Pluggeliplugg


 

Har sprungit runt och plockat i ordning i mitt rum. Duschade för inte så länge sen heller och nu sitter jag mest och fryser. Stått framför spegeln som ett fån och försökt läsa föredraget men jag läser alldeles för snabbt. Jag vet inte hur man pratar sakta. Äsch.

Anton kommer hit sen och han ska hjälpa mig lite med matten, och sedan ska jag göra klart engelskan som ska skickas in. Vi kanske hörs lite senare.



Branches




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
@ f/1.4 - s1/3200 - ISO 100





Ovärd dag?


Försov mig imorse och fick ta halv tio bussen till skolan, och när jag väl kom dit vid 10 så blev det möte i aluan då vi fick reda på att vi slutade en timme senare för att en huvudnyckel från Framtidsgymnasiet blivit snodd så lärarna var tvugna att ha krismöte och grejer. Känns lite ovärt faktiskt eftersom jag inte gjorde någonting alls i skolan, men ändå ganska bra eftersom jag inte precis hade lust att sluta 16.00 och dessutom är jag yr och mår illa.

Tog 12.10 bussen hem och kom precis innanför dörren. Nu blir det plugg inför föredraget imorgon.






Fotorunda





Tog en liten promenad förut på exakt 20 minuter och då fick kameran hänga med. Dock blev det inga sådär jätte bra bilder och inte särskilt många heller. Iskallt var det också. Annars har jag inte gjort så mycket idag, känner mig väldigt sliten och trött och är inte särskilt pepp på skola imorgon. Inte heller föredraget på tisdag med tanke på hur mycket jag snubblar på orden.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli åtta så att Solsidan ska börja. Sen ska jag nog sova. Vi hörs imorgon.



Caramel Chew Chew


Sitter just nu och trycker i mig det sista av Ben&Jerry's glassen Joel köpte. Tusen tack igen! Den är grymt god. Sedan försöker jag också plugga lite men det går sådär och jag mår inte riktigt sådär jätte bra. Förresten ger jag upp den där listan med att man ska skriva en sak varje dag, för jag orkar inte. Och jag tänkte försöka leka lite med den nya designen, fast eftersom jag inte vet hur jag vill ha den så tar det tid. Dessutom känner jag att jag måste prioritera föredraget vi ska ha på tisdag för jag har i stort sett inte läst det alls.

Imorgon är det måndag igen och media står på schemat hela dagen fram till 15.20 då det blir musik, efter skolan ska jag träffa Anton och på trsdag fyller han år! :) Jag måste slå in hans presenter tills dess också och så är det matteprov på fredag. Lovely.





Gårkvällen










Jag hann aldrig blogga igår, var i full gång hela dagen med förberedelser inför kvällen. Jag bakade tårta, tände ljus i hela mitt rum och i köket, fixade fruktcocktail med glass, bakade pizza plus att vi slängde i oss chips och en massa godis. Eftersom Anton fyller på torsdag så firade jag honom igår kväll med en liten överraskning, alltså allt de ovanstående, och vi hade en bra kväll och han uppskattade det! :)

Nu ska jag börja plugga, mår inte sådär jätte bra men jag börjar bli van nu. Vi hörs senare.



Händelsefull dag


Media dem tre första timmarna i skolan och matte dem tre sista, lagom seg skoldag med andra ord. Efter skolan satt jag och Joel och väntade på Oscar som skulle spela klart innan vi drog till Hemköp då Oscar köpte godis och världens bästa Joel köpte en Ben & Jerrys till mig, lycka!!!!! Sedan åkte vi hem till mig och var sega och facebook-nördar innan mamma skjutsade dem dit de skulle och sedan drog hon, jag och Veronica vidare till willys där jag handlade vad som behövs till morgondagen.

Nu sitter jag hos världens finaste pojkvän och jag har nog varit världens tråkigaste flickvän ikväll, men jag mår inte bra och är helt död i hela kroppen. Imorgon ska jag hem vid tolv och ska duscha och fixa iordning inför kvällen. Vi hörs kanske under dagen imorgon (:





Kronprinsessan på 20-lappen?


 

Godmorgon! Nu för tiden har jag världens blogglust så var beredda på en massa onödiga inlägg framöver. De sista timmarna av gårkvällen låg jag med tårar rinnandes ner för kinderna med sista skivan av Prison Break rullandes på tv:n, det är så sorgligt och jag gråter för precis allt nu för tiden. Sedan somnade jag vid halv elva kanske.

Just nu sitter jag i skolan och har media och ska fortsätta med sedlarna, och jag har faktiskt valt vilka ansikten jag ska ha på mina och här blir det kronprinsessan på 20-lappen. Hon representerar väl Sverige? Sedan har jag valt en massa andra gubbar som haft betydelse i Sveriges historia, så det blir nog bra.

När jag kommer hem ska jag få lite plugg gjort och sedan ska det handlas inför morgondagen och så ska jag tillbringa natten hos Anton. Antar att vi hörs innan dess! :)



Gillar er!


Jag har fått ett antal mail av er läsare angående design och design-frågor den senaste tiden,
måste säga att jag tycker det är väldigt roligt att ni frågar! :D Så fortsätt med det.

Och på tal om design så ska jag ta tag i min, snart. När jag får tid. Vilket jag aldrig har nu för tiden. Dessutom behöver jag bilder men Veronicas och mitt fotohumör ligger inte alltid på samma humör och det är inte ofta jag har "idag-ser-jag-hyffsat-bra-ut"dagar. Så, det kommer. Snart.

Kvällen har bestått av... Ja, vad har jag gjort? Suttit här och varit arg och sur och ledsen i omgångar. Min huvudvärk försvann för inte så länge sedan och har hindrat mig från i stort sett allt jag har velat göra ikväll. Eller från allt jag borde gjort om jag hade ork till det. Fredag imorgon, äntligen säger jag bara!


