sväng eftersom jag behöver kalender plus att jag ska låna pengar till en väska som jag (eller Veronica egentligen) hittade på H&M. Men, vi hörs imorgon efter det :)



Can we bring yesterday back around?


Hello people. Just nu mår jag inge vidare alls, mycket i huvudet antar jag.. Det händer ofta nu för tiden, don't like it. Trött är jag också men innan jag lägger mig ska jag hoppa in i duschen och sen ta och kolla lite på tv.
På tal om ingenting så låter min dator som att det regnar. Jag antar att jag vänjer mig. Men, godnatt.





Right were you want me to be



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
 JAG | MODELL: VERONICA





Ny dator!


Ajuste, min gulliga pappa fixade datorn medans jag var i stan. Nu är även alla Adobeprogram instrallerade och han har suttit och fixat med alla prgram hela dagen :) I'm happy! Dessutom är den här datorn bättre än laptopen jag hade förut, den seriöst hängde sig hela tiden och gick knappt att starta vissa gånger. Så enligt pappa ska den här funka :)

Dessutom känns det bra att jag både har en stationär och en bärbar, och två nya datorer på en vecka är inte dåligt ;)





Home


Hellu, har varit hemma ett bra tag och även hunnit äta. Kom hem från stan med en vit tishirt, en bh och en foundation. Hittade varken jeans eller tröjan jag letade efter, så det gjorde mig lite irriterad de första timmarna. Dock fick jag ingen kalender inhandlad eftersom Boika var stängt, så jag ska dit imorgon efter tandläkaren.





Byebye


Tänkte bara säga att jag går till bussen om 5, för er som undrar. Kommer förmodligen hem om ett par timmar med en tom plånbok förhoppningsvis. Resten av kvällen blir nog ganska lugn och jag ska duscha och så ska jag nog snacka lite med pappa och hoppas på att vi kan fixa in datorn till mitt rum. Om han nu inte är så gullig att han gör det medans jag är borta. Skulle kanske ha träffat Anton men min älskling är sjuk, så om han läser det här så skickar jag massa krya-på-dig-pussar :)

Men vi hörs när jag kommer hem med lite bilder.



Handsome girl!


 
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
FOTO & REDIGERING:
 JAG | MODELL: VERONICA





I break the rules so I don't care


Nu har jag gjort mig klar och även kollat lite på Scrubs. Har inte så mycket att göra alls nu så jag hoppas att tiden går snabbt så jag kan gå till bussen sen. Jag mår faktiskt inge bra idag, har en obehaglig känsla i magen eller något. Känns i alla fall inge bra.

Förresten får jag två nya datorer i veckan. Yes, den laptopen jag sitter vid nu och haft i.. Vad blir det? Två år? De är bara en hyrdator och ska lämnas in i veckan. Så pappa har fixat så att jag får en stationär dator. Och ja den andra är ju den vi får från skolan på tisdag. Dessutom kommer nog min mobil i veckan, eller nästa. Happyface :)





Underbara fruktsallad



Gårkvällen gick alldeles för långsamt,
men jag kollade på Dansfeber och sen på Bröllopsfotografen som gick på 4an. Fast jag somnade när det var kanske en kvart kvar. Till det åt jag även världens godaste fruktsallad som jag och mamma fixade. Nektariner, plommon, vindruvor, bananer, päron, ananas och apelsiner. Bara kiwi som fattades. Dessutom har jag kommit på att fruktsallad är grymt mycket godare än godis. Ah, kanske inte när man är godissugen då.

I alla fall så vaknade jag 9. Jag stör mig på att min kropp verkar ha ställt in sig på att gå upp tidigt. Det kanske är bra i och för sig, men jag vill ha sovmorgon :( Nu ska jag göra mig iordning och sen tar jag en buss vid 12 in till stan med Veronica.




Here I am



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
Foto:
Syster Veronica | Modell & Redigering: Jag





Beautiful girl



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
Foto & Redigering:
Jag | Modell: Syster Veronica





Photoshoot och tacos


Precis kommit in efter att ha varit ute och fotat med Veronica. Kände att jag behövde lite nya bilder så jag knäppte några på henne och även hon ett par på mig. Nu tänkte jag redigera dem och sen kommer det nog upp en hel del bilder här och så länge får ni lite tacosbilder från förut :)





And the reason is you



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Händelselös lördag


Well, jag kan inte träffa Anton idag. Han hade annat att göra. Så, det blev en mer händelselös lördag än vad jag väntat mig och just nu är jag rastlös och har i stort sett inte lust att göra något alls. Det blir tacos senare och sen får jag väl leta reda på någon film eller nåt. Ha det bra! :)



Sovmorgon?


När Anton kom igår så kollade vi lite på tv innan vi satte på Eclipse, jag älskar filmen. Vi somnade runt 1 kanske och imorse vaknade jag av att han sprang på toa och sen kunde ingen av oss somna om. Jag som ville ha sovmorgon. Jag har ju gått upp halv åtta hela veckan typ. Så vi satte på tv:n och jag somnade i en timme, och sen åt vi frukost och kollade på Magi på Waverly Place The movie, sen satte vi på början av Strandvaskaren men Anton skulle hem vid halv ett, men när han kommer tillbaka ska vi se klart den.

Vädret är fint idag :) Det är bra, men jag börjar få lite ont i halsen. Anton är genom förkyld och har ont i halsen så jag lägger skulden på honom.
Imorgon blir det stan som sagt med Veronica. Jag skulle också behöva köpa en datorväska, och jag hittade en lagom bra på Clas Ohlson så jag får väl be pappa om lite pengar. Dock vet jag inte om den passar till datorn vi skulle få.... hm.
Aja, vi hörs sen.





Mini marabou



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Raspberry Licorice


Sitter just nu och tuggar tuggummi och lyssnar på musik. Har precis ätit och duschat och nu väntar jag på att mitt hår ska torka lite till så jag kan fixa det. Anton kommer sen någon gång och sover här så kvällen kan i princip inte bli bättre.

På söndag blir det en sväng in till stan med Veronica, jag vet inte om jag ska lägga pengarna på jeans eller en tröja istället? Dessutom behöver jag en kalender, så det ska jag i alla fall köpa.
Men vi hörs sen!





Gomenasai


Gårkvällen blev kaos, jag hade inget att göra och jag blev otroligt irriterad på precis allt och alla i detta hus.
I alla fall så började vi halv tio idag, så jag och Emma tog halv niobussen och satt och glodde tills vi började. Väl i skolan så satt vi och gick igenom skolpolicyn och så fick vi schema för nästa vecka, som förövrigt är toppen, och försäkringspapper om datorerna som kommer nästa vecka och lite sådär.