Den som ger mig en sån här är världens bästa. På riktigt. Åhh jag vill ha glass ♥




Och så till det gamla vanliga






Jag fick en hemsk huvudvärk efter lunch och efter det gick det bara neför då yrsel och illamåendet också kom, så runt kvart i två beslöt jag mig för att istället åka hem och försöka göra klart det jag missade på engelskan i helgen. När jag väl kom hem så hade mamma bakat äppelpaj (eller ja smulpaj för min del) och jag försökte fota lite förut också, men eftersom mitt huvud vägrar bli bättre så har jag inte särskilt stor ork till någonting.

Vår rektor på skolan frågade mig och några andra tjejer i klassen om vi ville hjälpa en kille från ett företag med något han behövde hjälp med, och idag träffade vi honom och gick igenom det och sådär och vi ska hjälpa honom med en informationstavla kan man säga, det är lite kul med tanke på att det är arbetsrelaterat och inte bara något vi gör i skolan utan något som faktiskt ska användas. Så därav bilderna här uppe.



7. Min bästa vän


Jag skulle säga att jag har flera bra vänner än en bästa vän. Jag har fått många nya vänner som får mig skratta om dagarna och jag har folk jag vänder mig till när jag är ledsen. För mig är en vän någon som ställer upp i alla motgångar oavsett hur fel man gör. Någon man kan prata med och skratta med och allt sånt vänner gör.

De personer jag alltid haft sjukt kul med är Emma och Jennie. Vi har nog gjort allt tillsammans. Från att ha sprungit över motorvägar till att ha pickncik ute i ingenstans. För att inte nämna alla miljontals snygga bilder vi fotat på varandra under åren och alla nätter vi tillbringat tillsammans med tusentals filmer. Vi har haft så sjukt kul så det är inte sant.

Någon som alltid får mig på bra humör och uppmuntrar mig är Joel, han är nog den person som uppskattar mig mest, även om allt han säger och skriver kanske inte stämmer till 100% så känns det bra att veta att det finns någon som tycker att man är bra när man själv inte tycker det. Sedan spelar det egentligen ingen roll hur sur jag är eller om jag är på dåligt humör, han lyckas alltid sätta ett leende på mina läppar.

Jessica och Isabell är experter på att få mig skratta oavsett hur tråkiga skoldagarna kan vara. Egentligen är allt som kommer ut ur Isabells mun något man får kramp i magen av. Samtidigt som vi kan skratta åt verkligen allt och ingenting så kan vi ha lagom seriösa konversationer också, fast det brukar i och för sig också sluta i asgarv.

En person som alltid får mig le av bara tanken på honom är Anton, jag älskar vår kompis-relation, vi kan göra precis allt tillsammans. Även om det är långtråkigt att bara sitta och glo på tv så finns det ingen i hela världen jag hellre skulle vilja tillbringa den tiden med. Han är min bästa vän och vi kan ha sjukt kul tillsammans och vi kan skratta åt ingenting hur länge som helst. Jag älskar hur han får mig känna och må och det finns inget bättre än att spendera tid i hans armar.

Kajsa har jag känt sedan lekis och hon är den person som verkligen förstår mig till 110%, om hon inte gör det så försöker hon och det känns så bra att vi kan prata med varandra om precis allting. Vi har alltid något att göra och även vi kan skratta åt precis allt och ingentin i evigheter.



Godmorgon torsdag och fuldag


Jag är väldigt trött trots att jag och Anton somnade lagom tidigt igår. Försökte smyga första halvtimmen i morse för att inte väcka honom och nu sitter jag i skolan och har media. Vi har fått en uppgift att göra designa sedlar med vad vi tycker representerar Sverige. Jag har googlat på hundra olika saker och fortfarande inga idéer i huvudet. Så jag har typ gett upp lite.

När jag kommer hem idag ska jag plugga in föredraget och även försöka skriva klart samhällen. Känns som att jag har hur mycket som helst att göra fast jag egentligen inte har det.
Imorgon ska jag handla och på lördag åker mamma och pappa bort så jag ska laga mat och fira Anton som fyller om exakt en vecka idag, håller tummarna för att han inte har för höga förväntningar...


Ni får leva med dessa random bilder när jag är i skolan.





6. Min dag




Min dag idag började med att jag vaknade. Precis som alla andra dagar. Dock alldeles för tidigt idag, och med lite frukost i magen kom jag till gumshallen där vi gick igenom gymmet. Otroligt roligt. Fast badminton efteråt med Isabell var snäppet roligare, om man vill få bra magmuskler är det nog henne man ska ta sig till istället för gymmet.

Äcklig lunch like always och sedan en massa skrivande om buddhismen i 40 minuter innan 3 timmars samhäll väntade. Då satt jag mest och lät Joel underhålla mig på msn och fick lite sådär halvlagom gjort. Kom hem, slängde ihop lite diagram och läste igenom mitt föredrag vilket jag verkligen behöver göra hundra gånger till om det ska låta bra på tisdag, och sedan fick jag i mig en hamburgare innan Anton klev innanför dörren. Medan han satt och nörda på sin nya snygga iPhone duschade jag och nu gör vi absolut ingenting.

Jag har bestämt att vi ska poppa popcorn och han har bestämt att vi ska se Jersey Shore om en timme och sedan slutar min dag i min mans armar.





Samhäll


Sitter och har samhäll just nu och håller på med ett Case vilket inte går så bra. Mest för att jag gör annat kanske. Jag är på dåligt humör och inget går särskilt bra.
Jag vaknade kvart i sex imorse, hur sjukt pigg som helst, och jag som inte behövde gå upp förrän 7 liksom eftersom vi började senare.

När jag kommer hem ska jag i alla försöka hinna plugga, äta och duscha innan Anton kommer och tillbringar natten. Men nu tänkte jag försöka forsätta med EU. Hörs när vi hörs.