Vi slutade vid 11 och efter att jag, Emma och Jennie hade ätit så gick jag ner till bt och tog en buss hem. Eftersom mamma skulle möta upp pappa på Willys eftersom de skulle storhandla så tyckte hon att jag skulle följa med så då tog vi en buss in till stan och kom nyss hem. Och jag är död. Jag ska aldrig mer gå runt i en affär, min rygg är döööööd.

Nu ska jag i alla fall duscha, och sen typ äta och efter det ska jag träffa Anton. Vi hörs kanske senare :)





So boring


Har inte haft alls mycket att göra ikväll. Nu kollar jag på Jerry Springer och resten av eftermiddagen har jag typ suttit här. Kul? Nej. Jag har sjukt ont i ryggen, och jag är trött och har fått huvudvärk. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och hoppas på att kvällen flyger förbi så jag kan sova snart :)

Förresten, imorgon eller nästa vecka kommer min nya HTC Wildfire!!! :D



Jag älskar låten








Stendörren


Försökte faktiskt blogga imorse, men min dator fick fnatt så det publicerades aldrig. I alla fall, jag är helt slut efter en heldag på Stendörren med klassen. Först buss till bt och sen buss till stendörren, och väl där så lekte vi lekar och grillade korv och sen blev det en snabb titt inne på Naturum innan vi åkte buss till bt igen och sen tog jag alltså en buss hem. En massa bussåkande alltså så min rygg är lagom död nu.

Kom hem för ett tag sen, och har hunnit byta om. Mina stackars fötter var blöta eftersom vi sprang runt i blött gräs. Mamma har bakat supergoda vaniljbullar, nivet sånadär med kräm i, så nu ska jag gå och äta upp dom framför tvn sen får vi se vad eftermiddagen/kvällen bjuder på :)





I do anything for you



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Lite allmänt




Mamma och pappa kom hem med McDonald's förut, det var mättande ska jag säga er.
Anton kom förbi en timme förut också och annars under kvällen så har jag suttit och snackat med mamma och typ kollat på tv. Just nu är det Time Out och jag tänkte säga godnatt och fortsätta kolla på det.

Imorgon blir det till stendörren med klassen och vi ska göra en massa samarbetsövningar har jag hört. Enda dagen på den här veckan då jag tar kvart i åtta bussen, känns ganska bra att vi börjat liiite senare den här veckan. Men vädret imorgon ska förmodligen vara kasst, en massa regn. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig alls och jag är så trött på kläder så ärligt talat struntar jag i det just nu.

Jag vill ha ny bloggdesign, eller mer upptadera den jag har nu. Och jag måste försöka ta lite utfyllnadsbilder så att mina textinlägg blir lite roligare. Men, som sagt, tv:n och sen sängen. Så, godnatt!



If it means a lot to you



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Hola amigos!


Hello! Sitter just nu i en alldeles för stor Anton-tröja och lite halft fuktiga jeans och kollar på Sveriges värsta bilförare, det gör mig lite rädd faktiskt. Känns som jag kommer sluta upp i det programmet alltså. Jag tog 16.12 bussen från Anton förut och hamnade här hemma. Mamma och pappa kommer hem om någon timme och jag svälter ihjäl. 





Dålig bloggning


Yes, jag vet att min upptadering suger. Men jag hann aldrig blogga mer igår. Pontus ringde och vid 6 så träffade jag honom, vi gick runt i svalsta i någon timme och bara pratade innan vi satte oss på skolan då de sen kom en massa annat folk. Sen hämtade jag min cykel hos Anton då han och jag följde Pontus en bit hem innan jag skjutsade tillbaka Anton hem till honom och sen sa vi hejdå.

Jag somnade runt 11 och hela kvällen var kaos. Men idag har vi i alla fall spelat in film i skolan, det var tevligt. Jag slutade vid kvart över 12 och gick till Gripen och väntade på bussen med Anton och nu är jag här.



Lag röd


Hello! Idag har det varit en väldigt gående dag och jag har ont i benen. Vi samlades vi 9 och sen blev vi indelade i olika lag, då jag var i lag röd, och efter det fick vi ett papper med uppdrag som vi skulle göra under dagen och sådär. Vi slutade vid 1 redan så jag, Emma och Jennie gick hem en sväng till Jennie innan Emma och jag sprang till bussen.

Hemma nu alltså, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av eftermiddagen/kvällen.



Lååångsam dag


Sitter hos Anton just nu, vi har spelat kort och varit sociala. Jag är väldigt trött, höll på att somna framför tv:n förut. Känns som att den här dagen har varit hur lång som helst, den tar typ aldrig slut. Fast just nu behöver den inte det.

Imorgon blir det ty stadsvandring av någon konstig anledning. Men ja, vi är ju inte bara Nyköpingsbor på LBS så det kanske förklarar saken. Jag tror jag tar med min kamera i alla fall, beroende på vädret. Så håll tummarna för att det inte regnar. Vi hörs nog en snabbis ikväll när jag kommit hem! :)



LBS




Första skoldagen avklarad, om man nu kan kalla det skoldag.
Började vid 10 och sen samlades vi i en stor sal och efter lite snack så gick vi till våra respektive klasser. Där presenterade vi oss lite kort och så fick vi lämna in lappar och så gav de oss ett schema för den här veckan vilket består av mest utflykter och såntdär liknande. Vi är i alla fall 25 stycken i klassen, därav 4 killar och resten tjejer. Känns liite annorlunda med tanke på att jag gått med en massa massa killar i 3 år.

De första två veckorna blir inge jobb alls, det känns bra. Det blir mest typ lära-känna-varandra och sånt. Eftersom skolan är ny så har det blivit lite förseningar med byggandet så de första veckorna blir lite krångliga. Men vet ni vad som är grymt? Vi får egen dator! Jag känner er avundjsuka, maha. Nej men det är grymt.

Vi slutade vid 11, och jag, Jennie och Emma drog ner på stan där jag och Jennie köpte kollegieblock, och sen tog Emma och jag 11.55 bussen hem. Anton missade nyss sin buss, så när han kommer hem med 14.00 bussen så ska vi förmodligen ses :) Just nu har jag slängt i mig lite nudlar som lunch, och kollar även på skräckfilmen jag inte såg klart häromdagen, men eftersom jag också sitter här fattar jag ingenting, haha.





Godmorgon


Alltså jag somnade halv tio igår, vaknade ett inatt och var törstig och sen vaknade jag 10 över 7 imorse och kunde inte somna om. Så jag gick upp och var social med min nervösa syster som börjar halv 9 idag. Och sen började jag göra mig iordning långsamt tyckte ja. Men, jag var klar med hår och smink redan kvart över åtta.