Mobilbyte


Ajuste, har glömt att berätta för er att jag och min syster har bytt mobil för tillfället. Jag har ju en HTC Wildfire som krånglar och är jobbig att smsa med (vilket är typ det enda jag gör med mobilen + använder internet), och jag saknar dem vanliga knapparna på en vanlig Sony Ericsson. Och eftersom Veronica har en Sony Ericsson J10i2 och vill ha en touch så bestämde vi oss för att provtesta varandras ett tag med start idag.

Jag måste säga att det är ovant, men det är väldigt mycket lättare att smsa. Är dock väldigt osäker på om jag vill byta medan Veronica älskar min HTC. Så, ja, vi får se hur det blir. Här får ni en kass bild i kasst ljus, min HTC till vänster och Veronicas Sony Ericsson till höger.





The day




Undra när jag senast satt vid min sationära dator, det var nog ett tag sedan faktiskt. Nu är jag hemkommen med lite mat i magen och inväntar Anton tror jag. Tänkte kolla lite på matteuppgiften innan.

Hade religion sista timmen då vi hade genomgång om Buddha, och efter det kilade jag ner på stan och mötte Veronica, köpte en chokladbit och solade innan vi tog bussen hem. Jag är dödstrött men på bra humör och imorgon ska vi invgia gymmet på idrotten och efter det blir det religion tre timmars samhäll. Men vi hörs förmodligen under dagen.



5. Vad är kärlek?


Jag vet inte alls hur man ska beskriva kärlek. Kärlek är lycka och får en att sväva bland moln. Det är nog det som gör kärlek så speciellt, att man inte riktigt kan sätta ord på vad det är.

För mig är det här kärlek.


Vi är kärlek.





Hey tuesday!




God morgon! Just nu sitter jag i skolan och har rast från svenskan,
vi har hållt på med vårat föredrag och jag börjar bli klar faktiskt, ska bara skriva klart inledning och avslutning och sen får jag öva in allting bara. Vi har svenska till någon gång efter lunch och sedan religion till halv tre då jag slutar. Då ska jag ner på stan och möta Veronica, sedan ska vi sola och ikväll ska jag träffa Anton.

Nu ska jag läsa bloggar, tjing!



4. Det här åt jag idag


Till frukost lyckades jag tvinga i mig 2 mackor varav en med ost och en utan plus några klunkar juice och ett glas oboy.

Till lunch serverades falukorv och potatismos på min tallrik låg det även pizzasallad och morötter plus vatten till det.

Till middag blev det ris och kyckling och sedan slängde jag i mig några äckliga tacochips också.



Media


Har haft media sedan 08.30 imorse och jag börjar tröttna nu. Jag är klar med mina bokomslag, tror jag. Jag har egentligen ändrat dem hela tiden, men ja. Jag orkar faktiskt inte så det får se ut som det gör nu, och här nere ser ni hur de blev. 

Vi har fått bestämda platser i skolan, jag sitter med Frida och Nathalie och jag har inga problem med det alls, bara att jag tycker att det ändå är ett dåligt sätt för att "få oss sambarbeta med andra", "lära känna varandra bättre" och typ "inte använda facebook lika mycket" vad nu det är för resonemang. Om dessa ens är anledningarna. Jaja, jag är väldigt trött och vill mest hem och sova, ont i magen har jag också och min rygg typ dödar mig. Nice? Näe.





Godmorgon måndag!




Jag orkade aldrig blogga igår när vi kom hem från stan,
men jag fick med mig en tröja och mamma köpte ett par skor och ett linne till mig och kom även ut med ett par nya shorts till mig från intersport. Och sedan tillbringades resten av kvällen med Anton.

Måndag idag, och jag var väldigt seg i morse men ändå sitter jag här och hinner blogga. Nu väntar evigheters media och så vet jag inte riktigt om vi hörs när jag kommer hem.



3. Mina föräldrar


Min mamma heter Carola och är 43 år gammal. Hon är nog världens mest omtänksammaste person och jag kommer nog aldrig hitta någon annan person som bryr sig så mycket om andra än vad hon gör. Bortsett från att hon är världens bästa mamma, så är hon väldigt lik mig. Eller, det är väl jag som är lik henne, jag har fått min klumpighet från henne och vi är lika galna.

Hon jobbar natt på larmcentralen och när hon inte gör det så städar hon eller bakar. Haha. Även om hon kan vara pinsam och världens jobbigaste så uppskattar jag allt hon gör för mig.

Min pappa heter Anders och fyller 47 nu i februari. Han är också såklart världens bästa pappa, och jag från honom har jag fått mitt temperament och mitt förmåga att bli väldigt lätt irriterad. Tycker lite synd om honom som får leva med 3 jobbiga tjejer varje dag, haha.

Han jobbar som IT-samordnare och bildredigerare på Sörmlands museum och det är även tack vare honom jag fått mitt fotointresse. Han är utbildad fotograf och har lärt mig väldigt mycket av det jag kan idag :)



Mot stan!


Hello! Sitter just nu vid min systers dator och tänkte slänga in ett inlägg innan vi + mamma drar oss in till stan. Jag ska kolla på en bikini och sedan ska jag och Veronica sola och senare när vi kommer hem ska jag träffa Anton en stund.

Skola imorgon och det känns faktiskt ganska okej för en gångs skull, dock är jag inte sådär jätte taggad för media från 08.30 till 15.20. Sedan musik efter det. Lång skoldag med andra ord. Tills vi hörs igen bjuder jag på en snygg bild på mig själv, höhö.





Tråkigt helt enkelt




Det är tråkigt att blogga med tråkig design och dessutom är vädret tråkigt och då kan jag inte fota och har därav inga bilder att visa er. Skulle sitta lagom bra med vår just nu.

Anton kom hit med semlor igår och vi vaknade vid nio idag och han drog en timme senare eftersom han skulle simma, och jag har tillbringat förmiddagen i sängen.



2. Min första kärlek


Alltså, det är svårt att bara säga sådär rakt av utan att ta det från första början. Om man inte ska räkna med den absolut första killen jag var tillsammans med typ hundra gånger när jag var typ 5-8? Haha, han hette i alla fall Andreas och vi bodde grannar och gjorde allt tillsammans. Vi byggde typ båtar och grejer med träbitar och hammare och spikar och sånt, och sedan tror jag även att jag hjälpte honom och någon annan liten kille att fixa deras lådbil. Hahah, vi var mer som bästa vänner i alla fall, men han var också första killen som gav mig en puss på munnen.

Men till det mer seriösa så vet jag inte vem av Kalle eller Anton som tar hem den här titeln. Jag har gillat Anton hundra miljoner gånger under högstadiet, och hösten i åttan var jag såhär olyckligt kär och jag tyckte det var väldigt jobbigt eftersom jag verkligen hade känslor för honom.
Men de försvann, och i februari någon gång började jag snacka med Kalle like all the time, och därav fick vi båda känslor för varandra och blev tillsammans därefter i någon månad. Visst var jag kär, men det var mest trubbel och sånt där tills han gjorde slut via sms. Vi började med någon slags "hatkärlek" efter det, och i början av sommarlovet "var vi på g" men jag blev mest sårad samtidigt som jag blev bästavän med Anton och den 2 augusti var jag helt plötsligt världens lyckligaste eftersom han äntligen blev min. Och jag var kär på riktigt och seriöst svävade på moln.

Vårt förhållande då höll dock bara i ca två månader, då han gjorde slut och jag blev helt förstörd. Och det blev inte direkt bättre efter det eftersom han gav helt fel signaler och det slutade med brustet hjärta från min sida. Och vem fanns där med öppen famn om inte Kalle? Som då hade fått känslor för mig igen. Och självklart fick jag det för honom. 21 Oktober 2009 blev vi tillsammans och det varade i 7 månader. Tills jag nu i juni, 2010, blev tillsammans med Anton igen.

Så jag vet inte vem av dem som tar hem titlen faktiskt. Kalle var den första jag hade ett riktigt förhållande med, och han var just allt mitt "första". Medan Anton var den första kille som jag verkligen älskade.
Jag är inte percis stolt över hur jag betett mig mot någon av dem, speciellt inte mot Kalle. Det finns mycket jag skulle göra för att få vad jag gjort ogjort. Men när jag väl tänker tillbaka har de båda två krossat mitt hjärta en gång i tiden. Och jag vet ändå inte vad som är värst, att bli sårad eller att såra.

Kladdig sammanfattning, äh ni fattar.



1. Presentera mig själv


Som alla redan förmodligen vet så heter jag Alexandra Eriksson. Jag lever mitt ganska så händelselösa liv en liten bit utanför Nyköping i en villa ute i ingenstans tillsammans med mamma, pappa och en lillasyster. Men jag har inte alltid bott här där jag bor, utan vi flyttade hit när jag var 9 år då jag började efter i 3:an efter jullovet på Svalstaskolan där jag tillbringade de yngre åren av mitt liv då jag inte brydde mig så mycket om något alls.

Jag började högstadiet på Östra skolan där jag under åren skaffat awesome vänner och pluggat järnet för bra betyg. Det var också under dem tre åren jag upplevde alla mina "första gången"-saker man gör här i livet och det var även där mitt självförtroende fastnade på botten och inte riktigt velat flyta upp än.

Sommaren mellan sjuan och åttan tror jag var då mitt fotointresse började smyga fram då jag knäppte bilder på i stort sett allting med pappas systemkamera tills jag fick min egen när jag fyllde 15 2009. Och eftersom det intresset bara växt sedan dess så hamnade jag på Medialinjen på Ljud- och bildskolan vilket jag verkligen är hur glad som helst över med tanke på att jag i framtiden hoppas på att kunna bli fotograf och förmodligen starta eget företag. Så det här valet var absolut något av det bästa jag gjort.

I nuläget trivs jag ganska så bra med en mer än perfekt pojkvän, otroligt bra vänner, en alldeles för knäpp familj och med lagom mycket kunskap i huvudet för att klara mig i skolan. Det mesta flyter på helt enkelt.





The list


Okay, jag vet att jag sa att jag skulle börjat med detta i början av januari men det blev aldrig av, så kör nu så att jag får upp bloggningen lite. Here it is:

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Ett sms.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.





Jag lever, typ


Bloggen har fått lidit lite de senaste dagarna, men jag har inte mått sådär 100% okej så då blir det så. Tog en sväng till läkaren igår i alla fall och tog 6 blodpover plus EKG-test och resten av provsvaren får vi nästa vecka och än så länge är allt bra, vilket i ganska konstigt med tanke på hur jag mår.

Idag spökar både huvud och mage så jag beslöt mig för att vara hemma, har en massa jag vill göra och måste och sådär och därför blir jag arg när mitt mående förstör allting så jag är inte på sådär superbra humör precis. Ikväll kommer Anton i alla fall men vi hörs innan dess och så länge får ni en bild på min stackars arm efter blodsticket igår, det gör ont ):





Tröttis


Har precis haft religion och diskuterat Hare Krishna och nu väntar 3 timmars samhäll, lovely! Jag är yr med huvudvärl och hur trött som helst trots att jag sov mer än vad jag brukar inatt. Efter skolan ska jag ner till stan och inhandla en foundation med min syster och sen blir det att plugga in lite glosor när jag väl kommer hem.





Tuesday


Sitter just nu vid Veronicas dator och tänkte bjuda på en cambild tills jag insåg hur jag ser ut just nu. Orkar inte sätta på min dator så det här får bli ett bildlöst inlägg. Fick reda på hur det gick under grammatiken på svenskan och på religionen så skulle vi läsa och sedan redovisa.
Efter det sprang jag ner och mötte Anton som var gullig och väntade tills nästa buss för att kunna åka med mig och när jag väl kom hem började jag plugga och nu tänkte jag duscha och sedan fortsätta.