Nu har jag ätit frukost och funderar på om jag typ ska byta om. Vädret är väldigt fint idag och jag har jeans och skjorta... hm. Jag får leta efter någon tishirt istället tror jag. Efter skolan, när nu den sluar, så ska jag träffa Anton men jag tror vi hörs innan dess :)





The last day


Sista dagen på sommarlovet börjar rulla mot sitt slut. Jag har precis sagt hejdå till Anton som jag tillbringat dagen med och det finns ju inget bättre sätt att avsulta sommarlovet på. Vi har mest snackat och kollat på tv, like always. Men jag har varit helt off idag. I alla fall, sommarlovet är slut. Det är tråkigt men jag har haft världens bästa sommarlov och jag ångrar ingenting. Så, nu är det dags för skola igen och jag börjar bli lite taggad faktiskt. Det känns bra. Jag hatar att ha den där "jag-hatar-skolan-och-vill-inte-alls-dit"-känslan och den har jag inte alls just nu.

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, ska försöka hitta något att ha på mig imorgon och duscha och lite så. Sen hoppas jag att jag är lika trött som nu sen när jag ska sova så jag somnar :)



Typ en festival


 
Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Skoldags


Nu har jag suttit och redigerat alla bilder från igår. Tydligen tog jag 345 bilder :O I alla fall så kommer ni få se lite bilder på folk och även några på byggnader och som jag tog i stan. Jag är fortfarande skittrött, men jag ska träffa Anton lite senare i alla fall.

HALLÅ det är skola imorgon!! Känns helt overkligt. Jag börjar först 10 och det är lite bra, så jag går väl upp runt halv åtta och sen skjutsar pappa mig. Jag kommer gå vilse, vet inte ens vart jag ska. Omg. Hehe.
Men, vi hörs senare. Hejs! 



Adept



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





It's too much around you


Godmorgon! Faktiskt så vaknade jag åtta imorse av mitt alarm. Tänkte vara lite duktig och gå upp tidigt så jag är astrött hela dagen och somnar typ 7 ikväll. Men nja, jag misslyckades lite. Så, jag vaknade vid 8 men halvsov till 11. Som tur är så är jag helt död och jag är nog inte ens vaken än.

Gårkvällen var ganska okej, trots jobbigt folk med jobbigt snack om alldels för jobbiga saker i alldeles för jobbiga stunder. Men, i stort sätt var det trevligt. Träffade Sandra en stund, och senare gick jag, Simon och Anton och lyssnade lite på Medina, men såg väldigt dåligt. Däremot fick vi bättre plats när Adept spelade, jag har hört vissa låtar och sådär men de var väl helt okej. Försökte fota också men det var svårt eftersom jag är kort och allt och alla rörde sig hela tiden. Så sen hoppade vi och skrek lite istället, haha.

Vi åkte hem vid 11, och jag var så trött så det är inte sant men eftersom jag är en sån underbar syster så kollade jag och Veronica på någon skräckfilm. Dock somnade jag. Haha. Så jag ska nog se klart den idag,



Done


Nu har jag sminkat mig och fixat håret och ser inte alls normal ut någonstans. Är inte särskilt pepp på kvällen och jag är väldigt trött, menmen. Jag hoppas det blir bra i alla fall. Jag ska försöka fota en del så kameran hänger med. Om inte bilderna blir helt fail, skulle inte förvåna mig med all annan otur jag haft idag. Jag bjuder på en kass cam-bild, bara för att göra inlägget lite mer... Tänkte skriva färglatt med bilden är ju svartvit.... Äh.





Sisters



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Åh härliga regn


När jag fick nog av tråkighet trampade jag iväg till Anton. Tror ni inte att det börjar spöregna utav bara helvete när jag cyklat en bit? Kom hem till honom som om jag badat med kläderna på. Så efter lite nya, för stora, varma, kläder så åt vi glass och kollade på film.

Mamma ringde och bad mig komma hem eftersom maten stod på bordet, och nu tänkte jag göra mig iordning för jag åker in till Typ en festival ikväll i alla fall.

Det hände en väldigt rolig grej vid maten, jag frågade Veronica vad hon gjorde igår. Jag kanske fick det att låta lite som om hon gjort något man inte borde eller så, men jag menade liksom bara vad hon gjorde hela kvällen igår. Och hon bara stirrade på mig och sen efter typ 20 sekunder fattade hon. Efter det tog jag en klunk mjölk och sen imitierade pappa Veronica när hon glodde på mig så jag var tvungen att springa och spotta ut mjölken, haha. Det var kul





I run to you



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Gårkvällen


Som sagt drog jag till Jennie vid sex ungefär, och kvällen var kul så länge vi var inne hos Jennie. När vi sen gick ut blev det väldigt tråkigt. I alla fall så spelade vi Med andra ord, och trots att jag var hysterisk och pratade i 180 så vann jag och mitt lag båda gångerna vi körde! Sen var jag grym på twister också, haha.

Runt 11 åkte alla hem typ och jag hamnade i min säng. Vaknade runt 7 imorse av att jag var grymt törstig. Då hade jag även drömt att jag ville ha massa vatten av alla. Bra att mitt undermedvetna pratar klarspråk med mig. Sen lyckades jag i alla fall somna om och vaknade 11.

Ikväll kanske det blir Typ en festival, men jag får se eftersom jag faktiskt inte har någon lust. Men jag vet ändå inte om jag vill sitta ensam hemma hela kvällen liksom? Nu ska jag redigera lite bilder på mig och Veronica som tog igår. Bättre bloggning kommer nog.



Förlåt


... För totalt kass bloggning. Men jag hade ingen lust alls igår. Jag spenderade dagen med Anton och framåt kvällen låg vi framför tv:n med en fet godispåse. till slut somnade vi faktiskt innan 12.

Halv elva vaknade vi idag och vi har mest gjort ingenting. Om drygt en timme drar jag iväg till Jennie, så vi hörs imorgon! :)





Grattis Jennie!


Idag fyller Jennie 16 år så hon får pryda min rubrik! Massa grattis! :D

Anton och jag kollade på Saw 1 och Scary Movie 4 igår, jag älskar Saw-filmerna har jag upptäckt. Vi vaknade halv nio imse, och jag kunde verkligen inte somna om. Men vid 11 somnade jag i indre än 1 timme tror jag. Vi ska väl förmodligen hem till mig senare, och så sover vi hos mig ikväll.

Imorgon blir det att fira Emma och Jennie med Max, Pontus och Mårten tror jag :) Det ska bli trevligt. Oc på lördag kanske det blir en sväng in till stan till Typ en festival med Anton och Simon, men det är fortfarande oklart. Men men, det var väl lite om allt. Vi hörs nog ikväll! :D



@ Antons place


Sitter just nu hos Anton, han äter mat och jag äter upp hans mentos hihi. Vi kom hit för inte alls så länge sen. Jag undrar hur länge sen det var jag cyklade alltså. I alla fall så sover jag här inatt. Nu ska jag kolla lite bloggar, vi hörs.



Solen skiner




Klockan är redan halv fyra?!?!?! Vart tog dagen vägen?
Jag har bara fått i mig en macka och totlat glömt bort att få i mig något lunch-liknande, inte för att jag är hungrig utan mest för att jag blir så svag i hela kroppen när jag inte äter.
Jag har i alla fall gjort mig iordning och jag tror Anton kommer om ett tag. Förresten är det fint väder idag, det var vääldigt länge sen det.





We gonna fight until we do it right



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Onsdag


Orkade aldrig blgoga mer igår, men Anton kom först runt halv nio och vi gjorde i stort sätt ingenting under kvällen. Somnade vid ett kanske och vaknade 10 idag då jag gick upp och gjorde frukost åt oss. Nyss drog han hem och jag tänkte duscha och sådär sen kommer han tillbaka :)



Mysväder


Svensk sommar, eller vad säger ni? Det har spöregnat och åskat och gud vet vad. Mitt interner funkade inte, min tv laggade massor och jag hade ingen täckning på mobilen, KUL. Som tur är har det slutat nu så nu an jag återgå till mitt liv fullt med tekniska saker igen.

Har dock väldigt tråkigt, och det var kanske inte världens trevligaste matstund förut så jag är väldigt irriterad just nu. Trots att all teknik funkar nu igen så har jag som sagt otroligt tråkigt, och inte nog med det så har jag otroligt ont i huvudet. Jag får alltid det när vädret är skumt. Trevlig kväll.



Morris III



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Ipodskit


I fredags fick min Ipod fnatt och började krångla, och till sist gick den inte alls att ens få på och varken datorn eller Ipoden reagerade när jag kopplade in den i datorn. Surt. Så det blev en musiklös bilresa till Katrineholm.

Så nu håller jag på att återställa den, just nu synkroniserar Ipoden all min musik så jag hoppas den funkar normalt efter det här. Tänkte även försöka få in lite bilder i den så jag har något att sitta och hålla på med ett tag :)





Shalalalaa


Det blev inte riktigt som planerat idag. Jag skulle ju träffat Pontus, men han är med Max till 4, och jag ska äta vid 5 och efter det skulle Anton komma. Så, det blev lite rörigt och nu hamande jag här ensam haha. 
Jag känner mig allmänt svag i hela kroppen, mina ben sviker mig när jag går känns det som. Jag fick i alla fall i mig en macka förut men det förändrade ingenting.

Förresten känns det helt overkligt att det är skola snart, helt sjukt. Jag vill inte ): Nu ska jag försöka fixa min Ipod och sen ta och läsa lite :)





A lovely view



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Grattis Emma!


Idag får Emma äran att fylla min rubrik, hon fyller 16 idag så massa grattis till henne! :D

Jag vaknade för en halvtimme sen kanske,
hatar det. Jag som tyckte det kändes bra att vakna runt 10 igår vaknar halv ett idag. Hela dagen är ju typ borta. Men ja, mamma sover eftersom hon jobbat inatt, pappa jobbar och Veronica sover hos Felicia så det fanns ingen som kunde väcka mig...
Borde väl egentligen ta och äta något men mina tänder gör ont så jag struntar i det. Det här med nattandställning förstör aptiten. I alla fall, jag tänkte göra mig lite iordning nu, så vi hörs sen!



You're the best part of my day


Har precis kommit hem efter att ha föjlt Anton en bit hem och kramat honom hejdå. Vi har inte gjort mycket alls, kollat på tv och haft det allmänt bra. Kändes som att det var hundra år sen vi träffades, haha. Jag fick i alla fall ett jättegulligt armband, choklad och mentos som han hade köpt på båten antar jag. Han är världens bästa.

Nu tänkte jag i alla fall se lite på tv och sen sova, känns ganska bra att jag börjar bli trött runt 12 för jag vet inte alls hur det skulle bli annars när skolan börjar. Jag har vant mig vid att somna 2-3 och det funkar inte när skolan börjar, så ja :) Men godnatt!



Matdags




Försökte ta några porträtt bilder förut, det gick inte särskilt bra. Har även tryckt i mig några nektariner och om ett tag ska jag äta och sen kommer Anton :)

Det är en vecka kvar tills skolan börjar. En vecka. Vart har detta sommarlov tagit vägen? Det har varit underbart men gått alldeles för snabbt. Känns som att det var två veckor sen jag slutade 9an.





Needles


 
Caonon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Långsaaaaamt


Tiden går sååå långsamt. Jag har skittråkigt och vill egentligen bara att tiden ska flyga iväg så jag kan träffa Anton ikväll, saknat honom a lot.
Jag vaknade först vi åtta imorse, och sen vid halv tio igen då det var svårt att somna om så jag gick upp och satte på tv:n och har bott i min säng tills nu.

Funderar på att börja göra mig iordning, duscha och fixa i mitt rum och sen hålla tummarna för att det tar tid :)



The Girl Next Door


Mitte uppe i filmen och just nu är det reklam, bra är den ju inte precis. Jag har även sett den förut, 100 år sen. Men jag börjar bli ganska trött så jag tänkte bara säga godnatt, så godnatt! :)



Colourful



Caonon EOS 1000D + Canon EF 55-200 II USM





Smulpaj




Har just smällt i mig lite smulpaj med mamma som hon bakade förut. Smulpaj är så mäktigt att det nu känns som om jag ätit en hel middag! Jag har även redigerat bilderna från sjön med Kajsa så nu har jag massor med bilder att visa er :)

Klockan nio börjar The Girl Nex Door på 5an, så jag tänkte mysa ner mig i min säng och se den. Jag hoppas på att jag blir väldigt trött sen för just nu vill jag bara sova. Jag vill upp lagom tidigt imorgon och sen ska jag duscha det första jag gör. Anton kommer hem runt 11 så morgondagen tillbringas förmodligen med honom :)



Morris II



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Röda naglar


På ett sätt har dagen gått sjukt fort, både igår och idag har liksom flugit iväg. Men ändå är klockan bara sju? Vad ska jag göra resten av kvällen egentligen?
Nu mår jag också lite sämre så Pontus tyckte att jag ska krya på mig lite så jag inte blir ännu sjukare, så vi kanske skulle träffas på tisdag istället.

Jag har målat mina naglar precis, med rött nagellack. Jag tycker det är skitsnyggt och det passar till typ allt. Det är typ det enda nagellack jag använder nu för tiden eftersom alla andra vi har suger, så jag ska köpa nya :)


 Canon EOS 1000D + SIGMA 18-50mm
s1.4 - f/5.6 - ISO200





Kom hem. Nu.


Gissa vad som gått på tv:n hela dagen? Paris Hiltons My New BFF, väldigt underhållande haha. I alla fall vet jag inte riktigt hur jag mår just nu, om mab blir bättre framåt kvällen kanske jag skulle träffa Pontus i alla fall, men ja, vi får se.