Vi hörs imorgon :)



Svenska


 

Tänkte faktiskt blogga igår när jag kom hem, men när jag väl satte mig vid datorn och skulle skriva kom jag på att jag inte hade något att skriva om över huvud taget. Kollade på Prison Break i stort sett hela kvällen och sen somnade jag vid halv elva.

Sitter just nu och har svenska och vi ska börja planera hur lång tid vi behöver för att förbereda oss inför ett föredrag. Vi ska välja ett ämne och sedan stå och prata inför klassen och så, jag hatar sånt. I alla fall så slutar vi vid halv tre och då ska jag hem.





Bokomslag


Sitter just nu i skolan och har media ända fram till 14.00 då jag ska hem. Var hos tandläkaren i morse och bytte ut en metallring och det gick oväntat snabbt så jag hann tillbaka lagom till lunchen. Nu mår jag väldigt konstigt och är yr i huvet och har ont i magen. Får hoppas på att mamma får tag i en läkartid snart.

Nu ska jag fortsätta med mina bokomslag och så länge bjuder jag på en emobild som jag ska använda.





Prison Break


Just nu rullar Prison Break på tv:n medan jag har försökt locka håret med hopp om att det stannar kvar tills imorgon. Jag är trött och gick från bra humör till dåligt plus att jag har ont i magen. Känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Imorgon har jag media hela dagen och vi slutar redan vid 14.00 istället för 16.00 så det är inte helt fel, men vi hörs nog under dagen.





Pengar tack!



Skulle bli grymt glad om det kunde dyka upp lite pengar i min plånbok
så att jag ta och köpa dessa skönheter. Jag ska i alla fall köpa dem röda och svarta och sedan får jag väl se vart resten av pengarna drar iväg. Jag måste även köpa en jacka och sen behöver jag kläder och en ny bikini. Och annat. Några miljoner skulle ju inte sitta fel eftersom jag gärna vill ha en ny kamera och en fotostudio också och sådär. Åh.



Fix & Trix




Har hunnit väldigt mycket och klockan är bara två.
Jag laddade nyss ner iTunes och har nu lagt in ännu mer musik på min iPod. Jag använder den väldigt sällan och känner att det borde bli lite ändring på det. Dock behöver jag nya hörlurar, så det är ju bra att jag fyller snart hihi. Och så ska jag fixa en massa mer musik så jag har något att lyssna på :)

Jag har även hunnit vara emo ett tag och knäppt några bilder till mediauppgiften och så har jag även gått igenom dem flesta bilder jag har på datorn och valt ut några att ta med och ha i skolan. Jag tänkte också försöka fixa i mitt rum, måla naglarna och fortsätta lite på religionen. Jag är på väldigt bra humör faktiskt :)



Godmorgon söndag


Kom nyss hem från Anton, vi vaknade vid tio idag och somnade runt 12 igår. Vi gjorde inte så mycket igår, han spelade och jag pluggade matte och sen försökte vi fixa min iPod så nu har jag äntligen bra musik. Nu är jag i alla fall hemma och vet inte riktigt vad jag ska ta och göra faktiskt. Ska fota lite och så kanske det blir Prison Break ett tag. Imorgon är det i alla fall skola och tandläkaren först för min del.





Big love




Jag vet inte hur jag ska beskriva mina känslor för dig, jag är mer än kär och jag älskar dig så mycket. Jag vill leva med dig föralltid oavsett hur många motgångar vi stöter på. Du är mitt allt och jag klarar mig inte utan dig.
Om jag inte får vara med dig vill jag inte vara alls. Jag älskar dig.





Ramarna





Titta vilken snygging som pryder mina ramar :)
Egentligen tänkte jag bara visa er ramarna jag fick i julklapp, och här är alltså två av dem. Jag ska se till att fixa lite bilder och sätta upp för som ni säkert ser så är bilderna på Anton för små, hehe.

Nyss har jag i alla fall duschat och nu tänkte jag blåsa håret och göra mig i ordning och sedan träffa Anton igen. Innan dess ska jag få i mig lite mat också eftersom jag inte ätit någon riktigt middag sedan i torsdags. Plugga var det också ja.



Heeeelg!




Äntligen är det helg!
Gårkvällen tillbringades med min fina pojkvän som jag förövrigt köpt present till och planerat en hel del inför hans födesledag, eller ja, äh jag kan inte säga något. Vi kollade i alla fall på Prison Break hela kvällen typ och somnade innan halv tolv redan och vaknade nio idag.

Han drog nyss och jag har varit ute och fått några bilder knäppta på mig själv, men ingen blev bra alls. Så när hon hoppat ut ur duschen håller jag tummarna för att hon har tid att ta några fler eftersom jag vill bli klar med designen. Sedan ska jag också plugga idag.



Godmorgon


Hello. Sitter just nu i skolan och har media, vi har till 09.20 på oss att göra klart det vi höll på med igår och eftersom jag är klar har jag mest suttit och gjort annat. Jag är grymt trött och min rygg blir i stort sett bara värre för varje dag som går.

Jag hoppas på att kunna fota lite imorgon och ska be Veronica knäppa några bilder på mig imorgon så jag kan göra klart den nya designen. Vi får se hur deet blir med det, hejs.





Hej och sådär




Jag vet att jag varit dålig på att blogga. Men jag är verkligen helt slut när jag kommer hem så jag sitter aldrig vid datorn längre och det är tråkigt att blogga i skolan eftersom jag inte har några bilder där.

Men jag har gjort en hel del dessa dagar i alla fall. I tisdags drog jag i alla fall hem till Oscar med han, Emma och Joel och mådde i stort sett inte bra över huvud taget under kvällen. Igår firade jag och Anton 7 månader och när han hade dragit låg jag mest död hela kvällen. Idag har jag plugg att ta itu med trots att mitt huvud och min rygg dödar mig.