Mamma kom hem med tre tablettaskar åt mig förut, pimpim. Det är nog något av det bästa jag vet. Jag är väldigt fotosugen men min syster har tagit med mitt macro objektiv till Arnö så det sket sig. Jag funderar på att spela Sims, hon har det på sin dator :) Vi hörs.





Flower Power



Canon EOS 1000D + Canon EF 55-200





HTC Wildfire?


Nu är det så att mitt abonemang hos 3 går ut i december, och eftersom jag har 3000 gratis sms för 99:- i månaden (då även det är det enda jag betalar + det jag ringer för om jag nu ringer, vilket jag sällan gör) så har jag gått med på att förlänga abonemanget och därför får jag ju även en ny mobil.

Så jag funderar på en HTC Wildfire för 199:- då jag ringer för 99:- och betalar 3000 gratis sms till alla för 99:-, vilket jag tycker är ganska bra. Men, det är ju en touchmobil. Och jag har aldrig varit särskilt bra på det där, men det är väl något man lär sig? Det jag mest tvekar över är hur svårt det kommer vara att skriva sms och hur mycket annat som tar tid att lära sig. Jag är inte särskilt teknisk.

Och pågrund av det så velar jag lite mellan en HTC Wildfire och en Sony Ericsson Elm, som då inte har touch utan bara knappar och dessutom kostar 149:- i månaden. (99:- för sms, 49:- att ringa för). Hmmm.

       Så. En mobil jag förstår mig på, eller en bättre mobil som man förmodligen lär sig efter ett tag?





Söndag


Jag mår inte särskilt mycket bättre idag... värre nästan. Huvudvärk så det bara skriker om det. Så idag ska jag bara ligga och kolla på tv hade jag tänkt och hoppas på att den här dagen bara flyger iväg.
Just nu är jag bara trött på allt och alla och pricken över i:et är ju att jag mår som jag gör. Det är jobbigt att Anton är borta när jag behöver honom som mest..

Men vi hörs kanske senare, hejs!



Ännu mera film


Nu har jag försökt få iordning på min meny. Som ni kanske ser så är den bildlös men det fixar jag imorgon :) Eftersom jag är sjuk så blir det nog inte så mycket annat att göra. Jag har i alla fall ingen feber, det känns bra.

Nu ska jag i alla fall se på någon skräckfilm med Veronica som kom hem för en halvtimme sen. Det här blir sista inlägget så vi hörs imorgon. Godnatt!



Morris



Caono EOS 1000D + Canon EF 50mm





A sisters secret



Har just kollat klart på A sisters secret, väldigt konstig film faktiskt. Och jag förstår verkligen inte varför den heter som den gör. Handlar i alla fall om en tjej, Jane, som vill döda en tjej som heter Kathrine pågrund av att Janes bror Sean tog livet av sig 5 år tidigare efter att Kathrine gjort slut med honom. Sen dör även Janes mamma i en hjärtsjukdom och då är det också Kathrines fel enligt Jane. Näe, inte särskilt bra enligt mig.

Nu tänkte jag finslipa lite på designen, och kanske redigera bilderna från sjön. Om jag orkar.



Bet you wish you had me back



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Fredagen den 13e


Som ni säkert vet var det ju fredagen den 13e igår. Bara jag som hade otur?
Började med att jag vaknade med halsont och förkyldning, och fick därefter knappt i mig någon frukost eftersom oboyen var alldeles för varm och mackan var äcklig. Sen gick det vidare till ett otroligt stort klädproblem, och dessutom är det fel vecka så mitt humör var katastrof. Min Ipod slutade fungera, så den fick stanna hemma, och därefter hängde sig hela datorn så jag blev ännu argare.
Dessutom kan jag ju inte träffa Anton i helgen, och det suger. Linda och Rogers hund (som förövrigt heter Morris) rev mig på benet, och under kvällen blev jag väldigt nedstämd och dessutom åt jag bara massa onyttigheter och fick knappt i mig en hamburgare. Great. Så ja, bättre dagar, och helger över huvud taget, har jag haft.

Nu har jag i alla fall redigerat bilderna från igår,
och har alltså alla bilderna från sjön kvar. Men det orkar jag inte just nu. Känner att jag måste lägga mig ner lite faktiskt. Så jag ska sätta på en film och så hörs vi väl senare i alla fall :)





Fikadags



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Ny design och annat snack


Ja, det kanske syns att jag gjort om den helt och hållet? Det har tagit hela dagen och det har krånglat massor. Men jag blev väldigt nöjd faktiskt :) Den blev mer färgglad med bilderna i headern, den såg så tråkig ut förut. Så, här är resultatet.

Gårkvällen blev helt okej, eller väldigt bra kan jag till och med säga med tanke på att det faktiskt var min familj jag umgicks med. Vi åt och åt hos Linda och Roger och tills vi blev irriterade på alla flugor och getingar (som seriöst var överallt, jag skojar inte) så gick vi in och sjöng Lips och jag ägde alla, haha! :)

Vi var hemma redan vid 12 idag, och ja jag har suttit här. Min näsa rinner, halsen skriker efter halstabletter och jag känner mig svag och sliten som tusan. Nu ska jag nog redigera alla bilder från sjön med Kajsa och från gårkvällen, vi hörs senare. Gillar ni designen? :)



Hos moster i Katrineholm



Sitter just nu vid systers dator här i Katrineholm hos min moster
, hennes man, hund och 3 katter. Vi har fikat massor och jag har fått massa godis... Känns inte alls tjockt.

Kramade Anton hejdå hur länge som helst innan vi sa hejdå och åkte, bilresan hit tog ingen tid alls och jag har väldigt ont i halsen och så är jag förkyld. Menmen, nu ska jag vara lite social.



Lite om allt


Hej med er! Som ni märkt så har min upptadering varit kass. Jag har en massa bilder från sjön att visa er, som förmodligen kommer upp i helgen. Och så ska jag ju till Katrineholm imorgon till min moster + hennes man Roger och då blir det förmodligen en hel del bilder därifrån också. Så, det kommer. Ska även förska klura på en ny desig till helgen, det är nog en anledning till att jag inte bloggar så mycket, tråkig design.

Jag har i alla fall tillbringat dagen med min älskling, vi firar två månader och har väl inte gjort särskilt mycket alls. Var ute en stund och sen har vi även bakat pizza. Imorgon som sagt så åker jag iväg, kommer hem på lördag. Och från lördag - måndag åker Anton på kryssning med sin familj till Finland så vi ses inte förns Måndag. Att smsa kostar mycket när man är i ett annat land så så mycket kontakt lär vi inte heller ha. Det är ganska tråkigt.

Dessutom håller jag på att bli sjuk, så en ta-det-lugnt-helg kanske jag behöver? Jag har ont i halsen och börjar bli förkyld. Menmen, vi hörs förmodligen under dagen/kvällen imorgon. Mn syster har med sig hennes dator så jag snor nog den lite :)





The last song


Har just torkat tårarna efter The last song underbar film. Ni som inte sett den borde absolut se den. Nu ska vi i alla fall sova, typ allt jag ville säga. Och att Pontus fyller år idag :) Och anton och jag har två månader. Hejdå.



Blogglust noll


Dygnet ute på havet har varit awesome, nu är jag dock väääldigt trött och inväntar Anton. Vi får se när jag bloggar igen, och när bilderna som jag tog kommer upp. Just nu orkar jag varken med någon eller något...



Goodbye


Hej! Orkade inte blogga någe mer igår. Anton och jag kollade mest på tv, och sen åt vi smulpaj och vid 12 följde jag honom hem en bit och påväg tillbaka var jag livrädd.

Nu ska jag i alla fall snart iväg till Kajsa och sen vidare ut på sjön. Det ska bli riktigt roligt :) Saknat henne massor. Men vi hörs när vi hörs, typ imorgon :)






800 grader


Hej med er, sitter just nu i mitt rum och svettas eftersom det känns som att det är 800 grader här inne. Nyss flög det in en geting så jag stängde fönstret och vågar inte öppna det. Anton kommer snart i alla fall, och jag antar att jag inte kommer blogga imorgon eftersom jag ska ut och segla tills på onsdag med Kajsa som jag inte träffat på evigheter. Det ska bli kul! :)

Vi kanske hörs ikväll, hejs!



Tandläkaren och stan


Sitter just nu och försöker tugga i mig några nektariner, världen godaste frukt. Dock är de stenhårda, och jag har ont i gommen och det är vädligt svårt att tugga pågrund av metallsakerna i min mun. Var ju hos tandläkarn förut eftersom ena metallsaken hade lossnat. Så hon bytte ut båda och nu gör det ont.

Sen blev det en sväng ner på stan och jag har köpt Emmas och Jennie present tills nästa vecka. Får hoppas att de gillar dom :) Nu har jag i alla fall kommit hem och sen ska jag träffa Anton.



Huvudvärk?


Sitter just nu med huvudvärk. Brukar få det när vädret är såhär skumt. Fryser gör jag också och så är jag även väldigt trött. Jag tror att Anton kommer snart i alla fall. Imorgon blir det att gå upp runt 9 eftersom jag ska till tandläkaren vid 10, sen blir det en sväng ner på stan och försöka hitta något åt Emma och Jennie som fyller snart.

Förresten är det ju bara två veckor kvar av sommarlovet! Helt sjukt. Även om jag vill ha sommarlov resten av mitt liv så ska det faktiskt bli ganska kul att börja igen, med tanke på att jag börjar gymnasiet på en linje som inehåller det jag älskar att göra :) Det ska faktiskt bli kul. Fast jag är ganska säker på att om ett halvår kommer jag nog tycka att jag är dum i huvet som tycker det nu, haha. Det är ju som sagt skola, det brukar man tröttna på.
 


 





I never meant to do those things to you


Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Men gårkvällen var helt okej, dock var jag väldigt trött och vädret var kasst och jag hade ont i axlar, rygg och nacka pågrund av min väska som vägde ton, ändå hade jag bara kamera, jacka, paraply och plånbok i? Och min kamera med zoomobjekivet väger inte mycket alls. När polisen kom och hälsade på trodde de dock att jag hade öl i, haha.

Umgicks med Anton, Max, Pontus, Emma under kvällen och sen träffade vi Emil och Erik och vidare till Borgis där de satt en massa personer. Anton och jag gick ner mot stan sen igen och jag försökte fota Martin Stenmarck men fick dock inga bra bilder. Mamma hämtade oss och så skjutsade vi hem Anton och sen åkte jag hem och halvsov till Scream 3 och vaknade halv 1 idag.

Nu har jag precis duschat och senare kommer Anton hit. Vi ska baka har jag bestämt. Och så hade pappa någon skräckfilm som jag vill se, stackars Anton haha! Här får ni bild på väskan och armbandet (:








Just let you go


Hej! Klockan är reda halv tre och det känns som om jag vaknade nyss. Nu sitter jag i alla fall hos Anton och han duschar. Om en timme kommer mamma och Veronica och hämtar oss och så blir det en sväng in till stan i alla fall, jag vill fota Martin Stenmarck och Anton skulle ta ut pengar.
Och efter att Max hade smsat mig hela natten och tjatat och tjatat om att vi skulle träffa några i stan ikväll så gick vi med på det.

Vi såg i alla fall Wrong Turn 1 igår med Veronica, och imorse såg jag och anton 2:an som var väldigt äcklig. Vi åt pannkakor förut och nu är vi alltså här. Vi hörs ikväll antar jag :)



Filmtime!


Nu blir det filmdags, Wrong turn 1 & 2. Jag älskar skräckisar. Och eftersom vi såg 3an för några dagar sen så känner jag att jag verkligen vill se ettan och tvåan. Kommer inte ihåg något från ettan, hehe. Funderar dock på att se tvåan först eftersom jag inte sett den, ifall vi blir jätte trötta tänker jag på. Sen får vi väl se om Anton kan sova inatt, hihi. Men godnatt med er!


Söt och oseriös, haha.





Karnevaldagar

 



Lite bilder jag tog bara för att.



Vi gick vidare till Olympia (igår) då Simon och Anton åt pizza.


Och sen kom Julia och joinade oss :)


Här är två bild från "tivolit" eller vad man ska kalla det.


Träffade Max, Emma, Jennie och Pontus sen då jag, Jennie, Max och Pontus åkte karusellen.

 
En bild på alla gosiga nallar jag fick av världens finaste pojkvän.




Här åker jag, Elin och Veronica. Söt bild i know.


Och så avslutar vi med sockervaddsbilder! :)





Hemma med ryggont


Har precis kommit hem med Anton. Meningen var att han egentligen inte skulle sova här eftersom han skulle iväg med sin familj tidigt imorgon, men eftersom jag tydligen inte ska träffa folket jag skulle träffa ville han hellre vara hemma med mig. Så, vi har alltså precis kommit hem efter ännu en trevlig kväll.

Jag har fått med mig en väska hem och även ett armband som jag fick av Anton, men bild på det får ni imorgon. Jag har ätit mängder med sockervadd och åkt karusell med Veronica och Elin, sjuk kul eftersom Veronica är livrädd. Hon skrek att hon ville ha pengarna tillbaka.
Vi har även ätit pizza och träffat lite folk och bara gått runt, runt och runt och det resultrerade en väldigt ond rygg. Nu ska jag redigera bilderna från idag och sen kommer bildinlägget upp :)



Mot stan om 20


Om ca tjugo minuter så åker jag och Anton in till stan. Jag fick 100 kr till av pappa, så nu har jag ca 300 med mig och eftersom stånden är uppe så hoppas jag att jag hittar något köpbart. Jag vill ha något armband.