Vi har fått nytt schema nu också, och egentligen ska jag nog inte klaga även fast jag gör det. Långa skoldagar och 3-timmars lektioner får jag väl ta och leva med. Men hey, erkänn att 3 timmars matte på en fredagseftermiddag till 15.20 är att ta i lite?

Bloggningen ska bli bättre, ska försöka ta lite bilder i helgen till nya designen och lite sådär. Imorgon kommer det förmodligen folk hit så vi får se när vi hörs igen.



Back to school


Sitter just nu i skolan och har religon. Vi ska svara på en massa frågor om Hare Krishna. Är grymt trött och har ont i magen och vill egentligen bara hem och sova. På tal om sova så somnade jag halv tio igår kväll vilket innebär att jag sovit hur mycket som helst inatt. Tror det behövdes. Men ja, någon nytta gjorde det ju inte.

Har svenska och matte kvar och sedan slutar jag. Då ska jag hem och göra klart religionen. Skitkul.





Typ godmorgon


Jag kunde inte somna igår. Och mina ögon slocknade först vid 4 och plus det mådde jag illa sedan 2. Kändes inte sådär jätte bra att pallra sig upp 3 timmar senare för en heldag i skolan så jag är hemma idag och dock har inte illamåendet försvunnit.

Anyway så tänkte jag försöka leka med en ny design för jag har tråkigt. Egentligen vill jag bara sova men om jag gör det kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Ska träffa Anton ikväll också men vi hörs nog innan dess.



Hej jag har tråkigt?


(Gjordes igår)

Tänker du att/på:
Någon speciell just nu?
Ja
Tiden läker alla sår? Nej det gör de inte 
Pengar är lycka? Nej man kan inte köpa lycka
Utseendet är allt? Nej men det har betydelse
Har du för jeansstorlek? 27/28, beroende på modell typ
Är ditt livsmotto? Jag har inget
Har du för betyg? Vet inte, bra betyg (:
Gör du just nu? Svarar på dessa frågor
Gjorde du igår? Umgicks med Kajsa och sedan poker på kvällen med henne, Simon & Anton
Ligger till vänster om dig? Ett block, en skiva, min mobil och ett usb-minne

Utseende:
Längd?
162 typ
Vikt? Det vet jag inte
Hårfärg? Brunt
Hårlängd? Typ lite kortare än långt
Fräknar? På sommaren
Piercing? Öronen 
Tatuering? Nej, men vill ha
Smal? Nej
Ögonfärg? Grönblå

Senaste:
Personen du hånglade med:
 Anton   
Personen du kramade? Kajsa
Personen du tänkte på? Kajsa, eftersom jag skrev henne över
Personen som sov i din säng? Jag
Personen du skrev med på msn? Anton
Personen du var med? Kajsa
Djuret du köpte? Jag brukar inte köpa djur 
Maten du åt? Spagetti och köttfärssås 
Fyllan? Nyår, fast det var ingen "fylla"
Gången du spydde? Typ ett år sen
Personen du sa jag älskar dig till? Anton

Har:
Du suttit i fängelse?
 Näe
Du åkt ambulans? Nej
Du kysst någon den senaste månaden? Ja
Du haft sex de senaste 2 veckorna? Ja
Du svimmat? Ja
Druckit alkohol? Yes
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan? Ja
Delat säng med någon av samma kön? Ja
Fått IG i betyg? Nej
Fått MVG i betyg? Yes
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad? Nej
Stått på en scen och uppträtt? Ja




Trötter




Somnade halv tre och mamma väckte mig halv elva idag,
jag har legat i sängen hela morgonen och kollat på Desperate Housewives som nu är avbockat och jag kom nyss ut ur duschen vilket inte gjorde mig särskilt mycket piggare. Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela dagen, absolut ingenting och hålla tummarna för att skolan på något sätt försvinner tills imorgon.





Söndag...?


Bara jag som tycker det känns som söndag idag? Jag tycker det känns helt skumt verkligen. Känns också som att vi haft lov hur länge som helst fast att det gått sjukt fort. Tillbaka till skolan på måndag och just nu känns det inte alls någe vidare.

På tal om skolan så har jag faktiskt gjort matte idag. Och nu har jag ingenting att göra och jag mår inte alls bra så det lutar åt att kolla på Desperate Housewives och trycka i mig chips och hoppas på att dagen imorgon blir lite bättre. Då ska jag nog in till stan en sväng också.





Svar på tal - Lösenordskydda inlägg


Fråga från J U L I A:
Hur tar man lösenord på ett inlägg? :)

Jag har fått den här frågan av några stycken och eftersom svaret är så enkelt så är det lika bra att svara såhär.
Det enda du måste göra är att skapa en underblogg, alltså en ny blogg, som du sedan löseordskyddar. Sedan skriver du ett inlägg på den nya bloggen och länkar inlägget i den "vanliga" bloggen.

Busenkelt, hoppas du/ni andra som också frågat, förstod :)



Pokernight






Gårkvällen var bra
och Kajsa och jag körde Lips och åt godis och lagade tacos och åt ännu mera godis innan Anton och Simon kom och vi spelade poker. Pappa la 100 kr i botten och egentligen var det Simon som vann men eftersom han glömde pengarna i Kajsas ficka så fick jag dem sen :)

Anton och Simon drog runt ett och Kajsa och jag somnade vi halv fyra och vaknade halv tolv idag. Nyss gick hon till bussen och jag sitter här och vet inte alls vad jag ska göra idag.