Aja, bilderna kommer ikväll och kameran hänger med så det blir ännu fler.



Rubrik...


Hej! Har just ätit frukost, eller Anton gjorde, jag drack bara lite juice. Ingen aning om när vi somnade, men i låg och kollade lite på tv i alla fall. Jag ska snart dra mig hemmåt hade jag tänkt och sen tänkte vi faktiskt åka in en sväng till stan igen, stånden har förmodligen kommit upp idag. Men vi hörs sen! :)



Karneval


... Jag vet att det inte heter så, men Nyköpings festdagar låter ännu värre så i min värld heter det karneval. Åkte i alla fall in vid 6 med Anton och sen träffade vi Simon och Julia som vi umgicks och hade trevligt med. Sen träffade vi Emma, Jennie, Max och Pontus lite till och från under kvällen och mot slutet i alla fall så åkte vi världens roligaste karusell. Dock fick jag sitta längst ut eftersom Max och Pontus vägrade vara lite snälla. Ni förstår att jag är en väldigt kort människa vilket betyder att det finns lagom mycket utrymme för mig i karusellen där jag flyger omkring. Underbart.

Anton slösade bort miljoner på att spela och vinna saker, jag kom hem med 3 lagom stora och mysiga nallar plus två små som jag fått av honom. Han är världens bästa. Nu är vi i alla fall hemma och ska se på tv nu, bilder kommer imorgon, dock blev de flesta inte så bra, menmen.



Getingbo....


Man kan beskriva mig som en ilsken geting som bor i ett geting bo, vill säga mitt rum. Har varit kaos hela morgonen och gud vilka klädproblem jag har! Nu har jag i alla fall gjort mig iordning, och bestämt vad jag ska ha på mig. Snart ska jag och Anton cykla hem till honom då han ska duscha och så ska vi äta, sen kommer mamma och hämtar oss och skjutsar in oss till stan där vi sen träffar en massa folk antar jag.

Kameran hänger med ikväll så då blir det en del bilder hoppas jag, men vi kanske hörs när jag kommer hem då jag är hos Anton :)



Wrong Turn 3



Har just sett en hemskt äcklig film med Anton. Wrong Turn 3 som pappa tipsade om. Har sett ettan för hundra år sedan så jag ska be pappa om andra filmen också eftersom de faktiskt är bra. Man är väldigt inne i filmen och tror att det ska hända något hela tiden och rätt som det är så dyker någon äcklig snubbe upp. Jag kollade bort flera gånger, sjukt äcklig. Mysigare film har jag faktiskt sett.

Nu har vi även smällt i oss lite äckliga nudlar. Eldorado nudlar är de allra godaste enligt mig men de finns inte på Willys längre så mamma har köpt några andra äckliga. Men de går ner i alla fall, hehe. Sen ska vi väl sova antar jag, och imorgon blir det in till karnevalen med Emma, Jennie och förmodligen Anton och några fler hoppas jag :)



Hmmm?


Jag har precis ätit och innan började jag få väldigt ont i huvet. Nu är jag även yr och har ont i magen. Suck. Jag hatar att må såhär. Nu tänkte jag i alla fall gå ut och få lite luft och sen fortsätta mitt tvtittande tills Anton hör av sig.
Nu har jag absolut inget att säga alls, men vi hörs väl kanske senare.




Cobwebs II



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Latdag på maxnivå!


Alltså den här sommaren har varit alldels för mycket degande framför tv:n. I och för sig är det riktigt mysigt med rätt sällskap men man blir väldigt trött av det och det kan bli lite väl bekvämt, haha! Har nyss sagt hejdå till Anton och ja vi har bara kollat på tv hela dagen. Nu har jag blivit väldigt bloggsugen på sista tiden så nu får jag väl bara komma på något vettigt att blogga om.

Mamma är iväg och köper lite godis till mig, och sen ska jag äta och hoppa i något annat än mina pyjamasshorts och urtvättade linne och sen träffa Anton igen. Förresten är det ju karneval nu, det brukar vara helt awesome så det förväntar jag mig att det blir i år också med världens bästa vänner! Tummen upp på det :)





Bevis på hur lite man egentligen tänker


Jag och Anton låg nyss och kollade på Tyra Banks show, och programmet idag handlar om människor med ovanliga sjukdommar och personer med de sjukdommarna är på besök och berättar om hur de har det.
Det var en tjej på 28 år som hade en sjukdom med förkortningen FOP, vet inte vad sjukdommen stod för men om jag fattade rätt så förvandlades hennes muskler till ben ju äldre hon blev. Vilket i stort sett betyder att hon blir förstenad och inte kommer kunna röra sig längr fram i livet. Dessutom har hon bara en arm pågrund av cancer i hennes högra så den fick de operera bort.

Alltså, hör ni? Hon är 28 år och vet att hon en dag inte alls kommer kunna röra på sig medans vi ligger och latar oss och knappt orkar sträcka oss efter fjärrkontrollen. Vi är lata och orkar inte röra på oss medans folk med vissa sjukdommar inte vill något hellre än att kuna sträcka på armar och ben.

Det var också en tjej som var allergist mot vatten, hon fick sår och blåsor som vsed och brändes så fort hon nuddade vatten. Hon hade en son på 4 år och kunde inte röra honom pågrund av att hans fukt gav henne blåsor. Hon kunde inte torka sin egen sons tårar. Det är ju hemskt.
Hon kunde inte heller äta den mesta maten eller dricka något pågrund av blåsor i hennes mun. Cola-light gick ner utan problem men grönsaker och frukt och annan mat kunde hon inte äta. Och hemma så klagar man på att man inte tycker om maten när andra inte ens kan äta.

Jag vet att man inte alls kan tänka såhär. Att "Nej men jag ska inte klaga, tänk på folk som inte kan göra det här eller äta det här". Likadant som man inte kan tänka på alla barn som dör i näringsbrist över hela världen så fort man slänger en bit mat. Men, när man väl sitter där, framför tv:n, och ser hur folk förklarar de lilla de har och de lilla de kan så mår faktiskt jag dåligt av det. Jag tycker så synd om folk. Och det får mig faktiskt att skämmas ibland när jag tänker på hur lat jag kan vara och hur mycket jag klagar över mat. Ibland ska man nog vara ganska glad över det man har, är och kan. För det finns vissa där ute som skulle döda för att vara som oss utan allvarliga sjukdommar.





How tall do we stand with the world in our hand?


Sitter här och lyssnar på ett av världens bästa band, Yellowcard. Jag älskar deras album Paperwalls, det är så grymt så det är inte sant. Jag är även väldigt trött och väntar fortfarande på Anton. Han bränner ner en film så när den är klar kommer han hit.

Jag har bloggat massor idag, undra hur många inlägg egentligen. En massa natur-bilder i alla fall, men lite färg på tillvaron är ju aldrig fel. Mina textinlägg blir ofta bildlösa så då blir det oftast så att jag varirar med bildinlägg och textinlägg lite huxflux. Nu ska jag se på tv, hejs!



I never asked to be the one





Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





I väntans tider


Har försökt fota bubblor och vatten och ja allt där till men det blev inte ens en bra bild. Så nu gav jag upp, tappade tålamodet totalt och nu är jag irriterad och har inget att göra. Anton kommer hit och sover här, men gud vet väl när. Han varken svarar eller hör av sig. Så nu vet jag inte hur mycket tid jag har att ha ihjäl innan han kommer.

Nu för tiden vill jag typ fota hela tiden. Dock har jag ingenting att fota längre. Min insperation och fantasi ligger på noll om inte ännu lägre. Det är irriterande. Jag hoppas det är fint väder imorgon, då brukar det vara lite roligare och enklare att hitta saker och fota utomhus. Vem vill se en grå himmel liksom?





Cobwebs



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Tvtittande


Har legat och kollat på bland annat Top Model och nu Biggest loser sen Anton kom, otroligt underhållande. Jag är väldigt trött och faktiskt lite hungrig så jag hoppas vi ska äta snart.

Förresten är det bara 20 dagar kvar av lovet, helt otroligt. Jag vill ha sommarlov hela tiden. Och på tal om ingenting så har jag lust att fixa ny boggdesign och även fota en massa. Lite senare tänkte jag i alla fall försöka fota lite vatten + bubblor och se om jag får några hyffsat bra bilder.

Vi hörs senare! :)



Mini-lunch


Hello! Har hunnit duscha, sminkat mig, fixat iordning i mitt rum och fått i mig två mackor som lite lunch. Snart kommer Anton och jag måste fixa mitt katastrof till hår. Får se vad vi hittar på, men vi hörs förmodligen senare.





Mess up my bed with me



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm





Att fota spindelnät


Igår fotade jag spindelnät. Och jag tänkte visa hur jag gjorde för att få häftiga resultat. PAppa visade mig det för väldigt länge sen, då jag inte ens ägde en systemkamera. Bilderna igår blev väldigt häftiga.



Först och främst, leta upp en spindelnät. Ta sedan en slags vattensprayflaska som på bilden till vänster. Längst fram ska man kunna skruva på den för att ändra strålen, och snruaa och testa tills strålen är ungefär som när man duschar. Inte hård och rak alltså.

Spruta sedan försiktigt på spindelnätet med en bit avstånd tills det blir som små droppar på nätet. Använd sedan din kamera, macroobjektiv för bästa resultat och så stor bländare som möjligt (1.4, 1.8, 2.5), med manuell fokus för att sätta fokusen där du vill ha den. Och sen är det bara att knäppa några bilder och sen redigera dem.


Bättre och fler bilder kommer upp senare :)





Desperate Housewives


Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives, men tv:n glappar hela tiden och det är ganska störande. Vaknade redan halv 11 idag, ganska ovanligt för att vara jag. I alla fall ska jag hoppa in i duschen sen och göra mig iordning sen ska jag träffa Anton tror jag.





För vad vore jag utan dina andetag



Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
1/200 - f2.5 - ISO400





Blöt fotorunda


 


Precis kommit in efter en fotorunda ute,
blev ett antal bilder och jag hoppas på bra resultat. Tänkte ge er ett fototips på en idé jag fick förut, blev väldigt bra bilder :) Sitter just nu och ska redigera dem med ett par lagom blöta fötter. Tygskor och blött gräs är ingen bra kombination. 





Bloggfixande och alldeles för mycket trötthet


Någon som vet vart den här kvällen tagit vägen? Jag har tillbringat tiden framför datorn och har försökt fixa Veronicas bloggdesign, till slut blev det som hon ville ha det.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle träffat Anton men han mådde inte alls bra så vi skippade det. Jag funderar på att gå ut och fota men det verkar som att alla regndroppar är borta. Jag är rastlös, men ändå väldigt trött.





Och så är allt som vanligt då


Alla i mitt hus är emot mig. Awesome. Men ursäkta att jag tröttnar på att äta samma jävla mat flera dagar i rad och säger ifrån och ursäkta att jag inte har lust att anpassa mig efter ett löfte jag hållit när vissa andra planerar upp hela dagen. Det får ni fan leva med.

Så tack för att ni förstört min dag, och att skylla på min attityd verkar ju funka varje gång. Jag måste få säga ifrån?!
Jag ska flytta.



Filmdags


Anton och jag kollade på Shrooms förut, en störd skräckfilm som faktiskt var lite läskig men handligen helt sjuk. De är ett gäng ungdommar som typ ska leta svamp och så äter en tjej en svamp man typ blir synsk av. Sen är det någon gammal historia för typ 100 år sen som är sann och några snubbar från den historien springer runt i skogen och hon synska tjejen ser att alla dör men sen är det hon som dödar dom. Tuff, huh? Tillräckligt läskig för att Anton inte ska kunna sova inatt i alla fall.

I alla fall, nu blir det ännu mera film och vi letar efter Sex and the City The Movie, Anton har inte sett den och han såg ju andra på bio så då tyckte vi att vi borde se den. Mycket film, hehe. Men det är mysigt, plus att vädret är kasst. Vi regnade nästan bort förut.

På tal om filmer, Inception igår var oslagbart grym! Spännande, häftigt gjort och grym helt enkelt. Dock lite krånglig i början, men mot slutet förstår man. Se den gott folk!





Gårkvällen


Gårkvällen bestod av tacoätande för min och Emmas del, lipssjungande och så hade vi även ett helt zoo av spindlar, fjärilar och harkrankar som vi försökte ha ihjäl. Vi alla tre sprang mest runt och skrek så fort något rörde på sig, haha!

Dom åkte hem vid halv två kanske och sen dess har jag duscat och lyckats välta ner hela mitt bord bakom dörren där jag har smink + hårprodukter samt en stor glasskål med massa skit i, den gick i tusen bitar. Vet ni vad jag gjorde? Jag försökte bara dammsuga pch helt plötsligt välte allt....

Jag har även kollat på Barnhemmet, den var bra och spännanade. Snart kommer Anton, vi får se när vi hörs :)



OMG!


Emma, jag och Jennie håller intensivt på att döda någon slags nattfjäril som skrämt livet ur oss. Om ni undrar varför jag inte bloggar på ett tag så är vi nog uppätna.

Nu ska Emma försöka döda den..... hon kommer dock springa in i dörren och få hjärnskakning. Eller spotta den till döds är en annan taktik.



A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life