Kajsamineur gästbloggar


hej alla freak!
idag har jag och alexandra sjungit lipps, jag vann hela tiden, såklart <3 alexandra är inte bra på att sjunga, och jag är asbra. men jag sa det innan vi började, men hon sa att hon ville spela mot mig ändå.. och här sitter vi (jag) alexandra sitter nog i skafferiet och grinar.. hon blev sur över att hon förlorade hela tiden... men livet är tufft.. snart så kommer alexandras gosar hit. vi ska spela poker som jag ska kötta sönder alla i, för jag är bäst! och alexandra har godis hemma, det är ganska gott <3 ska nog äta lite sen.. eller nu ! vi hörs <3 hejdå mina fina älsklingar<3 saknar er <3 nin är så fina<3 skulle göra allt för att få träffa er snart <3 miss u <3




Friday


Igårkväll kom Anton hit igen och vi kollade på tv och sedan på Red Hill som var någon skräckfilm och inte bra alls. Jag mådde väldigt konstigt igår också, jag var hur yr som helst och hade huvudvärk. vi somnade vid halv två i alla fall och vaknade för en timme sen kanske.

Nu har vi precis ätit frukost och jag tänkte börja göra mig i ordning eftersom Kajsa kommer hit runt halv tre. Sedan får vi se vad dagen bjuder på :)





Pretty woman



FOTO & REDIGERING: JAG / MODELL: VERONICA
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/1.4 - s1/800 - ISO 100

Fin flicka detta, på alla sätt och vis. Bara jag som är avundjsuk? Anyway, tänkte visa er före- och efterbilder med reflexskärmen, men... Det liksom, gick inte. Blev ingen skillnad på bilderna eller så och jag antar att jag är trög som inte lyckades vinkla den på ett bra sätt. Dock försökte jag kanske inte så mycket heller, men ändå. Den är nog för liten. Haha. Nej men, jag vet inte. Dem bilderna får ni se när jag lyckats tagit dem.





Tråkblogg


Jag har kommit på att min blogg verkligen är tråkig. Jag har i stort sett ingenting att blogga om och därav blir det en massa tråkiga inlägg om vad som händer i mitt liv om dagarna och endast det. Att fota går inte så bra heller nu för tiden med tanke på att det blir kolsvart när klockan är typ två, att det är hundra minusgrader och högvis med snö. Så våren får gärna komma nu.

Sa hejdå till Anton för ett tag sedan, och nu tänkte jag fixa i ordning lite i mitt rum och ta itu med mitt kaos till hår och sedan få i mig lite mat.





Pizza




Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
@ f/1.4 - s1/200 - ISO 200

Tänkte faktiskt blogga igår kväll men jag orkade inte när Veronica väl kom hem med minneskortet. Mamma skjutsade i alla fall iväg mig, Anton, Veronica och Isabelle till pizzerian för att få lite mat i magen och när Anton och jag kom hem gjorde vi i stort sett ingenting.

Torsdag idag och jag har inte lust med något alls. Ligger just nu med datorn i knät och kollar på Depsperate Housewives och snart ska vi äta frukost. Imorgon lär bli awesome eftersom Kajsa kommer hit och lite senare Anton och Simon för att bli ägda på poker!



Hej mitt vinterland


Just nu sitter jag med blött hår och har precis duschat. Klockan är redan halv tre. Jag tycker inte om att lovdagar går så fort egentligen. Förutom när man har tråkigt. I alla fall, jag tog en buss hem från Anton runt ett och nu ska jag nog ta och göra mig i ordning.

Antar att det inte bara är hos mig som det är högvis med snö och att i stort sett allt är vitt? Jag tycker verkligen inte om snö. Eller det är okej så länge det inte är fem meter på marken och så länge det inte snöar. Det är det värsta jag vet.






Snöigt




FOTO & REDIGERING: JAG / MODELL: VERONICA
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/1.4 - s1/800 - ISO 100

Precis kommit hem och nu väntar lite varma mackor i ugnen och lite senare ska mamma äntligen skjutsa iväg mig till Anton. Stan var tråkig och jag kom hem med endast en bh och ett dåligt humör tack vare mamma. Trött är jag också för den delen.

Här över är i alla fall två bilder från igår när jag fotade Veronica. Och dock tror jag inte att det kan komma ut så många fler eftersom de inte blev sådär jätte bra.



Tuseday morning




Godmorgon! Eller, god förmiddag kanske?
Legat och slöat hela morgonen i famnen på världens bästa och nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart slänga i mig korv med bröd innan jag, mamma och Veronica drar in till stan för att sedan fylla på garderoben. Dock kan jag inte använda alla mina pengar eftersom att Anton fyller den 3e februari, och pappa den 9e, och det känns som om det blir presenthandling med lite kort varsel om jag ska använda pengarna jag får i slutet av januari. Undra vad jag ska köpa till dem...

Jaja, nu väntar maten och när jag kommer hem från stan ska jag till min nyklippta pojkvän som inte har något hår kvar och där ska jag tillbringa natten. Vi hörs!!





Desperate Housewives


Känner verkligen att jag inte har något liv när det står att jag kollar på Desperate Housewives i varje inlägg typ. Men jag har lov och är trött och mår inte sådär jatte bra och det är min ursäkt. Hehe. I alla fall så är Anton här nu och vi kollar alltså på Desperate Housewives.
Imorgon ska jag förmodligen in till stan med mamma och Veronica eftersom Veroncia ska klippa sig och jag håller tummarna för att få några tröjor inhandlade.

Nu ska jag pussa på min pojkvän så hörs vi antagligen imorgon! (:





Iskallt



FOTO & REDIGERING: JAG / MODELL: VERONICA
Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm @ f/1.4 - s1/500 - ISO 100

Var ute och fotade Veronica förut,
dock blev det inte alls många bilder bra och fokusen fick damp och vi stod i stort sett och hackade tänder hela tiden tills vi gav upp. Därmed sminkade jag mig i onödan eftersom det inte blev någon bra bild på mig alls.

Anton kom förbi ett tag och drog nyss eftersom han skulle äta och kommer tillbaka lite senare. Nu väntar jag på mat och redigerar lite bilder.



Sömnproblem...?


Jag kunde verkligen inte somna igår kväll men mina ögon slocknade i alla fall runt tre. Jag är alltid så sjukt trött om dagarna men jag kan verkligen inte somna när jag väl försöker.
Idag väckte mamma mig vid 12 i alla fall och jag har precis gjort mig i ordning och ska nu ut och knäppa några bilder med mitt fina objektiv på min fina syster.

Så vi hörs senare med förhoppningsvis en massa bilder.


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm
Här får ni en bild från sist jag fotade Veronica.





Mmmm godis ...eller?


Hellu. Fick i mig något att äta först vid halv 5 och sedan blev det godis inhandlat. Dock hann jag inte äta mycket förrän min mage sa ifrån och hela kvällen har jag i stort sett bara legat och glott på Desperate Housewives. Nu är mitt humör och mående på botten men jag roar mig genom sms och håller tummarna för att jag mår bättre imorgon.





God.... eftermiddag?





Halsbandet jag fick av Anton.

Jag låg och smsade till ett igår framför Desperate Housewives och somnade runt kvart över. Jag som hade bestämt att lägga mig tidigt. I alla fall så väckte mamma mig kvart i ett och jag inser att jag sovit 11½ timme inatt! Jag tror det behövdes.

Jag har världens blåmärke på låret sen i fredags som gör sjukt ont, och så har jag ont i hela käften på grund av min jävla tandställning. Plus det mår jag illa. Gick inte upp förrän 2 och nu har jag duschat och ska nog gå och lägga mig igen eftersom den här dagen nog blir lika värdelös som gårdagen.



Mitt 2010


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag.

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag kommer bara ihåg ett av dem och nej det höll jag inte.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov.

Vilka länder besökte du?
Bara Sverige..

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Jag vet inte. Det finns nog något.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
25 mars och 12 juni. De enda som kommer upp i huvudet nu.



Vad var din största framgång 2010?
Mina betyg och att jag kom in på LBS. Jag tror också att jag insett att jag är bättre än vad jag förväntat mig när det gäller vissa saker.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
I somras mådde jag dåligt en hel del vilket ledde till besök hos läkaren. Annars smågrejer.

Bästa köpet?
Jag vet inte. Måste nog säga julklappen till Anton som bestod av 2,3 kg ballerinakakor.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder like always.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja absolut. Kärlek, vänner och familj.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Gubben i lådan (De flesta Daniel Adams-Ray låtar faktiskt) och Waka Waka.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare men ändå har jag nog aldrig mått så bra de stunder jag mått bra.

Vad önskar du att du gjort mer?
Använt huvudet och tänkt mig för. Och ätit.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänk på saker som jag ändå inte kan ändra på.

Hur tillbringade du julen?
Med familjen.

Blev du kär i år?
Ja.

Favoritprogram på TV?

Desperate Housewives och Gossip Girl.



Bästa boken du läste i år?
Jag tror inte jag läst någon bok i år...

Största musikaliska upptäckten?
Jag vet inte. A Day To Remember och Daniel Adams-Ray.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ny kamera!

Något du önskade dig men inte fick?
Högtalare till min iPod.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Firades av familjen på morgonen/eftermiddagen och av Kalle på kvällen. Dagen efter kom mina fina vänner och firade mig och några dagar efter firade Emma och Jennie mig.



Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det väl alltid.

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jag vet aldrig vad jag ska svara på den här frågan.

Vad fick dig att må bra?
Anton, familj, vänner, uppmuntringar och komplimanger.



Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag vet faktiskt inte.

De bästa nya människorna du träffade?
Joel, Oscar, Isabell och Jessica just för att jag lärt känna dem mest. Träffat en massa andra också.

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Man lär sig av sina misstag och med det sagt tror jag att allt bara kan bli bättre.

+

Hur har året 2010 varit för dig? Som en berg- och dalbana
Bättre än förra året? Jag vet inte. Jag tror det. Fast ändå inte.
Har du träffat några nya vänner? Ja! :)
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010?
Har du flyttat under år 2010? Nope.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Absolut.
Hur har din kärlek varit 2010? Började kasst, sen blev det värre och nu är den bäst.
Har du varit kär? Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du gjort någonting du ångrar? Ja.
Har du skämt ut dig? Ja det har jag säkert.
Har du ljugit för en vän? Ja.
Har du varit ute en hel natt? Nej jag tror inte det.
Har du blivit tagen av polisen? Vi blev stoppade på midsommar. Haha.
Vilken skola går du på? LBS
Har någon varit elak mot dig i skolan? Ja Oscar är en mobbare.
Hatar du någon i din skola? Nej.
Har du haft alla rätt på ett prov? Ja det har jag nog.
Har du förlorat en vän? Nej det tror jag inte.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du ljugit för en bästavän? Nej.
Har du många killkompisar? Ja.
Har du ljugit för dina föräldrar? Ja.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja.
Har dina föräldrar ljugit för dig? Det tror jag inte.
Har du varit full? Ja.




2011!


Jag har i stort sett inte rört på mig idag. Jag har varit huuuur trött som helst efter gårdagen och efter att ha sovit urdålig hela veckan rent ut sagt.
Kom i alla fall till Henny runt nio igårkväll och jag hade en grymt bra kväll trots att vissa stunder var lite sämre än andra. Vid tolvslaget stod jag i Antons famn nere i hamnen och kollade på fyrverkerier och sedan kramade jag hur många människor gott nytt år och jag tror nog inte jag visste vilka 1/3 av dem var. Anton och jag knallade till bussen vid halv ett och eftersom den aldrig kom ringde vi Antons pappa som skjutsade hem oss vid halv två och vi somnade inte förrän halv fyra.

Den här dagen har varit kass och jag har tråkigt och är fortfarande lika trött som innan jag gick och la mig igår. Men jaja, välkommen 2011! Jag hoppas du gör bra ifrån dig :)


Random bild för bildlöshetensskull.





A photoblog by
Alexandra Eriksson full with
photography, web design and my view of life